Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
anyone..???καλησπέρα,καλώς σας βρήκα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία...![]()
επαναφέρω-ξεθάβω λίγο το τόπικ αυτό , προκειμένου να μου λύσετε ένα πρόβλημα που με ''βασανίζει'' αυτές τις μέρες... :?
αγόρασα στις 15 του Δεκέμβρη μια LG 42'' PX11 μιας και την είχα δει και μου άρεσε πολύ στην τιμή των 2500 ευρώ...τιμή που υπήρξε στα μαγαζιά για 2 μέρες αφού την πέτυχα στην καλύτερη προσφορά..
το θέμα δημιουργήθηκε όταν σύνδεσα την τηλεόραση στο σπίτι μου....παρατήρησα έντονα το φαινόμενο του solarize συν του ότι δεν μπορούσα να διαβάσω σχεδόν καθόλου ότι πέρναγε σε autocue... :shock: ειδικά το solarize είναι αρκετά έντονο σε σημείο φίλοι που έρχονται να θαυμάσουν υποτίθεται την νέα τηλεόραση απορούν με τα πρόσωπα που φαίνονται έτσι.. :shock:
προχτές ήρθε τεχνικός της LG και μου είπε ότι και τα δύο αυτά είναι αουσιαστικά φαινόμενα των plasma και ότι άλλες λίγο άλλες πολύ, όλες τα έχουν...πρότεινε δε να αλλάξουμε την πλακέτα επεξεργασίας της εικόνας μπας και διορθωθεί λίγο η κατάσταση με το solarize... :?
και ερωτώ...: τι μου προτείνετε? να την πάω πίσω..?? να πάρω κάτι άλλο,δεδομένου ότι δεν θέλω να δώσω άλλα τόσα χρήματα?? να αλλάξω την πλακέτα μπας και βελτιωθεί?? να πάρω στην τελική μια CRT philips36''με pixelplus2 που είναι σούπερ?
κάθε βοήθεια δεκτή...![]()
και πάλι καλή χρονιά σε όλους...![]()
η διαφορά τους είναι μόνο το πλαίσιο γύρω από την οθόνη,το οποίο σε μένα είναι μαύρο..Χρήστο,εγώ έχω την ΡΧ10,και δεν ξέρω τις διαφορές τους.
Μήπως δεν έχεις ενεργοποιήσει το XD ENGINE?
Τα κανάλια τα βλέπω μέσω δορυφορικού δέκτη και ομολογώ ότι η εικόνα τους είναι εξαιρετική.
Τώρα,σχετικά με το sharpness,κι εγώ το έχω λιγο πιο κάτω απ΄οτην μέση.
Σχετικά με τα ερωτήματά σου,τι έχεις να χάσεις αλλάζοντας τηνπλακέτα?
Για την Philips δεν το συζητώ,πολύ καλή εικόνα,αλλά να μπλέξεις πάλι με τα "μπαούλα"?
Μου κάνει πάντως εντύπωση το ότι λες ότι την είδες και σου άρεσε πολύ.Την είχες δει να παίζει?