Lacie 500GB για 169 euros!

Reaction score
0
ton agorasa apo to peristeri.
Einai arketa thoribodis se sxesi me ton iomega 250 kai me oxi toso kali poiotita kataskeuis.
pantos gia ta lefta tou einai eukairia (ego pantos protimao ton iomega).

GTX

Reaction score
39
Γιάννης said:
ton agorasa apo to peristeri.
Einai arketa thoribodis se sxesi me ton iomega 250 kai me oxi toso kali poiotita kataskeuis.
pantos gia ta lefta tou einai eukairia (ego pantos protimao ton iomega).
Μιλάμε για τον ίδιο σκληρό??? :shock:
Δε ξέρω πόσο αθόρυβος είναι ο iomega που έχεις αλλά τον Lacie εγω τον βρήκα πολύ πιο αθόρυβο απο άλλους εσωτερικούς που έχω μέσα σε θήκες. Από ποιότητα κατασκευής δε πάλι μια χαρά μου φαίνεται.

Reaction score
0
Μιλάμε για τον ίδιο σκληρό??? :shock:
Δε ξέρω πόσο αθόρυβος είναι ο iomega που έχεις αλλά τον Lacie εγω τον βρήκα πολύ πιο αθόρυβο απο άλλους εσωτερικούς που έχω μέσα σε θήκες. Από ποιότητα κατασκευής δε πάλι μια χαρά μου φαίνεται.
δυστυχως είναι πιο θορυβόδης. και όχι μονο αυτό αλλά και το on/off δεν είναι καθόλου βολικό και επιπλέον δεν μιάζει με το δίσκο που έχει στη φώτο του κουτιού (το χρώμα και η ποιότητα κατασκευής δεν είναι τα αναμενόμενα).
Στη τιμή του πάντως είναι ευκαιρία. Τον iomega τον έχεις δει ?

Reaction score
1
Απάντηση: Lacie 500GB για 169 euros!

Μόλις χτύπησα στο Μαρούσι των 320 gb με 119 ευρώ και να φανταστείτε ότι ιδέα δεν είχα ότι έπαιζε σχετικό thread εδώ :)
Καμιά γνώμη από τους φίλους που τον δούλεψαν ήδη? Ακόμα στο κουτί τον έχω...
Το πάνω μέρος του είναι πλαστικούρα ή μου φαίνεται?
Τα χαρακτηριστικά του εδώ http://www.lacie.com/intl/products/product.htm?pid=10765#reviews
Προορίζεται για μουσική... Θα έχει πρόβλημα με θερμοκρασίες?

Reaction score
0
Απάντηση: Lacie 500GB για 169 euros!

κάποιο σχόλιο για θερμοκρασία από φίλο που πήρε ίδιο?
HDDlife Pro v2.9.109

Googlarise αυτο το προγραμματακι..... δειχνει τα παντα ποσο εχει δουλεψει ο δισκος τι θερμοκρασια εχει, γενικως εχει απιστευτες δυνατοτητες.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Lacie 500GB για 169 euros!

κάποιο σχόλιο για θερμοκρασία από φίλο που πήρε ίδιο?

Μπα. Τρίχες.
Αυτοί που έχω "φτιάξει" αγοράζοντας χώρια θήκες και δίσκους είναι σαφώς πιο θερμοί.

Reaction score
5
Λοιπόν παίδες, στο Μαρούσι έχει τώρα τα 500GB, στα 169 ευρώ. Δεν άντεξα και πήρα άλλο ένα. Το τρίτο μου...:D Σταμάτησα μόνο σκεπτόμενος ότι οι τιμές μόνο να πέσουν μπορούν στο άμεσο μέλλον.
Είχε αρκετά πάντως.
Σχετικά με το προϊόν: Το 500άρι έχει μέσα Maxtor. Έχει και 2 χρόνια εγγύηση. Το κουτί είναι αλουμίνιο matt, και έχει πλαϊνές γρίλιες αερισμού στο 500άρι, ενώ δεν έχει γρίλιες στο 250άρι (που είχα). Είναι στιβαρή κατασκευή, κατ'εμέ. Τώρα, δεν το πέταξα και στο τσιμέντο να δω αν σπάει.

Reaction score
0
Παιδια καλησπερα,κ γω τον 320 αγορασα το δοκιμασα 3 μερες σερι για ανεβασμα αρχειων.Αποτελεσμα,παω για αλλαγη τροφοδοτικου.Δεν ξερω αν ετυχε,το θεμα ειναι αν θα μου αλλαξουν το τροφοδοτικο η ολοκληρο το δισκο.Αν συμβει το δευτερο,πανε τα αρχειακια μου

Reaction score
14
Αγόρασα τελικά ενα My Book 500 απο το ΠΛΑΙΣΙΟ 179 Ευρώ. Πολύ όμορφο αλλά δεν μπορώ να βρώ πώς να ανοίξω το κουτί του για να πάρω απο μέσα τον δίσκο....!! Θέλω να τον βάλω σε ένα καλό combo case για να τον δουλέψω με firewire και όχι USB2.

Γνωρίζει κανείς, βίδες δεν έχει όυτε φαίνεται να εχει καμμιά κλιτς/κλάτς εγκωπή. Μάλλον κολλητό είναι.

Reaction score
0
Γιαννη και εγω το προσπαθησα αλλα δεν εχει βιδες ειναι πρεσαριστο και το παρατησα γιατι θα χασω την εγγυηση..... (πηρα και εγω εναν 500αρη αλλα γεμισε και αυτος σε 2 μερες :( )

Reaction score
14
Αγόρασα τελικά ενα My Book 500 απο το ΠΛΑΙΣΙΟ 179 Ευρώ. Πολύ όμορφο αλλά δεν μπορώ να βρώ πώς να ανοίξω το κουτί του για να πάρω απο μέσα τον δίσκο....!! Θέλω να τον βάλω σε ένα καλό combo case για να τον δουλέψω με firewire και όχι USB2.

Μην το κάνεις Γιάννη.
Ειναι η μόνη θήκη που "σβήνει" αυτόματα. Κρίμα είναι.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.260
Απάντηση: Re: Lacie 500GB για 169 euros!

(πηρα και εγω εναν 500αρη αλλα γεμισε και αυτος σε 2 μερες :( )
Μα καλά τι κάνετε και τους γεμίζετε έτσι γρήγορα;;; :-D :-D :-D :-D :-D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.260
Απάντηση: Re: Lacie 500GB για 169 euros!

(πηρα και εγω εναν 500αρη αλλα γεμισε και αυτος σε 2 μερες :( )
Μα καλά τι κάνετε και τους γεμίζετε έτσι γρήγορα;;; :) :) :) :) :) :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.677
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts