Lamm L2 Reference/M2.2 - Το τέλος του δρόμου;

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Lamm L2 Reference/M2.2 - Το τέλος του δρόμου;

gpol

Τι ηχεία έχεις που έπαιζαν με τον Bryston 4BSST και σε τι τελικό πήγες έτσι για να τσεκάρω κάτι.
Τα Hyperion 938. Αρκετα ευκολοδηγητα ηχεια...

Ο τελικος που αντικατεστησε τον Bryston ειναι ο Sovereign Power

Οσον αφορα για το αν καποιες κορυφαιες εταιριες του hi end μπορουν να σταθουν διπλα στα μεγαλα παιδια απλα πες μου μια μεγαλη εταιρια που εχει φτιαξει μηχανημα που θα μπορουσε να σταθει διπλα σε Lamm, Sovereign, Wavac οσον αφορα τους ενισχυτες γιατι εγω δεν εχει τυχει να ακουσω κατι...

Reaction score
0
Πρωτον δείτε την τιμή του στην Αμερική σε δολλάρια και μετά κάντε την αναγωγή σε ευρώ και θα καταλάβετε ότι έπρεπε να είναι 30% τουλάχιστον φθηνότερο το σετ.

BTW έχω ακούσει το σετ του προενισχυτή με τους μονομπλόκ 1.2 στο σύστημά μου (το σκεφτόμουν για αγορά) και η προσωπική μου αποψη ήταν ότι επαιζαν σαφώς χειρότερα σε σχέση με το σετ Edge NL 12.1 και Aesthetix Callisto Eclipse που έχω

Reaction score
684

Πρωτον δείτε την τιμή του στην Αμερική σε δολλάρια και μετά κάντε την αναγωγή σε ευρώ και θα καταλάβετε ότι έπρεπε να είναι 30% τουλάχιστον φθηνότερο το σετ.

BTW έχω ακούσει το σετ του προενισχυτή με τους μονομπλόκ 1.2 στο σύστημά μου (το σκεφτόμουν για αγορά) και η προσωπική μου αποψη ήταν ότι επαιζαν σαφώς χειρότερα σε σχέση με το σετ Edge NL 12.1 και Aesthetix Callisto Eclipse που έχω
θα μπορουσε αυτη η διαφορα να οφειλεται στον προενισχυτη? Για τα τελικα σταδια της Lamm ορκιζεται πολυς κοσμος οτι ειναι πολυ καλα

Reaction score
150
gpol

Μόνο και μόνο το "ακούσω", "ακούγεται", "παίζει" κτλ, μου φτάνει. Πως μετράει με επιστημονικά όργανα?

Δεν μπορεί ένα μάτσο σίδερα που κοστίζουν στην πραγματικότητα τρίχες να κοστίζει τόσα χιλιάρικα.

Και όσον αφορά τα μεγάλα παιδιά έγιναν μεγάλα λόγω του ότι αδιαφορούν παντελώς για το τι κάνουν όλοι αυτοί που απεθύνονται στο 0,0000001% τις αγοράς.

Αφού λοιπόν είναι μάγκες και πρωτοπόροι ας μαζευτούν σε ένα στουντιο οι Lamm και η παρέα τους και να κάνουν συγκριτικό.

Να αγοράσουν 10 ενισχυτες του ανταγωνισμού όπως Bryston αλλά και επαγγελματικούς (τομέας που ούτε για αστειο τους παίρνει να μπουν) να πάρουν και 2-3 μηχανικούς και να κάνουν μετρήσεις.

Αφού είναι τόσο καλοί γιατί δεν αφήνουν τα παραμύθια τύπου "παίζει", "ακούγεται", υφές, βάθη, απαλές, σκληρές, μεταξένιες και άλλα υποκειμενικά κουραφέξαλα και να μιλήσουν με ΑΡΙΘΜΟΥΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν προεξοφλώ ότι κάποιες εταιρείες αποκλείεται να παράγουν καλύτερο ήχο! Αυτό που σίγουρα προεξοφλώ είναι ότι με 3000% παραπάνω κόστος πώλησης σίγουρα δεν θα βγάλουν μετρήσεις ούτε 10% καλύτερες.

Και όσο για τους Bryston δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κάποιες μετρήσεις που θα σε έκαναν να εκπλαγείς. Καλά για τις λυχνίες και τις μετρήσεις άστο καλύτερα.

Τέλος ΣΕΒΟΜΑΙ το ότι κάποιος γουστάρει και τον παίρνει να αγοράζει τέτοια προϊόντα και όπως είπα και νωρίτερα αν αυτός είναι ικανοποιημένος τα σχολιά μου περιτεύουν.

Εγώ πάντως δεν πείθομαι και προσωπικά θεωρώ τέτοιες τιμές ΓΕΛΙΟΤΗΤΕΣ.

Τέλος να πω και κάτι για τις High-End εταιρείες και τους νέους AV Receivers/Processors. Τα βρήκαν μπαστούνια οι μάγκες και πήραν τα αρχ......α τους γιατί πλέον απαιτέιται τεχνολογία και με πορδές δεν βάφονται τ'αυγά.

Υ.Γ. Γιατί δεν βγάζουν κανένα λαμπάτο για συναυλίες εεεεεεεεε??????? Που είναι τα 4-5000 watt τον μεγάλων σχεδιαστών.

Reaction score
10
gpol

Μόνο και μόνο το "ακούσω", "ακούγεται", "παίζει" κτλ, μου φτάνει. Πως μετράει με επιστημονικά όργανα?

Δεν μπορεί ένα μάτσο σίδερα που κοστίζουν στην πραγματικότητα τρίχες να κοστίζει τόσα χιλιάρικα.

Και όσον αφορά τα μεγάλα παιδιά έγιναν μεγάλα λόγω του ότι αδιαφορούν παντελώς για το τι κάνουν όλοι αυτοί που απεθύνονται στο 0,0000001% τις αγοράς.

Αφού λοιπόν είναι μάγκες και πρωτοπόροι ας μαζευτούν σε ένα στουντιο οι Lamm και η παρέα τους και να κάνουν συγκριτικό.

Να αγοράσουν 10 ενισχυτες του ανταγωνισμού όπως Bryston αλλά και επαγγελματικούς (τομέας που ούτε για αστειο τους παίρνει να μπουν) να πάρουν και 2-3 μηχανικούς και να κάνουν μετρήσεις.

Αφού είναι τόσο καλοί γιατί δεν αφήνουν τα παραμύθια τύπου "παίζει", "ακούγεται", υφές, βάθη, απαλές, σκληρές, μεταξένιες και άλλα υποκειμενικά κουραφέξαλα και να μιλήσουν με ΑΡΙΘΜΟΥΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν προεξοφλώ ότι κάποιες εταιρείες αποκλείεται να παράγουν καλύτερο ήχο! Αυτό που σίγουρα προεξοφλώ είναι ότι με 3000% παραπάνω κόστος πώλησης σίγουρα δεν θα βγάλουν μετρήσεις ούτε 10% καλύτερες.

Και όσο για τους Bryston δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κάποιες μετρήσεις που θα σε έκαναν να εκπλαγείς. Καλά για τις λυχνίες και τις μετρήσεις άστο καλύτερα.

Τέλος ΣΕΒΟΜΑΙ το ότι κάποιος γουστάρει και τον παίρνει να αγοράζει τέτοια προϊόντα και όπως είπα και νωρίτερα αν αυτός είναι ικανοποιημένος τα σχολιά μου περιτεύουν.

Τέλος να πω και κάτι για τις High-End εταιρείες και τους νέους AV Receivers/Processors. Τα βρήκαν μπαστούνια οι μάγκες και πήραν τα αρχ......α τους γιατί πλέον απαιτέιται τεχνολογία και με πορδές δεν βάφονται τ'αυγά.

Υ.Γ. Γιατί δεν βγάζουν κανένα λαμπάτο για συναυλίες εεεεεεεεε??????? Που είναι τα 4-5000 watt τον μεγάλων σχεδιαστών.

Υπάρχουν χιλιάδες κατηγορίες προιόντων που κοστίζουν πολύ παραπάνω από όσο αξίζουν. Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές!
Ρολόγια, ρούχα, πλυντήρια, κουζίνες, αυτοκίνητα κτλ κτλ. Σε κάθε κατηγορία προιόντων υπάρχει αυτό που ονομάζουμε high-end!

Μην το ψάχνεις και πολύ, αφού μπήκες στο χορό αναγκαστικά θα χορέψεις!

Reaction score
684

gpol

ειδικα για τους Bryston ασε το καλυτερα. Δεν χρειαζεται να μου δειξεις καν μετρησεις για τον ξερω παρα πολυ καλα τον ενισχυτη. Επισης τυχαινει να γνωριζω επαγγελματια που εχει 5-6 απο αυτους στην αποθηκη του και χρησιμοποιει για remastering τον δικο μου οποτε μη λες οτι δεν τολμανε να τα βαλουν με επαγγελματιες. Ξερεις τι μου ειπε? Ο Bryston κανει μονο για PA και οχι για τη δουλεια που τον θελει αυτος.

Οσον αφορα τις μετρησεις και το ποσο καλα περιγραφουν την αποδοση ενος ενισχυτη πηγαινε να ακουσεις τον ενισχυτη με τις κορυφαιες μετρησεις τον Halcro και μιλαμε μετα....

Reaction score
150
diabolical

Συμφωνώ μαζί σου και δεν το παίζω best value for money γιατί κι εγώ τις έχω κάνει τις ακρότητες μου πολλές φορές στη ζωή μου. Απλά μου προκαλεί εντύπωση πως τη βγάζουν καθαρή αυτές οι εταιρείες όχι για τον ήχο τους αλλά για τις τιμές τους.

Ο ανθρωπος βέβαια προσδίδει αξία μέχρι και σε πέτρες έτσι επειδή το επιτάσσει το σύστημα (π.χ. διαμάντα). Έχω συνεργάτη που πουλάει 350,000 Ευρώ κουζίνες και 50,000 Ευρώ τραπέζια (ναι εδώ στην Ελλάδα) και έχει και μάστορα από Ελβετία που χρεώνει 15-20,000 για 5 ημέρες δουλειά.

Απλά το χόμπυ μας εμπεριέχει επιστήμη και απλά αναλύω την πλευρά απόδοση η οποία αν με το ένα 1/10 των χρημάτων που ζητάνε μερικοί μπορεί να επιτευχθεί σε βαθμό 90-95%, τότε για μένα τα άλλα περιτεύουν.

Reaction score
10
Ο ανθρωπος βέβαια προσδίδει αξία μέχρι και σε πέτρες έτσι επειδή το επιτάσσει το σύστημα (π.χ. διαμάντα). Έχω συνεργάτη που πουλάει 350,000 Ευρώ κουζίνες και 50,000 Ευρώ τραπέζια (ναι εδώ στην Ελλάδα) και έχει και μάστορα από Ελβετία που χρεώνει 15-20,000 για 5 ημέρες δουλειά.
moda bagno? :116:

Δεν διαφωνώ, δυστυχώς όμως μας τα παίρνουν επειδή ξέρουν ότι όσα και να μας πουν, αν μας καβ...σει θα τα δώσουμε...

Reaction score
150
gpol

Άλλο τι μας αρέσει κι άλλο τι είναι επιστημονικά σωστό και συγκεκριμένα τον Halcro τον έχω ακούσει και τον 38 και είχαν και τον MC20 και απλά δεν είναι του γούστου μου η να το πω και διαφορετικά δεν μου έκανε για τα ηχεία μου και μέχρι εκεί μου φτάνει.

Επίσης ο δικός σου δεν έχει γελοία τιμή και πρέπει να είναι άψογος απλά δεν τον έχω ακούσει. Πολύ τίμιους για την τιμή τους επίσης θεωρώ και τους NEMO που έχω ασχέτου αν δεν αρέσουν σε όλους.

Σχετικά με το φίλο σου επίσης δεν μου λέει τίποτα μιας και δεν νομίζω να είναι το αντιπροσωπευτικό στούντιο State of the Art της βιομηχανίας μουσικής παραγωγής. Το ότι "κάποιος" επαγγελματίας σε "κάποια" χώρα έχει τους Bryston στην αποθήκη δε λέει τίποτα (Ελλάδα μιλάμε). Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν 100αδες στούντιο που δεν θεωρούν πως ο δικός σου ή ο δικός μου είναι ιδανικός για τη δουλειά τους, και που κανουν δουλειές 100 φορές μεγαλύτερες από τα δικά μας.

'Εχω έναν Bryston 14BSST τον οποίο χρησιμοποιώ για το κεντρικό μου ηχείο γιατι έτσι μου έκατσε. Ίσως την άλλη εβδομάδα ασχοληθώ να τον συγκρίνω με τους NEMO και, έναν Crown 802D που έχω στα surround (B&W 803D) και κοστίζει 600 Ευρώ περίπου. Θεωρητικά ο Crown θα πρέπει να είναι ξεφτίλα και 80% χειρότερος αλλά το αμφιβάλω πολύ τόση διαφορά! Μιλάω πάντα υποκειμενικά και με τη λιγοστή εμπειρία που έχω - δεν θα σκάσω κι απο πάνω.

Τέλος δες κάποιους άλλους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν Bryston έτσι για το γαμώτο....

ΜΕΜΟ της BRYSTON σε πελάτες

"Hi All,
What do all the artists listed below have in common?

1. They all won a Grammy at the recent 2008 Grammy Awards Show.

2. They all utilize Bryston Electronics in their professional/personal audio systems.

Best Male R & B Vocal Performance:
Future Baby Mama
Prince

Album Of The Year:
River: The Joni Letters
Herbie Hancock

Best Female R & B Vocal Performance:
No One
Alicia Keys

Best R&B song,
No One
Dirty Harry, Kerry Brothers &
Alicia Keys

Best Rap/Sung Collaboration:
Umbrella Rihanna Featuring
Jay-Z

Best Gospel Performance:
Never Gonna Break My Faith
Aretha Franklin &
Mary J. Blige

Bryston would like to offer our sincere congratulations to all of the winners."

LINK TO MEMO

Δηλαδή αυτοί δεν ξέρουν???

Reaction score
150
moda bagno? :116:

Δεν διαφωνώ, δυστυχώς όμως μας τα παίρνουν επειδή ξέρουν ότι όσα και να μας πουν, αν μας καβ...σει θα τα δώσουμε...

Δεν ειναι το Moda Bagno αλλά είναι στον ίδιο δρόμο και έχει κάνει κάτι καλύτερο. Πήρες της πέντε καλύτερες μάρκες και ανταγωνίζεται κάτω από την ίδια στέγη και το Βαρβέρη και τον Δελούδη έχωντας τις μάρκες τους as well. Είναι εμπειρία να τις δεις πάντως ---από LCD οθόνες να βγαίνουν από πάγκους μέχρι αποροφητήρες αυτόματοι που βγαίνουν πάνω από τα καζάνια. Ράφια τηλεχειριζόμενα με θέσης για ασήμια φωτιζόμενα κτλ.

Reaction score
10
Ο Φίλιππος Βαρβέρης είναι παλιός συμμαθητής και φίλος, για τον Amarilio λες?

Reaction score
28
Δεν ειναι το Moda Bagno αλλά είναι στον ίδιο δρόμο και έχει κάνει κάτι καλύτερο. Πήρες της πέντε καλύτερες μάρκες και ανταγωνίζεται κάτω από την ίδια στέγη και το Βαρβέρη και τον Δελούδη έχωντας τις μάρκες τους as well. Είναι εμπειρία να τις δεις πάντως ---από LCD οθόνες να βγαίνουν από πάγκους μέχρι αποροφητήρες αυτόματοι που βγαίνουν πάνω από τα καζάνια. Ράφια τηλεχειριζόμενα με θέσης για ασήμια φωτιζόμενα κτλ.
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

Reaction score
684

gpol

Άλλο τι μας αρέσει κι άλλο τι είναι επιστημονικά σωστό και συγκεκριμένα τον Halcro τον έχω ακούσει και τον 38 και είχαν και τον MC20 και απλά δεν είναι του γούστου μου η να το πω και διαφορετικά δεν μου έκανε για τα ηχεία μου και μέχρι εκεί μου φτάνει.

Επίσης ο δικός σου δεν έχει γελοία τιμή και πρέπει να είναι άψογος απλά δεν τον έχω ακούσει. Πολύ τίμιους για την τιμή τους επίσης θεωρώ και τους NEMO που έχω ασχέτου αν δεν αρέσουν σε όλους.

Σχετικά με το φίλο σου επίσης δεν μου λέει τίποτα μιας και δεν νομίζω να είναι το αντιπροσωπευτικό στούντιο State of the Art της βιομηχανίας μουσικής παραγωγής. Το ότι "κάποιος" επαγγελματίας σε "κάποια" χώρα έχει τους Bryston στην αποθήκη δε λέει τίποτα (Ελλάδα μιλάμε). Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν 100αδες στούντιο που δεν θεωρούν πως ο δικός σου ή ο δικός μου είναι ιδανικός για τη δουλειά τους, και που κανουν δουλειές 100 φορές μεγαλύτερες από τα δικά μας.

'Εχω έναν Bryston 14BSST τον οποίο χρησιμοποιώ για το κεντρικό μου ηχείο γιατι έτσι μου έκατσε. Ίσως την άλλη εβδομάδα ασχοληθώ να τον συγκρίνω με τους NEMO και, έναν Crown 802D που έχω στα surround (B&W 803D) και κοστίζει 600 Ευρώ περίπου. Θεωρητικά ο Crown θα πρέπει να είναι ξεφτίλα και 80% χειρότερος αλλά το αμφιβάλω πολύ τόση διαφορά! Μιλάω πάντα υποκειμενικά και με τη λιγοστή εμπειρία που έχω - δεν θα σκάσω κι απο πάνω.

Τέλος δες κάποιους άλλους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν Bryston έτσι για το γαμώτο....

ΜΕΜΟ της BRYSTON σε πελάτες

"Hi All,
What do all the artists listed below have in common?

1. They all won a Grammy at the recent 2008 Grammy Awards Show.

2. They all utilize Bryston Electronics in their professional/personal audio systems.

Best Male R & B Vocal Performance:
Future Baby Mama
Prince

Album Of The Year:
River: The Joni Letters
Herbie Hancock

Best Female R & B Vocal Performance:
No One
Alicia Keys

Best R&B song,
No One
Dirty Harry, Kerry Brothers &
Alicia Keys

Best Rap/Sung Collaboration:
Umbrella Rihanna Featuring
Jay-Z

Best Gospel Performance:
Never Gonna Break My Faith
Aretha Franklin &
Mary J. Blige

Bryston would like to offer our sincere congratulations to all of the winners."

LINK TO MEMO

Δηλαδή αυτοί δεν ξέρουν???
το μυστικο σε αυτα τα μαρκετινιστικα τρυκ της Bryston ειναι οτι οι προαναφερομενοι μπορει να μην εχουν αγορασει τους ενισχυτες και απλα τους εδωσε η Bryston τσαμπα για να λεει οτι τους χρησιμοποιουν επαγγελματιες. Σε μια τετοια περιπτωση οι τυποι απλα ΔΕΝ τους χρησιμοποιουν!

Οσον αφορα για τον Crown δε ξερω ποσο χειροτερα θα παιξει απο τον Nemo αλλα με τον Bryston μην περιμενεις να δεις μεγαλη διαφορα. Τελος ο Bryston εχει λιανικη 1500 Ευρω κατω απο τον δικο μου αλλα η διαφορα τους σε ηχητικη αποδοση ειναι το χαος.... Επαγγελματικος μεν πανακριβος δε...

Reaction score
1.772
Απάντηση: Lamm L2 Reference/M2.2 - Το τέλος του δρόμου;

ενα πραγμα δεν ανεφερε κανεις.

ο vladimir lamm ειναι ο μοναδικος σχεδιαστης hiend

που ξερη πως ακουγονται οι ενισχυτες του χωρις να τους ακουση.

αυτο κατι πρεπη να λεει για τις μετρησεις.

οσο για τον ηχο αν παιζουν οπως οι set του και με τετοια ισχυ

μπορη να ζηταη οσο θελη.

Reaction score
150
Ο Φίλιππος Βαρβέρης είναι παλιός συμμαθητής και φίλος, για τον Amarilio λες?

Με το Moda Bagno συνεργάζομαι στα μπάνια και πλακάκια..Η άλλη εταιρεία λέγεται Techno Mobile αλλά για τις συγκεκριμένες πρέπει να το κανονίσεις γιατί η έκθεση δεν έχει ούτε ταμπέλες ούτε παράθυρα.

gpol

Τον δικό σου τον ενισχυτή όπως είπα δεν τον έχω ακούσει οπότε δεν εκφέρω άποψη και αν τον βρίσκεις καλύτερο από τον Bryston καλά έκανες και τον άλλαξες. Τώρα για το τι χρησιμοποιούν τα studios φαίνεται από τις πωλήσεις και τα μεγέθη των εταιρειών και όπως είπα όλες αυτές οι high-end είναι τρίχες κατσαρές από πωλήσεις.

Επίσης γενικά για το θέμα, μην μπούμε στη διαμάχη λυχνίας-τρανζιστορ και τα λοιπά δεν πρόκειται να το λύσουμε εδώ σήμερα. Ο κόσμος τις άφησε πίσω του και πάμε παρακάτω και αν ήταν καλύτερες θα είχαν μείνει στο προσκήνιο, κάτι που δεν συμβαίνει.

Θα το ξαναπώ όμως, για να μην παρεξηγηθώ, αν ακούσω κάποιον και μου αρέσει (δεν το έχω ψάξει) δεν θα διστάσω να το πω κι ας δουλεύει και με λάδι.

Τώρα οι λάτρεις του παρελθόντος υπάρχουν παντού και πάντα από αυτούς με τους ενισχυτές έως αυτούς που αρνούνται να αλλάξουν τα Windows XP σε Vista και πριν αρνούνταν να αλλάξουν τα Windows 2000 στα XP.

H επιστήμη μίλησε και η σελίδα γύρισε τα υπόλοιπα περί ορέξεως και τι να κάνουμε μερικά ζαχαροπλαστεία πουλάνε ακόμα τουλούμπες κι ας είναι εκτός "μόδας"...

Reaction score
8
Απάντηση: Lamm L2 Reference/M2.2 - Το τέλος του δρόμου;

εμενα μου αρεσουν οι τουλουμπες

υ.γ. παντως τα εξ πι δουλευουν καλυτερα απο τα βιστα

Reaction score
150
ΧΑΧΑ είδες Θανάση, πάντα θα υπάρχει η αντίθετη άποψη στους χρήστες ενώ ή επικρατούσα διαμορφώνεται από την αγορά. Το θέμα με τα Windows και την αναχρονιστική κατάσταση της αγοράς είναι γνωστό (αποψη μου). Κάποτε ήμουν ελεϊνός στις αναβαθμίσεις και τη στιγμή που έβγαινε κάτι στην αγορά το ήθελα - μιλάω για μεγάλη σπατάλη στο παρελθόν.

- Είχα προπαραγγείλει στην Αγγλία την πρώτη Voodo 4MB όταν ακόμα δεν έιχε παιχνίδια που την υποστήριζαν και με δούλευαν. Δύο χρόνια πριν είχα πάρει την Diamond Edge 3D που ήταν η πρώτη κάρτα γραφικών με ενσωματομένη κάρτα ήχουν (1993-1994??) και υποστήριζε μόνο 3D curved surfaces rendering (καλά κρασιά) με το πρώτο τσιπάκι της NVIDIA όταν ακόμα πάλευε να γίνει γνωστή.

- Τα ίδια με κάθε release των Windows καθώς και επαγγελματικά το 1997 μιλούσα για Intranets (από το πανεπιστήμιο) και κατόπιν προσπαθούσα να πουλήσω Knowledge Management, e-procurement, fleet management πακέτα στην Ελλάδα αλλά δυστυχώς ακριβά και πολύ πρόωρα.

Το θέμα είναι πως η αλλαγή δεν είναι τέρας και οφείλει κάποιος να την εξετάζει. Για άλλους το καινούριο λύνει προβλήματα και σε άλλους δημιουργεί καινούρια κρίνοντας την αλλαγή κακή. Οι ανάγκες μας είναι αυτές που καθορίζουν τις επιλογές μας και το αποτέλσμα αυτών τα συμπεράσματα. Για εσένα τα XP δουλεύουν καλύτερα ενώ για εμένα όχι αλλά εγώ δεν γουστάρω να τρώω παϊδάκια επίσης (η τουλούμπες είναι ωραίες).

Στο χόμπι μας η πιο συναρπαστική πτυχή τελικά είναι ότι έχει τόσο βάθος ώστε το ταξίδι μέχρι τη μουσική νιρβάνα να είναι γεμάτο περιπέτεια. Άλλοι θα τη βρούμε και άλλοι όχι αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να διασκεδάζουμε σε κάθε μας βήμα και να εισπράτουμ απόλαυση από αυτά που πληρώνουμε. Και να μήν μας κλέβουν φυσικά όπως το ερμηνεύει ο καθένας μας.

Και για να κλεισω θα πω κάτι που το εχω πει ξανά. Για κάποιος τα 30,000 χιλιάρικα είναι σαν 30 ή 3 ευρώ οπότε ο καθένας κρίνει ανάλογα με την αγοραστική του δύναμη. Αν μια μέρα είναι και για εμένα τα 30,000, 30 ή 3 ευρώ δε βαριέσαι ας ζήσουν καλά και η Lamm και η Thor και όλο το τσίρκο του Extreme High-End στο κάτω κάτω ΤΖΑΜΠΑ θα μου είναι MAN!

Δες εδώ εργαλείο να βαράει και να λιώνουν τα αυτιά σου με λιγότερο από χιλιάρικο.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Υπάρχουν χιλιάδες κατηγορίες προιόντων που κοστίζουν πολύ παραπάνω από όσο αξίζουν. Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές!
Ρολόγια, ρούχα, πλυντήρια, κουζίνες, αυτοκίνητα κτλ κτλ. Σε κάθε κατηγορία προιόντων υπάρχει αυτό που ονομάζουμε high-end!

Μην το ψάχνεις και πολύ, αφού μπήκες στο χορό αναγκαστικά θα χορέψεις!
The hiend show must go on...(μέχρι το τέλος)
:142:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas