KMPlayer - Tips 'n' Tricks

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Βρε παίδες εσείς που έχετε εντρυφήσει πάνω στον player γιατί δεν βάζεται κάποια φώτο με τις βασικές ρυθμίσεις (για .mkv) έτσι ώστε να μην το ρίξουμε στο διάβασμα στα γεράματα?
Επίσης για external codec να αφήσουμε τον internal ή θέλουμε external?
Παρόμοια δουλειά είχαν κάνει και για τον ΜΡClassic και βοήθησε πολύ!
για παρτη σου φιλε τολλη.......

Attachments

Reaction score
14
παίδες και vlasis εχω ενα πρόβλημα και το αποδίδω πιθανά στο kmplayer

windows vista ultimate 32 εγκατεστημένα με το combined community codec pack. Ολα τα αρχεία απαιζαν καλά (πολύ καλά θα έλεγα) αλλά μιας και ο βλάσης είχε κάνει τόσο καλή δουλειά είπα να βάλω και το kmplayer.

Αποτέλεσμα απο την ώρα που το έβαλα ότι αρχείο m2t επαιζα με τον kmplayer ήταν ΟΚ, αλλά μόλις το έκανα Playback με το media Player classic, η εικόνα ήταν sped-up χ1.6 ή χ2 ενώ ο ήχος ήταν χ1

απεγκατάσταση το kmplayer καμμία διαφορά.

Κάνω παρθένα εγκατάσταση ξανά τα vista ultimate, και βάζω το combined communtiy codec pack, αλλά κάνω και την ταρζανιά και βάζω και το kmplayer.... πάλι τα ίδια...

Τωρα ξαναβάζω τα vista ultimate αλλά θα βάλω μόνο το CCCP και καθόλου το kmplayer να δώ αν αυτό ευθύνονταν..

Το κακό είναι οτι ουτε απεγκατάσταση όυτε καθαρισμός απο την registry δεν εκαναν διαφορά...

Απαξ και μπήκε το kmplayer το media player classic αλλά και το windows media player 11 δεν παίζουν σωστά τα m2t files...

κανα Hint?

Σε λιγο που θα ολκληρωθεί η εγκατάστση θα ξέρω τι εφταιγε

Reaction score
14
τζίφος δεν φταίει το kmplayer, ϊσα ίσα με αυτό πάιζει ΟΚ, αλλά με το MPC, WMP η εικόνα χ2 και ο ήχος χ1...

ΒΟΗΘΕΙΑ παιδιά!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
τζίφος δεν φταίει το kmplayer, ϊσα ίσα με αυτό πάιζει ΟΚ, αλλά με το MPC, WMP η εικόνα χ2 και ο ήχος χ1...

ΒΟΗΘΕΙΑ παιδιά!!!!
Δοκιμασε βρε dream να βαλεις στον MPC τον coreAVC -haali media spliter σαν codecs και δοκιμασε το.Πιστευω ομως οτι κατι δεν παει καλα με τα σκατοσβηστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
14
λύθηκε εβαλα και τα 2 οπως είπες, αλλά όλα εφτιαξαν οταν πήγα στα menu του media player classic, options-> internal filters->mpeg/ts/ps/pva (το τσεκάρισα) και μετά το Playback αψογο.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
λύθηκε εβαλα και τα 2 οπως είπες, αλλά όλα εφτιαξαν οταν πήγα στα menu του media player classic, options-> internal filters->mpeg/ts/ps/pva (το τσεκάρισα) και μετά το Playback αψογο.
Mπραβο γιατρε μου.....παντα επιτυχιες και φυσικα ΚΜ......ε ρε λυσαξα με δαυτον!!!!!!!

Reaction score
14
πώς βελτιωνουμε λίγο την εικονα του kmplayer, Μιάς και η εικόνα στον Mpc είναι 2-3 κλίκ καλύτερη?

στο kmplayer δεν εχει τόσο ζωνταν'α χρώματα και εχει λίγο ψηφιακό γρέζι...

για πές κανα hint vlasis

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
πώς βελτιωνουμε λίγο την εικονα του kmplayer, Μιάς και η εικόνα στον Mpc είναι 2-3 κλίκ καλύτερη?

στο kmplayer δεν εχει τόσο ζωνταν'α χρώματα και εχει λίγο ψηφιακό γρέζι...

για πές κανα hint vlasis
Exω ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα ντριμι μου ........εγω στον ΚΜ εχω ζεστοτερα χρωματα
αλλα σε καποια σημεια των preferences εχω επεμβει και τον εχω φερει εκει που θελω.....!!!!!
Θα τα κοιταξω και θα σου πω λεβεντη μου.......

Reaction score
14
Exω ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα ντριμι μου ........εγω στον ΚΜ εχω ζεστοτερα χρωματα
αλλα σε καποια σημεια των preferences εχω επεμβει και τον εχω φερει εκει που θελω.....!!!!!
Θα τα κοιταξω και θα σου πω λεβεντη μου.......
NA μου τα πείς φίλε Βλάση γιατί αμα δουλέψει καλύτερα απο το mpc θα σε ευλογώ κάθε μέρα!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Xρησιμοποιηστε το EVR στον ΚΜ PLAYER ως εξης....

http://support.microsoft.com/KB/951685

If you can't install the patch file,

Open Run dialog (winkey + R),

then input the following and execute it.
"wusa x:\path\Windows6.0-KB951685-x64.msu /quiet /norestart".

Reaction score
0
Ρε παιδια πολυ μπελαλιδικο προγραμμα και ειμαι και νεο παιδι!Παντως παιζει καλα.Χαλαλι αν και υποστηριζω Zoom player pro.

Reaction score
0
Ρε παιδια, μια βοηθεια...
Εβαλα και εγω τον KMplayer, εχω και το MPC αλλα και τον VLC.
Μπορει κανεις να μου υποδειξει ρυθμισεις για το ΚΜ, μιας και εχω χαθει ?
Θελω να κανω μια τελευταια συγκριση για να αποφασισω ποιο θα αφησω μετα απο ενα clean install των XP.

Εχω CPU ενα 4800+ AMD σε μητρικη Asus M2N sli deluxe, GPU μια Asus 9600GSO TOP, 2g dual ch. RAM 667αρα, 19αρα wide οθονη με αναλυση 1440Χ900.

Εχω χαθει με ολα αυτα τα internal-external filters, ffdshow, κλπ, κλπ...
Για τωρα δεν μου δειχνει και τοσο καλα το ΚΜ.
Χρηση προς το παρον 700αρια Avi, κανα τρεϊλερ σε 720 quicktime.
HD υλικο ακομα δεν εχω βρει...

Reaction score
475
από codecs μην χάνεσαι...απλά πέρνα το k-lite mega codec pack και θα είσαι οκ..

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Ρε παιδια, μια βοηθεια...
Εβαλα και εγω τον KMplayer, εχω και το MPC αλλα και τον VLC.
Μπορει κανεις να μου υποδειξει ρυθμισεις για το ΚΜ, μιας και εχω χαθει ?
Θελω να κανω μια τελευταια συγκριση για να αποφασισω ποιο θα αφησω μετα απο ενα clean install των XP.

Εχω CPU ενα 4800+ AMD σε μητρικη Asus M2N sli deluxe, GPU μια Asus 9600GSO TOP, 2g dual ch. RAM 667αρα, 19αρα wide οθονη με αναλυση 1440Χ900.

Εχω χαθει με ολα αυτα τα internal-external filters, ffdshow, κλπ, κλπ...
Για τωρα δεν μου δειχνει και τοσο καλα το ΚΜ.
Χρηση προς το παρον 700αρια Avi, κανα τρεϊλερ σε 720 quicktime.
HD υλικο ακομα δεν εχω βρει...
Κοιτα φιλε μου.....στον ΚΜ πολλοι απο εμας χρησιμοποιουμε διαφορους εξωτερικους codecs
(external codecs) αντικαθιστωντας τους εσωτερικους (internal )του ΚΜ.
Εγω χρησιμοποιω για τα mkv -264 Matroska αρχεια το external codec - coreavc
για τον ηχο το AC3 και σαν spliter τον HAALI MEDIA SPLITER.
Πηγαινε επανω στο εικονιδιο του ΚΜ -δεξι κλικ και στο video advanced κανε το superspeed
mode.
Aνοιγεις options-preferences-video processing-general και κατω-κατω τικαρεις το enable video output queue.
Παλι στα preferences κατω απο το video processing πας στο input colorspaces ξετικαρεις τα παντα εκτος απο το YV12
Το ιδιο και απο κατω στο output colorspaces τικαρεις μονο το YV12 και το Hihg quality RGB 24/32 και το ITV-R BT.709.
Στa preferences sto Custom filter manager βαλε μεσα στο πλαισιο το Coreavc και τον Haali media spliter.Επισης παλι σε αυτην την σελιδα τικαρησε στο Priority settings to USE FORCIBLY.

Reaction score
6
Απάντηση: KMPlayer - Tips 'n' Tricks

Ρε Βλάση ειχες βάλει κάποια snapshot με τις ρυθμίσεις των εξωτερικών φίλτρων ( νομίζω ότι σου ειχα στειλει και εγω καποια)..
Που στην ευχή τα έβαλες και δε τα βρίσκω;;
Δεν τα ξανασηκώνεις να τα δει και ο φιλος που έχει χαθει με τις ρυθμίσεις του km…

Σε έχωσα..:137:
Ελα , τρέχουμε τωρα… τρεχουμε…:136:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.544
Members
38.715
Νεότερο μέλος
OtisTas