- Reaction score
- 59.986
Απάντηση: KRELL FPB 400 CX
O ΜέγαKrellέξαντρος:142::
O ΜέγαKrellέξαντρος:142::

Βλάση μια φιλική συμβουλή.Νασαι καλα βρε Γιανναρε..................ετσι πιστευω και γω.....χαρα και τσαχπινια τα 802 μου που θα φωναζουν.......επιτελους ρευματα.........!!!!!
:143::143:
Δηλαδη Βασιλιε......υπαρχει περιπτωση να μην μου αρεσει κιολας?????//Βλάση μια φιλική συμβουλή.
Οταν ακούσεις τον συνδυασμό αυτό για πρώτη φορά, φρόντισε να είσαι καθιστός....
Ναι υπάρχει περίπτωση......Δηλαδη Βασιλιε......υπαρχει περιπτωση να μην μου αρεσει κιολας?????//
Το 802 δεν θα ελεγε οχι και για τον 700cx.Ο ενισχυτης θα κουναει τα woofers και τον Βλαση σε σημειο που θα μαλλον θα ....πεσει κατω?:135:
Βλαση ....παρε και κανενα υπογλωσσιο...καλου κακου:137:
και στειλε τη γυναικα σου σε καμια φιλη της, για να... γκαζωσεις..:111:χωρις φοβο αλλά με παθος...
Kαι όμως,ο συνδυασμός ισχυρών Krell με μικρά και κλασικά-πλέον- μοντέλα Sonus Faber αποτελούσε μιά από τις μεγαλύτερες ένοχες απολαύσεις τω καιρώ εκείνω......
ειπαμε ναι στην ποιοτικη ισχυ αλλα οχι στις υπερβολες:126:
Λόγω της απεργίας των βενζινοπωλών,σ'ευχαριστώ θερμά που μου έδωσες την ευκαιρία να παραλάβω εγώ τον ενισχυτή γιά λογαριασμό σου ώστε να τον παραδώσω έτοιμο προς απόλαυση.Συννενοήθηκα πάντως με τον πωλητή να τον κρατήσω εγώ δίνοντας κατιτί περισσότερο άμα μου αρέσει,οπότε θα τα βρούμε ενδεχομένως μετά τις καλοκαιρινές σου διακοπές.:612:Την αμολυβδη μου μεσα γαμω......θελω να ανεβω Αθηνα να τον φορτωσω και δεν με φτανει η ρημαδα η μπετζινα!!!!!
και ειμαι και αυπνος λογω καψας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:126:Kαι όμως,ο συνδυασμός ισχυρών Krell με μικρά και κλασικά-πλέον- μοντέλα Sonus Faber αποτελούσε μιά από τις μεγαλύτερες ένοχες απολαύσεις τω καιρώ εκείνω...
ναι αλλα ο krell δέν δίνει 400 κορυφής.δίνει 400 rms υπο συγκεκριμένες συνθήκες παραμόρφωσης.οπότε μπορεί άνετα να χτυπήσει ένα χιλιάρικο υπο άλλες συνθήκες..Δεν εννοω απο θεματα εντασεων αλλα απο ρευματα ατελειωτα στις χαμηλες εντασεις και ρευματα ταχυτατα και απεριοριστα στις υψηλες εντασεις.Τα 9800 τα οποια τα δινει ο κατασκευαστης 400w,στην αρχη τα επαιζα με τους bryston 7b sstc(650w/ch κορυφης) μετα εβαλα με πολυ επιφυλαξη τους 28 bsst2(1200w/ch κορυφης),
Ο 28β δινει 1200 στα 8ωμ και 2400 στα 4 ωμ.Οταν λεω κορυφης εννοω παντα στα 8ωμ.
Βρε περιεργε ανθρωπε,την αλλη φορα στο σπιτι μου θυμασαι που σου εδειξα τις υπογεγραμμενες μετρησεις που δινει ο τεχνικος τελικου ελεγχου,που υπαρχουν μεσα στην συσκευασια του?σαφεστατα ελεγε οτι χτυπανε στα πικ 1210 βατ στα 8 ομ.Το θυμασαι? εαν οχι να σουτα ξαναδιξω.Σου εχω πει επανηλειμένως να μην λες αηδίες.:116:
Τα ρεύματα κορυφής δεν είναι πάντα τα διπλά.
Τα δικά σου τα bryston είναι 1kw /8 , 2kw/4.
Το οτι ρίχνεις οσα γκάζια ρίχνεις στα 9800 δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να τα ξεπατώσεις, πρόσεχε.Ενα μεγάφωνο καίγεται πιο δύσκολα απο εναν μεγάλο ενισχυτή που δεν κλιπάρει , αλλά σε μακροχρόνια χρήση οταν τρώει πολλά watts η θερμότητα που συσωρεύεται μπορεί να το ξεροψήσει .Με λίγα λόγια η jbl που το δίνει 400rms μάλλον κάτι ξέρει, η έστω , σε πονηρεύει για την ισχύ που μπορεί να φάει το ηχείο σου.:141: