Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
8) exactly... :!:Νίκο έκανα λάθος.Κι εγώ στο 16:9 την έχω ρυθμισμένη και εκεί είναι που με το overscan στο 1%,δεν έχεις απώλειες.
Κάντο,και παρακολούθησε πως εμφανίζεται η "χαμένη" εικόνα την ώρα που το αλλάζεις.
Πάντως το crash test της LG,είναι οι xxx movies.
Με αυτές,τα φέρνει δύσκολα βόλτα στο solirize εεε;Για την πλακέτα,εμένα μου είπε Μάρτιο θα την φέρουν στην Ελλάδα.Θα την δοκιμάσουν και αν τα αποτελέσματα είναι θετικά,τότε θα μας φωνάξουν.Εννοεί,να τους πάρουμε εμείς τηλέφωνο.
Η δικιά μου έχει 6 ρυθμίσεις. Από ότι θυμάμαι: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΘΟΝΗ (τραβάνε την οθόνη πιο πολύ αριστερά-δεξιά και λιγότερο στην μέση, αν δηλαδή είναι ένας άνθρωπος στην μέση φαίνεται λιγότερο χοντρός από ότι αν είναι στην άκρη), 4:3, ΚΑΝΟΝΙΚΗ (4:3 ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ), ΖΟΟΜ, 16:9. Η δικιά σου μήπως έχει λιγότερες ρυθμίσεις λόγω παλαιότερης έκδοσης;καταρχήν είσαι πολύ τυχερός γιατί η έκδοση του λογισμικού σου είναι η τελευταία που κυκλοφορεί..
εγώ έχω την 3.09 και περιμένω από τις αρχές του χρόνου να έρθουν νέες πλακέτες με το τελευταίο λογισμικό...
το 200 μην το παίρνεις τοις μετρητοίς...εγώ είδα τεράστια διαφορά όταν συμπλήρωσα 350+ ώρες καθώς και με την αλλαγή σε pc mode...
αναμόρφωση τι εννοείς...? το zoom...? γιατί εκεί χάνεις και στο πάνω-κάτω της εικόνας, εξ'ου και χάνονται τα σήματα των τηλ.σταθμών...
το τράβηγμα στις άκρες είναι ακριβώς το 16:9 mode...![]()
Φιλε μου δεν ειμαι και ο καταληλος να σε διαφωτισω...magaek said:φιλε aggelos2005 καλημερα
επειδη ψαχνω τη συγκεκριμενη τηλεοραση αρκετο καιρο τωρα για να την αγορασω και εχω μελετησει το manual εχω την εντυπωση οτι δεν μπορεις να αλλαξεις τη default ρυθμιση που δειχνει κατα σειρα 3 καναλια .αλλωστε το ιδιο κανουν και οι καρτες tv των υπολογιστων μας .
σε παρακαλω πολυ ,αν ειναι δυνατον πεσμου τις εντυπωσεις σου απο την tv (εικονα σε αναλογικο σημα -contrast -κοκκος -ρυθμος ανανεωσης ) θελω σημερα αυριο να την παραγγειλω επιτελους αλλα εξακολουθω να προβληματιζομαι απο την ποιοτητα εικονας με οσα ακουω και διαβαζω
σε ευχαριστω προκαταβολικα
Γιαννης