KODAK

Reaction score
26.970
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΜΙΑΣ V610 ANΑΖΗΤΗΣΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΚΛΠ. ΜΑ ΚΑΛΑ! ΠΩΣ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΣΕΡΒΙΣ ΚΛΠ???? ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΟ800(ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΕΡΒΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΝ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΤΟΡΟΛΑ ΒΓΑΙΝΗ ΜΕΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ. ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΣΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Μ ΑΥΤΟ!!!! ΕΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΡΩΤ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΚΟΥΡΙΕΡ 70-80 ΕΥΡΩΩΩΩ!!!!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ.......ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΕΓΩ.
ΣΕ ΒΟΛΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΙ ΚΟΝΤΑΚ.
ΠΩΣ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ?
ΕΦΑΓΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ 1520 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ- ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ....

Reaction score
26.970
ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΗ ΜΟΝΟΝ ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΟΥ ΔΙΝΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 00800441407751 ΚΑΙ ΒΓΑΖΗΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.

Reaction score
20.685
Απάντηση: KODAK

Μάλιστα, οπότε να (μην) την έχουμε στα υπόψη μας λοιπόν την Kodak...

Reaction score
20.685

Έτσι κι αλλιώς (δεν), υπάρχουν καλύτερες - ψηφιακές - πορτοκαλιές... :116:

Reaction score
460

Κολητος μου φιλος ηταν και ειναι γενικος διευθυντης πωλησεων της κοντακ για το 1\4 του ημισφαιριου ολου του κοσμου.
Πριν απο 1.5 χρονο η κοντακ σταματησε καθε δραστηριοτητα στην Ελλαδα δινιντας την αντιπροσωπεια σε καποιον Ελληνα που αναφεραται ποιο πανω.
Το κεντρικο της κοντακ μεταφερθηκε στο Ντουμπαι,οπως και ο φιλος μου μαζι.
Πηρε την οικογενεια του και μεταφερθηκε εκει με συν 50% αυξηση μισθου,πληρωμενα ενοικιο σπιτιου 250 τμ,σχολειο παιδιων,αυτοκινητο τζιπ ινφινιτι κλπ.
Αχ Ελλαδιτσα ψωροκοσταινα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.803
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός