- Reaction score
- 51
Απάντηση: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!
Ο ενας εχει μεγακα ποδια και ο αλλος κοντα ποδια και μακρι κορμο:142:
Το ABARTH εσκιζε στην εποχη τουRitmo 130TC (MKII)
![]()
![]()
Πριν του βάλουν το δάπεδο του Golf II, πάνω στο οποίο χτίστηκαν και οι μετέπειτα γενιές του Polo... Μάλιστα, θυμάμαι που τα Ibiza/Cordoba είχαν κάποτε το ίδιο ταμπλώ με τα Polo/Polo Classic.Seat Ibiza MKI
![]()
Ακριβώς!!!Πριν του βάλουν το δάπεδο του Golf II, πάνω στο οποίο χτίστηκαν και οι μετέπειτα γενιές του Polo... Μάλιστα, θυμάμαι που τα Ibiza/Cordoba είχαν κάποτε το ίδιο ταμπλώ με τα Polo/Polo Classic.
Δεν ξερω τι λετε παιδαροι, αλλα θεωρω οτι το ιταλικο disign ηταν ειναι και θα ειναι αξεπεραστο.
Μηπως μπορειτε να μου πειτε καποιο πανεμορφο, ντελικατο, γρηγορο αυτοκινητο που να μην ειναι ιταλικου σχεδιασμου???
Εμενα παντος οσο και να στιψω το τσερβελο μου (παρτε τροφη:105δεν μου ερχετε κανενα.
Αν δεν κανω λαθος τα παρακατω ειναι mad in japan.Tωρα ποιος τα σχεδιασε δεν ξερω.Δεν ξερω τι λετε παιδαροι, αλλα θεωρω οτι το ιταλικο disign ηταν ειναι και θα ειναι αξεπεραστο.
Μηπως μπορειτε να μου πειτε καποιο πανεμορφο, ντελικατο, γρηγορο αυτοκινητο που να μην ειναι ιταλικου σχεδιασμου???
Εμενα παντος οσο και να στιψω το τσερβελο μου (παρτε τροφη:105δεν μου ερχετε κανενα.
Αυτο ειναι κουκλα.Τι ειναι ρε γιαννο? ΜΧ και κατι,αλλα τι γραφει εκι περα mx3 η' mx5?Δεν διακρηνεται καθαρα
Μήτσο, είναι ΜΧ5 κουπέ.Αυτο ειναι κουκλα.Τι ειναι ρε γιαννο? ΜΧ και κατι,αλλα τι γραφει εκι περα mx3 η' mx5?Δεν διακρηνεται καθαρα
Aν του βαζανε ενα σηματακι στο καπο που να λεει BMW-AUDI κτλMX5 MKIII
![]()