LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Reaction score
1
Απάντηση: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Επειδή μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Bravo , δεν πάει να πει ότι είναι ίδιο ...
Καταρχήν το Bravo έχει 2.6 μέτρα μεταξόνιο , ενώ η δέλτα έχει 2.7 , αυτό από μόνο του διαφοροποιεί αρκετά το αυτοκίνητο ... Φυσικά άμα το ψάξει κανείς βρίσκει ομοιότητες , πχ ίδια τοποθέτηση αεραγωγών , αλλά αυτό λίγα λέει , αφού είναι μικρά τα περιθώρια τοποθέτησης ... τι να κάνεις τον αεραγωγό πχ στην κολόνα άμα σε εμποδίζει να οδηγήσεις ή στην οροφή και σε χτυπάει στο κεφάλι άμα είσαι ψηλός ...

Πάντως από του χρόνου με την project940 ( πιθανή ονομασία 149 ) θα έχεις 3 ιταλικές προτάσεις , μία του λαού , μία sportive και μία πολυτέλειας ... Από οδηγική συμπεριφορά δεν θα έχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις ... από εμφάνιση την γνωστή ιταλική φινέτσα που προβάλει η FIAT , κινητήρες ίδιοι με ευρεία γκάμα προγραμμάτων , από κει και πέρα με βάση την τσέπη και τα γούστα !

Reaction score
6
Εγώ εύχομαι ολόψυχα να επανέλθει η Lancia στο προσκήνιο. Απλά βλέπω την ίδια αποτυχημένη συνταγή να επαναλαμβάνεται.
Με τη μεγάλη ευελιξία κατασκευής που υπάρχει σήμερα είναι πανεύκολο να διαφοροποιήσεις ένα υπάρχον μεταξόνιο από τα 2.6 στα 2.7 μέτρα. Το πίσω κάτω μέρος είναι από Bravo, το ίδιο και το τελείωμα του αμαξώματος στην πίσω κολώνα, όσο κι αν επιμένει η Lancia ότι βοηθάει στην αίσθηση αιώρησης της οροφής. Εγώ Bravo βλέπω σε πολλά σημεία.
Κρίμα γιατί με την Alfa Romeo προσπάθησαν και τα κατάφεραν. Με τη Lancia το ίδιο βιολί πάλι.

Reaction score
1

Pleo , άμα δεν δούμε την Lancia από κοντά , δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη ...

Είναι σαν να συγκρίνεις το punto και το linea ( παρεμπίπτοντος το είδα πρόσφατα ) και να λες το linea είναι punto με ουρά , αλλά δεν είναι από κοντά έτσι ... είναι σαφώς μεγαλύτερο από το punto και μου δίνει την αίσθηση ότι είναι μεγαλύτερο και από το bravo ( επισκέφτηκα αντιπροσωπία που τα είχε όλα μαζί , και το 500ράκι είναι μούρλια ) Βεβαίως έχω κάτσει και στα τρία μοντέλα , και το πιο ανοιχτό για μένα ήταν το linea , όχι η αίσθηση sport - κλεισούρα του punto , ούτε η σφιχτή του bravo ...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορεί να πατήσει χώμα:137: οπότε περιμένω να δω πότε θα εμφανιστεί ένα πραγματικό υβριδικό on-off
(και όχι βλακειούλες στιλ Lexus).
Το απόλυτο όνειρό μου. Ένα προσιτό, πραγματικό, υβριδικό on-off!!!:121:

Reaction score
1

Τα on-off pls κρατήστε τα έξω από τις πόλεις , και πάρτε και ένα fortwo για μέσα ...

Reaction score
6
Re: Απάντηση: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Pleo , άμα δεν δούμε την Lancia από κοντά , δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη ...

Είναι σαν να συγκρίνεις το punto και το linea ( παρεμπίπτοντος το είδα πρόσφατα ) και να λες το linea είναι punto με ουρά , αλλά δεν είναι από κοντά έτσι ... είναι σαφώς μεγαλύτερο από το punto και μου δίνει την αίσθηση ότι είναι μεγαλύτερο και από το bravo ( επισκέφτηκα αντιπροσωπία που τα είχε όλα μαζί , και το 500ράκι είναι μούρλια ) Βεβαίως έχω κάτσει και στα τρία μοντέλα , και το πιο ανοιχτό για μένα ήταν το linea , όχι η αίσθηση sport - κλεισούρα του punto , ούτε η σφιχτή του bravo ...
Συμφωνώ απολύτως για το linea. Την ίδια ακριβώς αίσθηση μου έδωσε κι εμένα σε σχέση με Bravo και Punto.

Απλά, θέλω να δω τη Lancia να μετράει όπως παλιά και έχω κάποιες μικρές αμφιβολίες. Martini Racing ΤΕΛΟΣ!!!:107:

HV

Reaction score
0
Οποιος πιστευει πως αυτο το Αυτοκινητο θα επαναφερει την Lancia στην παλια της χαρη μαλλον ονειρευεται.
Αποψη μου φυσικα αλλα ο κοσμος νοιαζεται ΠΟΛΥ για την εξωτερικη εμφανηση και αυτο απογοητευει.

Reaction score
807
πλαισιο bravo ημαινει ημιακαμπτος?Αν ναι τοτε για χαρα σας.Ημιακαμπτος και πανακριβο μικρομεσαιο δεν κολλανε,ετσι απλα...

Reaction score
1

όχι , δεν είναι πλαίσιο bravo ... άλλο πλατφόρμα και άλλο πλαίσιο ...

Reaction score
14
Τι να πει κανείς για αυτή τη μάρκα πλέον....

Ή εκεί στην Fiat είναι ηλίθιοι...ή είναι πανηλίθιοι. :618:

Αντί να τσακιστούν να βγάλουν το remake ενός θρύλου...

...δηλ....κάτι σαν αυτό....

....πάνε και βγάζουν μια DELTA...άχρωμη, άοσμη, με την χαρακτηριστική εμμονή της εταιρείας στις φόρμες της Thesis.
Ίσως ένος από τα πιο αντιεμπορικά αυτοκίνητα του πλανήτη.
Άσε που μοιάζει με 147 και με κάτι άλλο (μάλλον Volvo)....αλά Lancia. :141:

Μαλλον καταλάβατε ότι δεν μου αρέσει.
Και έχω μεγαλώσει μέσα στις Lancia που να πάρει...

Attachments

HV

Reaction score
0
Καλα και αυτο που δειχνεις δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε.....
Ισως οι σχεδιαστες της Lancia χρειαζονται μαθηματα απο αυτους της Alfa Romeo....

Reaction score
1

Εμένα πάντως με αρέσει πάρα πολύ , αφού το σχήμα του μοιάζει με βέλος το οποίο έχει σημαδέψει την καρδιά μου ... βέβαια περιμένω και την Alfa Romeo να μας δείξει τι έχει για 149 ...

HV

Reaction score
0
Εμενα παλι το σχημα του μαλλον μου δειχνει πως το 90% των οδηγων που θα το αγορασουν θα ειναι γυναικες.

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για το κατεβατό, ξέρω δεν έχεις χρόνο αλλά πάλι έγραψες...:respect: Λοιπόν εγώ να πώ για τη Lancia ότι όντως θυμίζει αρκετά Volvo από πίσω αλλά μου αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά και το πίσω μέρος το θεωρώ πολύ πιο κομψό από το αντίστοιχο του Volvo. Άντε να βγεί στην αγορά να την δούμε και από κοντά.
Μα τον Θεο απο το στόμα μου το πήρες!!! Το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα και εγώ!!! :123:

Πολύ ωραίο αυτοκίνητο!!!

Reaction score
1

Εμενα παλι το σχημα του μαλλον μου δειχνει πως το 90% των οδηγων που θα το αγορασουν θα ειναι γυναικες.
Ας είναι , μετά θα κάνω κλάμπ new δelta και θα γυρνάω όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη με 100 γυναίκες ...

Reaction score
264

Στα γρηγορα και χωρις να εχω διαβασει ολες τις σελιδες, εχω να πω οτι το αμαξι απο μεσα ειναι κουκλα,για να μην πω κατι που αρχιζει απο ''κα'' και τλειωνει σε ''βλα''.
Απο εξω,ειναι και εκει γλυκα αλλα εως και την πισω κολονα.Απο εκει και εως το τελος του πισω προφυλακτηρα ειναι ενα εσχος.

Το DELTONA, που το ειχα, το εχω και θα το εχω μεσα στην καρδια μου, δεν καταφερε η νεα δελτα να το κουνησει απο εκει μεσα λογω καθαρα του ''κολου της.Εσχος..............φτιαξανε ενα τοσο ομορφο αμαξι μεσα-εξω και το πισω μερος το εχουνε σαν να ειρθε απο τον Αρη.Ασε που ειναι αντιγραφη αρκετων ''κολων''.Και μετα λενε οτι οι Ιαπωνες ειναι αυτοι που αντιγραφουνε τους ευρωπαιους.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Τι να πει κανείς για αυτή τη μάρκα πλέον....

Ή εκεί στην Fiat είναι ηλίθιοι...ή είναι πανηλίθιοι. :618:

Αντί να τσακιστούν να βγάλουν το remake ενός θρύλου...

...δηλ....κάτι σαν αυτό....

....πάνε και βγάζουν μια DELTA...άχρωμη, άοσμη, με την χαρακτηριστική εμμονή της εταιρείας στις φόρμες της Thesis.
Ίσως ένος από τα πιο αντιεμπορικά αυτοκίνητα του πλανήτη.
Άσε που μοιάζει με 147 και με κάτι άλλο (μάλλον Volvo)....αλά Lancia. :141:

Μαλλον καταλάβατε ότι δεν μου αρέσει.
Και έχω μεγαλώσει μέσα στις Lancia που να πάρει...

ΗF και μαλιστα επειγοντως!!

Attachments

Reaction score
1

Τι έχει ο κώλος; στρογγυλός και αφράτος είναι ...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.965
Members
38.631
Νεότερο μέλος