L G

Reaction score
0
SOS--- Γεια χαρά σε όλους. Μόλις αγόρασα τη δική μου PX11 και έχω μία απορία. Πως μπορώ να "βγάλω" ήχο από την τηλεόραση στον ραδιοενισχυτή μου; Δεν βρίσκω πουθενά έξοδο ήχου... Ύπάρχει κάποια λύση σε αυτό;
Ευχαριστώ

Reaction score
0
:D Εξοδο ηχου δυστοιχως δεν εχει η LG. Μπορεις ομως απο το scart AV1 η AV2 να πάρεις ηχο και να τον δωσεις στον ενισχυτη σου με τα καταλληλα καλωδια(scart-RCA). Τα δυο παραπάνω scart ειναι εισοδος και εξοδος μαζι.
ΦΙΛΙΚΑ :D

Reaction score
0
Γεια σε όλους. Χρειάζομαι μία βοήθεια από κάποιον που έχει την LG 42PX11. Πείραξα το service menu (menu on tv + menu on control) και έχασα κάποιες ρυθμίσεις στις παρακάτω σελίδες. Αν κάποιος την έχει μπορεί να κοιτάξει τις δικιές του ρυθμίσεις και να μου τις πει; Σας ευχαριστώ πολύ...
ΣΕΛ 1:
AREA CODE...
GENERAL...
TEXT...
TUNER...

ΣΕΛ 3:
GENERAL OPTION...
DEFAULT LANGUAGE...
LANG GROUP...
SCART...
TEXT OPTION...
TEXT...
TEXT LANGUAGE...

ΣΕΛ 4:
TUNER OPTION...

Ευχαριστώ πολύ και πάλι

ΥΓ.: Ήχος βγήκε από το SCART 1 & 2. Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Reaction score
0
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε.
Αλήθεια τι εντυπώσεις έχεις από την τηλεόραση; Την αγόρασα την Πέμπτη. Σε τηλεοπτικά προγράμματα αρκετά καλή εικόνα (όχι πάντως όπως οι κλασσικές παλιές-καλές λαμπάτες) σε DVD πολύ ευχαριστημένος, αργεί λίγο το τηλεχειριστήριο, καλές ευκολίες, ρυθμίσεις κλπ, και πολύ ωραίο που έχει διπλό tuner. (ένας λόγος που την αγόρασα). Καμμία δική σου παρατήρηση ή κανένα κόλπο για καλύτερη ποιότητα; :lol:

Reaction score
457
ακριβώς τα ίδια έχω προσέξει και εγώ...
στην αρχή είχε αρκετό solarize (γιαλάδες στα πρόσωπα)...μετά από 200 ώρες λειτουργίας η ποιότητα βελτιώθηκε πάρα πολύ...πράγμα που το γράφανε στα φόρουμ και δυσκολευόμουν να το πιστέψω...ειδικά όταν το γύρισα από av σε pc mode , η εικόνα έγινε πολύ καλή...πάω να δω τις ρυθμίσεις και έρχομαι...:)

Reaction score
457
ΣΕΛ 1:
AREA CODE... 50
GENERAL... 2
TEXT... 9
TUNER... 38

ΣΕΛ 3:
GENERAL OPTION... 2
DEFAULT LANGUAGE... English
LANG GROUP... EU5
SCART... 3 Scarts
TEXT OPTION... 9
TEXT... off
TEXT LANGUAGE... 9

ΣΕΛ 4:
TUNER OPTION... 38

έτοιμος... :wink:

p.s : αλήθεια τι έκδοση λογισμικού έχεις...?? :roll: :)

Reaction score
1
Νίκο,μάλλον τον μπερδέψαμε τον άνθρωπο.
Σε άλλο topic που έχει ανοίξει,εγώ με την ΡΧ10 του γράφω άλλα settings.
Φίλε μου,γράψε αυτά του Νίκου.
Αλήθεια Νίκο,το άλλαξες το OverScan?

Reaction score
457
Σωκράτη προφανώς η ΡΧ10 έχει άλλες ρυθμίσεις...
το overscan το δοκίμασα στο zoom και είναι καλό...αλλά μιας και βλέπω πάντα σε 16:9 το γύρισα στο αρχικό του...
εντωμεταξύ ακόμα περιμένω την νέα πλακέτα...σίριαλ έχει καταντήσει...δε με χαλάει και πολύ πάντως μιας και η εικόνα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ...:)

Reaction score
1
Νίκο έκανα λάθος.Κι εγώ στο 16:9 την έχω ρυθμισμένη και εκεί είναι που με το overscan στο 1%,δεν έχεις απώλειες.
Κάντο,και παρακολούθησε πως εμφανίζεται η "χαμένη" εικόνα την ώρα που το αλλάζεις.

Πάντως το crash test της LG,είναι οι xxx movies.
Με αυτές,τα φέρνει δύσκολα βόλτα στο solirize εεε;Για την πλακέτα,εμένα μου είπε Μάρτιο θα την φέρουν στην Ελλάδα.Θα την δοκιμάσουν και αν τα αποτελέσματα είναι θετικά,τότε θα μας φωνάξουν.Εννοεί,να τους πάρουμε εμείς τηλέφωνο.

Reaction score
457
Νίκο έκανα λάθος.Κι εγώ στο 16:9 την έχω ρυθμισμένη και εκεί είναι που με το overscan στο 1%,δεν έχεις απώλειες.
Κάντο,και παρακολούθησε πως εμφανίζεται η "χαμένη" εικόνα την ώρα που το αλλάζεις.

Πάντως το crash test της LG,είναι οι xxx movies.
Με αυτές,τα φέρνει δύσκολα βόλτα στο solirize εεε;
Για την πλακέτα,εμένα μου είπε Μάρτιο θα την φέρουν στην Ελλάδα.Θα την δοκιμάσουν και αν τα αποτελέσματα είναι θετικά,τότε θα μας φωνάξουν.Εννοεί,να τους πάρουμε εμείς τηλέφωνο.
8) exactly... :!: :wink:
λες και τους έχουν αλείψει με λάδι είναι όλοι... :mrgreen: :roll:
τώρα το κάναν Μάρτιο εεε..?? από την αρχή του χρόνου τους τηλεφωνάω και κάθε φορά μου λένε σε 15 μέρες...αυτήν την Παρασκευή μάλιστα έλεγα να ξαναπάρω...θα το κάνω τέλος μήνα μάλλον... :?

Reaction score
0
Νίκο ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου.

Η δικιά μου είναι η έκδοση 5.13. Την πήρα από το shop21 2.350 σε 12 άτοκες. Σε 16/9 Βλέπετε; Εγώ προτιμώ την αναμόρφωση γιατί έτσι "τραβάει" μόνο τις άκρες. Στην μέση είναι σχεδόν κανονική. Περιμένω και εγώ τις 200 ώρες που λέτε για να βελτιωθεί λίγο η εικόνα. Και εγώ δεν το πιστεύω πολύ αυτό αλλά για να το λέτε εσείς...
ΥΓ. Δηλαδή βλέπετε τηλεοπτικά κανάλια σε pc mode; Είναι καλύτερη η ποιότητα;

Reaction score
457
καταρχήν είσαι πολύ τυχερός γιατί η έκδοση του λογισμικού σου είναι η τελευταία που κυκλοφορεί..
εγώ έχω την 3.09 και περιμένω από τις αρχές του χρόνου να έρθουν νέες πλακέτες με το τελευταίο λογισμικό...
το 200 μην το παίρνεις τοις μετρητοίς...εγώ είδα τεράστια διαφορά όταν συμπλήρωσα 350+ ώρες καθώς και με την αλλαγή σε pc mode...
αναμόρφωση τι εννοείς...? το zoom...? γιατί εκεί χάνεις και στο πάνω-κάτω της εικόνας, εξ'ου και χάνονται τα σήματα των τηλ.σταθμών...
το τράβηγμα στις άκρες είναι ακριβώς το 16:9 mode...:)

Reaction score
0
καταρχήν είσαι πολύ τυχερός γιατί η έκδοση του λογισμικού σου είναι η τελευταία που κυκλοφορεί..
εγώ έχω την 3.09 και περιμένω από τις αρχές του χρόνου να έρθουν νέες πλακέτες με το τελευταίο λογισμικό...
το 200 μην το παίρνεις τοις μετρητοίς...εγώ είδα τεράστια διαφορά όταν συμπλήρωσα 350+ ώρες καθώς και με την αλλαγή σε pc mode...
αναμόρφωση τι εννοείς...? το zoom...? γιατί εκεί χάνεις και στο πάνω-κάτω της εικόνας, εξ'ου και χάνονται τα σήματα των τηλ.σταθμών...
το τράβηγμα στις άκρες είναι ακριβώς το 16:9 mode...:)
Η δικιά μου έχει 6 ρυθμίσεις. Από ότι θυμάμαι: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΘΟΝΗ (τραβάνε την οθόνη πιο πολύ αριστερά-δεξιά και λιγότερο στην μέση, αν δηλαδή είναι ένας άνθρωπος στην μέση φαίνεται λιγότερο χοντρός από ότι αν είναι στην άκρη), 4:3, ΚΑΝΟΝΙΚΗ (4:3 ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ), ΖΟΟΜ, 16:9. Η δικιά σου μήπως έχει λιγότερες ρυθμίσεις λόγω παλαιότερης έκδοσης;

Reaction score
457
καλά έχεις και ελληνικό μενού..??
πωπω...έμεινα μαμάκας τώρα...
οι δικές μου ρυθμίσεις εικόνας είναι οι 16:9 , 4:3 , 14:9 , ζοομ , auto(4:3)...

Reaction score
0
Καλησπερα σας
Προσφατως πηρα την LG 37LB1R και διαβαζοντας περι εκδοσης λογισμικου ...
Πως θα μαθω την εκδοση μου ????

Και κατι αλλο θα ηθελα να ρωτησω στο PIP με τα τρια παραθυρα στη δεξια πλευρα της οθονης αλλαζουν περιοδικα οσα εχω στη μνημη. ΛΟΙΠΟΝ γινεται αυτα να μενουν σταθερα ασ πουμε τρια μονο, η ακομα αν μπορω εγω να τα ορισω ποια απο ολα θα βλεπω.

Ευχαριστω πολυ !!!!

Reaction score
1
Την έκδοση θα την δεις μπαίνοντας στο service menu της τηλεόρασης,στο οποίο ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ δεν θα αλλάξεις τίποτα.
Από το τηλεκοντρόλ πατάς το κουμπί menu και ταυτόχρονα το ίδιο κουμπί που υπάρχει πάνω στην τηλεόραση(παρατεταμένα).
Στο παράθυρο που θα ανοιξει,θα δεις την έκδοση του λογισμικού (firmware).

Reaction score
0
θα τη δω μετα που θα παω σπιτι.
Σε ευχαριστω πολυ και ας ελπισω να ειναι απο τις τελευταιες εκδοσεις

Reaction score
0
φιλε aggelos2005 καλημερα
επειδη ψαχνω τη συγκεκριμενη τηλεοραση αρκετο καιρο τωρα για να την αγορασω και εχω μελετησει το manual εχω την εντυπωση οτι δεν μπορεις να αλλαξεις τη default ρυθμιση που δειχνει κατα σειρα 3 καναλια .αλλωστε το ιδιο κανουν και οι καρτες tv των υπολογιστων μας .
σε παρακαλω πολυ ,αν ειναι δυνατον πεσμου τις εντυπωσεις σου απο την tv (εικονα σε αναλογικο σημα -contrast -κοκκος -ρυθμος ανανεωσης ) θελω σημερα αυριο να την παραγγειλω επιτελους αλλα εξακολουθω να προβληματιζομαι απο την ποιοτητα εικονας με οσα ακουω και διαβαζω
σε ευχαριστω προκαταβολικα
Γιαννης

Reaction score
0
magaek said:
φιλε aggelos2005 καλημερα
επειδη ψαχνω τη συγκεκριμενη τηλεοραση αρκετο καιρο τωρα για να την αγορασω και εχω μελετησει το manual εχω την εντυπωση οτι δεν μπορεις να αλλαξεις τη default ρυθμιση που δειχνει κατα σειρα 3 καναλια .αλλωστε το ιδιο κανουν και οι καρτες tv των υπολογιστων μας .
σε παρακαλω πολυ ,αν ειναι δυνατον πεσμου τις εντυπωσεις σου απο την tv (εικονα σε αναλογικο σημα -contrast -κοκκος -ρυθμος ανανεωσης ) θελω σημερα αυριο να την παραγγειλω επιτελους αλλα εξακολουθω να προβληματιζομαι απο την ποιοτητα εικονας με οσα ακουω και διαβαζω
σε ευχαριστω προκαταβολικα
Γιαννης
Φιλε μου δεν ειμαι και ο καταληλος να σε διαφωτισω...
1) Στο ΧΒΟΧ 360 χωρις HD παιζει ικανοποιητικα ( πριν ειχα SONY CRT 29'')
2) DVD εξισου ωραια.
3)Της ΕΡΤ τα ψηφιακα και αυτα ωραια. Σε αναλογικα καναλια μονο οταν εχεις πολυ καλο σημα , ρυθμος ανανεωση δεν θα ελεγα οτι ειναι γρηγορος.
*** Εγω την επελεξα ειδικα για PIP, POP. και επειδη μου αρεσε η LG.**

Υ.Γ . Το ξερω οτι σε μπερδεψα. Ο κοτσοβολος στην Γλυφαδα νομιζω οτι την εχει στην εκθεση για τα υπολοιπα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss