Knight Rider 2008

Reaction score
5

Ο Ιππότης της Ασφάλτου επέστρεψε φρέσκος. Νέο αυτοκίνητο (Ford Mustang SVT), νέα πρόσωπα, νέοι εχθροί!

Το Pilot episode κυκλοφορεί ήδη στα γνωστά στέκια σε hd & sd. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον θρύλο David, αλλά δείχνει καλό :cool_1:

Ναι! Στον πιλότο εμφανίζεται ο παλιός καλός Michael Knight :respect:

Attachments

Reaction score
5
Αρκετά χαριτωμένο το πιλοτικό. Πολλά τα εφέ και φρέσκα μπλιμπλίκια για τον K.I.T.T. (Knight Industries Three Thousand).

Δεν ξετρελάθηκα κι όλας. Έβλεπα συνέχεια την παλιά σειρά όταν την έδειχνε παλιότερα και από το καινούριο κάτι λείπει.

Στην φωνή του KITT, ο Val Kilmer :rei:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Knight Rider 2008

Είδα λίγο απο το πιλοτικό. Ένα έχω να πώ...

ΚΑΙ Γ@ΜΩ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!! :rei: :rei:

(δεν θυμάμαι τίποτα άλλο απο το πιλοτικό :happy_9: )

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Κακές παρέες? Τι εννοείς? Δεν σε καταλαβαίνω Ανδρέα... :roll:

:happy_9:

HV

Reaction score
0
Εμενα γιατι μου φενεται πως το Concept του ΚΙΤΤ χαθηκε ? Αυτο ειναι σαν τεθωρακισμενο...

Reaction score
1

Καλό το πιλοτικό , ελπίζω να κρατήσει και στη συνέχεια ... οι απαιτήσεις είναι πολύ ψηλές , και τα αυτοτελή επεισόδια είναι κίνδυνος - θάνατος για οποιαδήποτε σειρά , έτσι προστάζει η μόδα ...

Reaction score
6

Μετριο το πρωτο επεισόδιο χωρις ομως να απογοητεύει.
Οι πρωτες σκηνες με λιγο απο τον παλιο ΚΙΤΤ φαιρνουν στο μυαλο σκηνες απο την παλια σειρα ενω το φιναλε θα λεγα πως προσφέρει χαμογελο στους νοσταλγούς.
Παντως αν και αρχη δεν ήταν τοσο action οσο θα το περίμενα.

HV

Reaction score
0
Εμενα με χαλασαν τα εφε του τυπου Need For Speed που το αμαξι ειναι CGI μαζι και τα εξωτερικα κτηρια και βλεπουμε την κοπελα μεσα....Γενικα το παρακαναν με το CGI και εκει χανει το νεο ΚΙΤΤ...

HV

Reaction score
0
Μαρεσε ωστοσο το CGI που χτυπουσαν οι σφαιρες στον ΚΙΤΤ και επεφταν κατω οπως μαρεσε και που αλλαζε χρωμα και δημιουργουσε την αεροτομη...Ωστοσο ακομα και τωρα 25 χρονια μετα καπου χανει η Mustang στην "αυθεντικη" Trans-Am.....

Reaction score
6

Και μενα δεν μου αρεσε το αυτοκινητο που επελεξαν.
Δεν εχει το στυλ που ειχε η παλια ποντιακ.
Θα μπορουσαν να επιλέξουν κάποια Corvette μια που ολες λιγο πολύ εχουν αυτό το στυλ που ειχε ο παλιος ΚΙΤΤ.

HV

Reaction score
0
Σαν αμαξι δεν ειναι ασχημο απλα δεν εχει την αεροδυναμικη που ειχε ο ΚΙΤΤ και γενικα το χαμηλομενο design.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7