L G

Reaction score
0
Παιδια καλημερα
1.Καταρχας να σας πω οτι το δικο μου firmwear με βαση τις οδηγιες σας ειναι 3.09.Οποτε και εγω μπαινω στην κατηγορια σας.Την LG την εχω περιπου δυο μηνες και ισως την ειχα συνηθισει λιγακι.Τωρα ξανασυζητωντας για αυτην και βλεποντας και μια Hantarex ενος φιλου ειδα οτι εχει solarize.Οχι ομως ξαναλέω σε βαθμο που να μην μπορεις να παρακολουθησεις κάτι.

2.Οι βασεις που ρωτάτε ηταν μεσα στη συσκευασια της LG δυο διπλες αν θυμαμε καλα με τις αναλογες βιδες.Αυτα μαζι με το manual το τηλεκοντρολ και καλωδια συνδεσης για pc.

3.Οι 60.000 ωρες λειτουργιας αναφερονται σε πολλα site και επισημα της LG αλλων χωρων και ανεπισημα που την πουλανε στο δικτυο.Ηταν δε ενας απο τους βασικους λογους που την επελεξα.

4.THANARA ενοεις στο Service menu εκει που λεει AV MODE ΝΑ ΓΙΝΕΙ PC MODE φανταζομε.

5.Και μια ερωτηση για κατι που παρατηρησα.Στη πρωτη καρτα του service menu αναφεροντε οι ωρες λειτουργειας.Και ενω εγω εχω αρκετο και ροπ την ΤV γραφει μονο 67 ωρες?

ΦΙΛΙΚΑ

Reaction score
0
Παιδια καλημερα
1.Καταρχας να σας πω οτι το δικο μου firmwear με βαση τις οδηγιες σας ειναι 3.09.Οποτε και εγω μπαινω στην κατηγορια σας.Την LG την εχω περιπου δυο μηνες και ισως την ειχα συνηθισει λιγακι.Τωρα ξανασυζητωντας για αυτην και βλεποντας και μια Hantarex ενος φιλου ειδα οτι εχει solarize.Οχι ομως ξαναλέω σε βαθμο που να μην μπορεις να παρακολουθησεις κάτι.

2.Οι βασεις που ρωτάτε ηταν μεσα στη συσκευασια της LG δυο διπλες αν θυμαμε καλα με τις αναλογες βιδες.Αυτα μαζι με το manual το τηλεκοντρολ και καλωδια συνδεσης για pc.

3.Οι 60.000 ωρες λειτουργιας αναφερονται σε πολλα site και επισημα της LG αλλων χωρων και ανεπισημα που την πουλανε στο δικτυο.Ηταν δε ενας απο τους βασικους λογους που την επελεξα.

4.THANARA ενοεις στο Service menu εκει που λεει AV MODE ΝΑ ΓΙΝΕΙ PC MODE φανταζομε.

5.Και μια ερωτηση για κατι που παρατηρησα.Στη πρωτη καρτα του service menu αναφεροντε οι ωρες λειτουργειας.Και ενω εγω εχω αρκετο και ροπ την ΤV γραφει μονο 67 ωρες?

ΦΙΛΙΚΑ

Reaction score
0
Καλημέρα adamsikis,

pc mode ενοώ, ναι αλλά δεν έχω ακόμα την tv, απλά μεταφέρω ό,τι διαβάζω. Σε λίγες μέρες θα μπορώ να πω και προσωπικά.

Όσο για το άλλο σου πρόβλημα είναι πράγματι περίεργο. Διάβασα ότι στην έκδοση 3.09 η tv δεν κρατά σωστά τις αλλαγές στα settings. Ίσως να φταιεί αυτό...

Reaction score
457
thanaras από που βρίσκεις αυτές τις πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο όπως το αν κρατάει τις ρυθμίσεις με την συγκεκριμένη έκδοση λογισμικού..??
θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω μιας και το ψάχνω αρκετά το θέμα..
thanks..;)

Reaction score
0
Από το link του forum που έγραψα πριν μερικά posts (από εμπειρείες άλλων δηλαδή).
Έχει φτάσει κοντά στις 60 σελίδες τώρα (!) αλλά αξίζει να το διαβάσετε..

Μου κάνει εντύπωση που εσυ την πείρες τώρα και έχεις πιο παλιό firmare από τον adamsikis που την αγόρασε 2 μήνες πριν.
Μάλλον ήταν παλιό stock. Aπό πού την αγόρασες αλήθεια?

Reaction score
0
από ό, τι φένεται υπάρχουν 2 μοντέλα με διαφορετικα settings σε φωτεινότητα και contrast

αυτά με 3000:1/1000 (παλαιότερα) και αυτά με 5000:1/1500 (καινούρια).

τα τελευταιά έχουν αυτοκόλητο 5000:1

Eσείς παιδία ποιές έχετε?

Reaction score
1
Σήμερα το πρωί,μίλησα με το service της LG σχετικά με τις βάσεις.Μου είπαν ότι σε κάποιες τις έβαζαν στο κουτί και σε κάποιες άλλες όχι.Τώρα τι τακτική ήταν αυτή,δεν ξέρω.
Μου είπαν επίσης ότι δεν χάνω και τίποτα που δεν τις έχω,καθότι αυτές δεν είναι βάσεις τοίχου,αλλά...είναι βάσεις στήριξης της τηλεόρασης στον τοίχο,δηλαδή,ενώ η τηλεόραση είναι τοποθετημένη σε κάποια άλλη βάση ή έπιπλο,προκειμένου να έχει καλύτερη στήριξη έτσι ώστε να μην πέσει,την συνδέουμε με τις βάσεις που είναι βιδωμένες στον τοίχο με...σύρμα!!!

Επίσης μου είπαν ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση firmware για την ΡΧ10,αλλά , αλλαγή του επεξεργαστή για την ΡΧ11 (κλαψ).

Να ρωτήσω επίσης,αν κάποιος από εσάς έχει συνδέσει την τηλεόραση με υπολογιστή μέσω dvi.
Εγώ το έκανα,αλλά δεν λαμβάνει κανένα σήμα.

Reaction score
457
πλέον έχω και εγώ κοντά έναν μήνα που την πήρα (15 Δεκεμβρίου)...η αγορά έγινε από τα expert στην Λεωφ.Καβάλας (Λεωφ.Αθηνών)
αν θυμάμαι καλά είχα δει το 5000:1 και μια φορά που είδα dvd μέσω του laptop ενός φίλου , συνδέθηκε κανονικά με την τηλεόραση μέσω DVI

Reaction score
0
ok, την πείρα και εγώ χθες βράδυ! Είμαι τυχερός γιατί στο κατάστημα την έφεραν κατευθείαν απο την LG. Είναι το τελευταίο μοντελό και έχει firmware 5.11 !

H εικόνα της TV δείχνει μια χαρά, αν και δεν έχω κεντρική κεραία.
:D

Reaction score
457
καλορίζικη φίλε...ευελπιστώ και εγώ σε καμιά 15αριά μέρες με άλλη πλακέτα και άλλον επεξεργαστή να μείνω το ίδιο ικανοποιημένος..:)
ααα...μου βγήκαν τα ματάκια χτες 2 ώρες να διαβάζω το λινκ του avs.com για την συγκεκριμένη...έχω φτάσει αισίως στην 30 σελίδα και έχω άλλες τόσες...πολλές πληροφορίες όμως..;)
τελικά μου φαίνεται ότι ήταν καλή αγορά..:)
και άψογο το sevice..;)

Reaction score
0
:wink:
Καλησπερα παιδια
Εχθες εκανα την αλλαγη που προτεινε ο Τhanaras απο AV mode σε PC mode και ομολογω οτι εχει για τα δικα μου ματια αρκετη βελτιωση προς το καλυτερο.Οποιος εχει μπει στο service menu στην 4η η 5η σελιδα θα το βρει.Θα ηταν ενδιαφερον να το κανετε και εσεις και να ακουσω τη γνωμη σας για τη διαφορα.Εγω παντως μετα απο την αλλαγη εμεινα αρκετα για να μην πω πολυ ευχαριστημενος απο την εικονα.Ο μονος μου προβληματισμος ειναι οτι αν κανει κανεις αυτη την αλλαγη περα απο τη βελτιωση δεν ξερω τι αλλο επηρεαζετε ισως η διαρκεια ζωης της ? Αραγε το service θα εχει αποψη για αυτο η θα πουν μην πειραζετε το service mode και μεινετε με το solarize?οπως ειπαν και στο Νικο μια και η PX10 δεν αναβαθμιζετε οπως απαντησαν και στο Σωκρατη.Αληθεια Σψκρατη εσενα τι firmwear εχει η δικια σου?
Τhanara καλοριζικη η LG να σου δωσει πολλες ωρες απολαυσης.
Περιμενω τις γνωμες σας. :roll:

Reaction score
0
:wink: Να συμπληρωσω καποιες σκεψεις.

1.Μαλλον μιλαμε για διαφορετικα μοντελα παροτι μοιαζουν τα ιδια δηλαδη για την ΡΧ10 και την ΡΧ11.Και ειναι διαφορετικα αφου εχουν και αλλη φωτεινοτητα και αλλο contrast.Αυτο ισως εξηγει και το μεγαλυτερο βαθμο solarize που εχει του Νικου και την ταση της LG για ανβαθμιση αν και αυτη μπορει να εξηγηθει και αλλιως.(πχ, φανταστειτε να ανβαθμισουν ολες τις τηλεορασεις που εχουν πουλησει ΡΧ10 - ΡΧ 11).

2.Σωκρατη το οτι δεν επαιζε ο υπολογιστης στη δικια σου ΡΧ10 ισως ειναι θεμα ρυθμισης απο το service menu αλλαγη απο AV mode σε PC mode.

3.Εγω δεν παρατηρησα οτι η δικια μου δε κραταει τα settings της αλλα μονο οτι μου εδειξε λιγοτερες ωρες λειτουργειας απο οσες εχει.Τα settings τα ελεγχω καθημερινα σχεδον και απο τοτε που ειδα τις ωρες και μετα αυτες αυξανουν κανονικα.Η σκεψη που εχω κανει αν και πιστευω κατα βαθος οτι δεν ισχυει ειναι να μηδενιζονται καθε 100 ωρες.Λιγο απιθανο αλλα να δουμε δεν τις εφτασα ακομη.

4.Η απαντηση που εδωσε η αντιπροσωπεια στο Σωκρατη για τις βασεις πραγματι δεν ειναι σοβαρη και ερχετε σε αντιθεση με τη σοβαροτητα που αντιμετωπισαν το Νικο.Ευχομε Νικο και η συνεχεια ναναι εξισου σοβαρη.Παντως δεν θαταν κακη ιδεα καποιος να μιλησει με mail με τα κεντρικα της LG στη Κορεα να τους αναφερει το προβλημα του solarize να δουμε τι θα απαντησουν.Και θα το εκανα εγω χωρις να το πω αλλα τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα.

Αυτα προς το παρον καλο απογευμα:roll:

Reaction score
0
adamsikis thnx για τις ευχές :)

το pc mode δεν πρέπει να επηρεάζει τη διάρκεια ζωής. Απλώς μερικοί παρατηρούν λίγο τρεμόπαιγμα. Αν με τα δικά σου μάτια δε φένεται τότε no prob!

χθες που προσπαθούσα να εξηγήσω λιγάκι στον πωλητή για τα διαφορετικά μοντέλα τις 11 (είχα αγωνία μήπως πάρω το παλιό μοντέλο), με έβγαζε και λίγο άσχετο λέγοντας μου "το 10 ήταν το παλιό, το 11 είναι το καινούριο" χεχε.

Anyway να που μια φορά η έλλειψη stock μου βγήκε σε καλό (9 στις 10 φορές που θέλω κάτι απο Ελλάδα, δεν υπάρχει σε stock).

Reaction score
1
Thanara,καλορίζικη και από εμένα.Τελικά ποιά αγόρασες?Την 10 ή την 11?
Επειδή είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την εικόνα της,δεν θέλω -ακόμη- να πειράξω κάτι.
Θα προσπαθήσω μόλις έχω χρόνο να δω μήπως με το πρόγραμμα Power Strip καταφέρω κάτι για το dvi.
Τις δοκιμές αυτές θα τις κάνω,συνδέοντας την τηλεόραση με το pc.
Πάντως στην αρχή που την αγόρασα,είχα δει με σύνδεση RGB από το pc,την τελετή έναρξης σε HD που μου είχε στείλει ο Χρήστος Ακρατόπουλος και είχα μείνει μ@λ@κ@ς-μ@λ@κ@ς.

Υ.Γ.
"Δεν ξέρω αν το καταλάβατε,αλλα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα"

Reaction score
457
Υ.Γ.
"Δεν ξέρω αν το καταλάβατε,αλλα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα"
:wink: και η πλάκα είναι ότι στην τελική όλοι είμαστε ευχαριστημένοι από την αγορά μας... :) :wink:
τώρα να πω και εγώ ότι αν και μπορεί να είναι ιδέα μου, την τελευταία εβδομάδα μου φαίνεται σαν να έχει βελτιωθεί η εικόνα της αρκετά..? 8)
ούτε τα γράμματα τρέμουν στο autocue, ούτε το solarize είναι τόσο έντονο... :roll:
επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες μάλλον ότι η τηλεόραση ''στρώνει'' μετά από κανα μήα και δείχνει τον πραγματικό της εαυτό... :!:
για να δούμε και με την νέα πλακέτα-επεξεργαστή... 8)

Reaction score
0
:roll: To οτι ειναι διαφορετικες φαινεται και στο ιδιο το site της LG στην Ελλαδα http://hellas.lge.com/
99% οι πωλητες ειναι ασχετοι με το αντικειμενο. Ας μην πω τις δικιες μου εμπειριες.
Εχω ξεχασει να σας πω οτι βλεπω τις περισοτερες ωρες δορυφορο αφου το επιγειο σημα μου φανηκε κακο μολις συνδεθηκε η LG με αυτο και τα scarts που χρησιμοποιω στο δορυφορικο δεκτη και στο DVD ειναι monster γιατι με τα απλα δεν ημουν ευχαριστημενος.
ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.
Εμενα εκανε περισοτερο solarize στη δορυφορικη ληψη παρα στα επιγεια σηματα.
Στο site που αναφερετε ο Thanaras μιλανε για την ΡΧ11 και οχι για την ΡΧ10 και στο HITECH το τελευταιο οπου γινετε ενα μεγαλο test για plasma-LCD το νεο μοντελο της LG ειναι το ΡΥ10 που δεν αναφερετε στο επισημο site της αντιπροσωπειας με αναλυση 1024Χ768.Και μια που αναφερω το test αυτη η (LG ΡΥ10) πηρε πολυ καλη θεση στη γενικη καταταξη 5η νομιζω οπως και η ΡΧ10 σε αναλογο test που ειχε γιναι το καλοκαιρι.Η ΡΧ10 ειχε βγει τοτε και καλυτερη αγορα.Αν κανεις πιστευει τα περιοδικα!!!
Αυτο που με εντυπωσιαζει και που με ειχε προβληματισει λιγο στην επιλογη μου τοτε ειναι για τι τοσα μοντελα η LG σχεδον καθε εβδομαδα και ενα.Ο καθενα ας το εξηγησει οπως νομιζει.
Και για το Σωκρατη κατι τοτε που δεν επαιξε με το laptop η LG ισως ηταν και θεμα ρυθμισης του laptop στο να δωσει σημα για εξωτερικη οθονη.

ΦΙΛΙΚΑ: ADAMSIKIS:roll:

Reaction score
1
"τώρα να πω και εγώ ότι αν και μπορεί να είναι ιδέα μου, την τελευταία εβδομάδα μου φαίνεται σαν να έχει βελτιωθεί η εικόνα της αρκετά..? Cool
ούτε τα γράμματα τρέμουν στο autocue, ούτε το solarize είναι τόσο έντονο..."

Είδες τι πετύχαμε με την ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ που σου κάναμε?
Σε λίγο δεν θα θέλεις ούτε τον επεξεργαστή ν΄αλλάξεις.

Reaction score
457
"τώρα να πω και εγώ ότι αν και μπορεί να είναι ιδέα μου, την τελευταία εβδομάδα μου φαίνεται σαν να έχει βελτιωθεί η εικόνα της αρκετά..? Cool
ούτε τα γράμματα τρέμουν στο autocue, ούτε το solarize είναι τόσο έντονο..."

Είδες τι πετύχαμε με την ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ που σου κάναμε?
Σε λίγο δεν θα θέλεις ούτε τον επεξεργαστή ν΄αλλάξεις.
χαχαχαχ...λες..?? :D 8)
μια χαρά πάντως είναι τώρα...καθαρή είκόνα με ζωντανά χρώματα... :wink:

Reaction score
0
Μάλλον πείρε χαμπάρι ο επεξεργαστής οτί θα αλλαχτεί και κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια...

Σωκράτη την 11 έχω. Δεν έχω βρει χρόνο να παίξω, αλλά δουλεύει και απο dvi και απο rgb. Η εικόνα εξαρτάται από αυτό που θέλω να δείξω φυσικά. Ένα hd video που έβαλα έδειχνε τέλεια. Άλλα απλά videakia δε με ενθουσίασαν. Διαφορά μεταξύ rgb και dvi δεν είδα.[/img]

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss