LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Εγω το ειχα σε αλουμινιο με αυτες τις ζαντες. Κυριλε εντος:107: Θυμαμαι οτι το ειχα διαλυσει μαθαινοντας στην κουτρα του ("μαθαινοντας" εννοειται ερασιτεχνικα)
Νοσταλγω την απλοτητα στα αυτοκινητα...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Seat Ibiza MKI

Πριν του βάλουν το δάπεδο του Golf II, πάνω στο οποίο χτίστηκαν και οι μετέπειτα γενιές του Polo... Μάλιστα, θυμάμαι που τα Ibiza/Cordoba είχαν κάποτε το ίδιο ταμπλώ με τα Polo/Polo Classic.

Reaction score
8
Δεν ξερω τι λετε παιδαροι, αλλα θεωρω οτι το ιταλικο disign ηταν ειναι και θα ειναι αξεπεραστο.
Μηπως μπορειτε να μου πειτε καποιο πανεμορφο, ντελικατο, γρηγορο αυτοκινητο που να μην ειναι ιταλικου σχεδιασμου???
Εμενα παντος οσο και να στιψω το τσερβελο μου (παρτε τροφη:105:) δεν μου ερχετε κανενα.

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Πριν του βάλουν το δάπεδο του Golf II, πάνω στο οποίο χτίστηκαν και οι μετέπειτα γενιές του Polo... Μάλιστα, θυμάμαι που τα Ibiza/Cordoba είχαν κάποτε το ίδιο ταμπλώ με τα Polo/Polo Classic.
Ακριβώς!!!
Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, το πάτωμα του Golf MKII είχε δεχθεί και ενισχύσεις για να μπορεί να περνάει με κάποια αξιοπρέπεια τα crash tests που γίνονταν όλο και πιο αυστηρά (ή μάλλον ανέβαινε η βαθμολογία των αντιπάλων, ιδιαίτερα των Γάλλων και στο καπάκι Ιταλών-Γιαπωνέζων)

Reaction score
51
Απάντηση: Re: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Δεν ξερω τι λετε παιδαροι, αλλα θεωρω οτι το ιταλικο disign ηταν ειναι και θα ειναι αξεπεραστο.
Μηπως μπορειτε να μου πειτε καποιο πανεμορφο, ντελικατο, γρηγορο αυτοκινητο που να μην ειναι ιταλικου σχεδιασμου???
Εμενα παντος οσο και να στιψω το τσερβελο μου (παρτε τροφη:105:) δεν μου ερχετε κανενα.

Κι όμως υπάρχουν......
Θες παραδείγματα?

Aston Martin DB9 (& DB9S)

Reaction score
264
Απάντηση: Re: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Αν δεν κανω λαθος τα παρακατω ειναι mad in japan.Tωρα ποιος τα σχεδιασε δεν ξερω.

HONDA NSX?
HONDA S2000
TOYOTA SUPRA?

NISAN SILVIA?
Λες κατι για αξεπεραστο.Υπαρχει ποιο αξεπεραστο σχεδιο απο την κλασικη πορσε 911?Για να μην πω για το πλεον κλασικο σχημα μιας κορβετας.

Reaction score
264

Αυτο ειναι κουκλα.Τι ειναι ρε γιαννο? ΜΧ και κατι,αλλα τι γραφει εκι περα mx3 η' mx5?Δεν διακρηνεται καθαρα

Αυτο κανει για τους μελοντικους συνταξιουχους που παιρνοντας το εφαπαξ,χτυπανε ενα τετοιο και βουρρρρρρρρρρρ για πιπινια.Να δουμε τωρα θα τσιμπησει κανενα μικρο ψαρακι?:137:

Reaction score
51

Αυτο ειναι κουκλα.Τι ειναι ρε γιαννο? ΜΧ και κατι,αλλα τι γραφει εκι περα mx3 η' mx5?Δεν διακρηνεται καθαρα
Μήτσο, είναι ΜΧ5 κουπέ.
Φαίνεται και πάνω από την φωτό, στο μαύρο πλαίσιο....:126:

Reaction score
264

MX5 MKIII

Aν του βαζανε ενα σηματακι στο καπο που να λεει BMW-AUDI κτλ
θα πουλαγε τρελα.Μη ξεχναμε οτι ολοι στον κοσμο ειναι κομπλεξικοι και εκτος απο γκαζια θελουνε να πουλανε και μουρη.Αλλα απο την αλλη καλητερα που δεν εχει αυτο το σηματακι :137:γιατι η τιμη του θα εφτανε στο θεο(χωρις λογο φυσικα και εξαιτιας του σηματος).

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.957
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou