- Reaction score
- 0
Νομίζω ότι θα πρέπει να μεταφερθούν οι απορίες σου σε άλλο thread για να τις συζητήσουμε, και αυτό εδώ να παραμείνει για όσους ενδιαφέρονται για αγορά λαπτοπ για χρήση HTPC
1) Ναι αυτό τοκαλώδιο (δηλαδή ο αντάπτορας σε οπτικό "καρφάκι") σου κάνει...Να κανω καποιες ερωτησεις, εδω, αφου θεωρω οτι ειναι προεκταση του htpc.
Στο manual αναγραφει: <<If you want to connect audio devices with a digital optical input (amplifier) you will need a fibre optic cable with a toslink 3.5 mm miniplug(SPDIF 3.5 jack)>> Και απο κατω γραφει pin configuration - optical. Αυτο ειναι το καλωδιο που χρειαζομαι? Link
Επισης κατι αλλο, εχω ενα hdmi καλωδιο και ενα ανταπτορα dvi-hdmi ομως στην συνδεση με την tv η αναλυση που μου βγαζει ειναι 1920χ1080 αλλα 30Hz interlaced! Γνωριζει κανεις τι παιζει?
με κάρτα γραφικών την Intel GMA950??????![]()
mac mini κύριοι
Γιατί, είναι laptop; :happy_8:με κάρτα γραφικών την Intel GMA950??????
σε τι τιμή το πήρατε το Inspiron αν επιτρέπεται, και τι σύνθεση είχε;Oι τιμές του site δεν ισχύουν. Τηλεφωνήστε και μιλήστε με πωλητή οι ενδιαφερόμενοι... Πηραμε στην οικογένεια ένα inspiron 1520 πρόσφατα (για γενική χρήση), πολύ καλή ποιότητα κατασκευής...
Παντως συγκεκριμένα για το XPS Μ1530 πράγματι θα είναι πολλά τα χρήματα...
Oι τιμές του site δεν ισχύουν. Τηλεφωνήστε και μιλήστε με πωλητή οι ενδιαφερόμενοι... Πηραμε στην οικογένεια ένα inspiron 1520 πρόσφατα (για γενική χρήση), πολύ καλή ποιότητα κατασκευής...
Παντως συγκεκριμένα για το XPS Μ1530 πράγματι θα είναι πολλά τα χρήματα...
Αν τα νέα MacMini είχαν την Intel X3100 θα μπορούσε να κάνει αναπαραγωγή HD Video 1080p, BD, HD-DVD; Φυσικά μιλάω για κάποιο μοντέλο με Core 2 Duo 2.0GHz και πάνω. Ψήνομαι τρελά για MacMini και περιμένω τη νέα φουρνιά που πιθανόν θα έχει Intel 965 Chipset και VGA X3100.με κάρτα γραφικών την Intel GMA950??????
ΜΕ CPU 7700 και απλό dvd-rw, 1900 +ΦΠΑ!!! ... Η διαφορά για το BD είναι 400 ευρώ...Με μια πιο "γήινη" σύνθεση, π.χ. χωρίς BD drive, και με cpu μικρότερης
ταχύτητας? Λογικά θα πας κατευθείαν ένα χιλιάρικο κάτω...
Υπάρχει spdif έξοδος στο ενα jack(έχω τον 9062)Μόλις απέκτησα το HP Pavilion dv9543ev (http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/e...9-1731729-1731729-80247531-80592744.html#null)
Καλό φαίνεται ... έχει και HDMI με καλή κάρτα γραφικών ...
Στον ήχο δεν βλέπω καμιά spdif έξοδο ... αλλά μόνο 2 headphone jacks! Λέτε να υπάρχει κάποια ρύθμιση ειδική μέσα απο το laptop που να δίνει έξοδο ψηφιακή για τον ήχο?
Περιμένω πως και πως να βάλω mkv αρχεία να παίξω στην plasma pioneer 436 sxe ...
προτείνετε μέσω powerdvd να γίνει η δουλειά?
Υπάρχει spdif έξοδος στο ενα jack(έχω τον 9062)Μόλις απέκτησα το HP Pavilion dv9543ev (http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/e...9-1731729-1731729-80247531-80592744.html#null)
Καλό φαίνεται ... έχει και HDMI με καλή κάρτα γραφικών ...
Στον ήχο δεν βλέπω καμιά spdif έξοδο ... αλλά μόνο 2 headphone jacks! Λέτε να υπάρχει κάποια ρύθμιση ειδική μέσα απο το laptop που να δίνει έξοδο ψηφιακή για τον ήχο?
Περιμένω πως και πως να βάλω mkv αρχεία να παίξω στην plasma pioneer 436 sxe ...
προτείνετε μέσω powerdvd να γίνει η δουλειά?