Laptop

Reaction score
0
MaC ή toshiba ή ΗP.
Aσε τον Τσαρουχά ,ειναι Hi Εnd-ας!!Θα σε βαλει να στρωσεις την cpu. :D
ΜΑ τι λεω,και συ Hi Εnd-ας εισαι!!!!!
Παω να φυγω. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
53
Φίλε George!
Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολούμαι με φορητά! μαζί με αρκετούς συναδέλφους!
Μπορώ να σε πληροφορήσω πως όσοι συνάδελφοι αγόρασαν τα καταπληκτικά Vaio κάθε λίγο και λιγάκι τα έστελναν για φτιάξιμο (οπως προανέφερε κάποιος φίλος).
Τα IBM είναι πολύ καλή κατασκευή αλλά μάλλον υπερτθμημένα!
Για να σου πω την αλήθεια έχω ένα HP εδώ και 6 χρόνια!
Δεν έχει παρουσιάσει τίποτε! όπως και άλλοι 3 συνάδελφοι!!!!

Reaction score
3

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όχι πλέον. LENOVO is the name.
Το PC/notebook κομάτι της ΙΒΜ αγοράστηκε από Κινέζους εδώ και καιρό...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φυσικά ρε, είναι η παλιά ΙΒΜ. Όπου και να ρωτήσεις λέγοντας ότι θέλεις να αγοράσεις ΙΒΜ φορητό, θα σου δείξουν ένα Lenovo. :wink:

Απλά άλλαξε όνομα (και τιμολογιακή πολιτική)...

V

VIDEOMIX

Guest
Φίλε George!
Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολούμαι με φορητά! μαζί με αρκετούς συναδέλφους!
Μπορώ να σε πληροφορήσω πως όσοι συνάδελφοι αγόρασαν τα καταπληκτικά Vaio κάθε λίγο και λιγάκι τα έστελναν για φτιάξιμο (οπως προανέφερε κάποιος φίλος).
Τα IBM είναι πολύ καλή κατασκευή αλλά μάλλον υπερτθμημένα!
Για να σου πω την αλήθεια έχω ένα HP εδώ και 6 χρόνια!
Δεν έχει παρουσιάσει τίποτε! όπως και άλλοι 3 συνάδελφοι!!!!
Και εγώ ενα HP έχω. Oμολογώ οτι είναι.. σκύλαρος!!!! :cool:

Reaction score
7
Καλύτερα να μήν αναφέρω τα απαράδεκτα που έχουν γίνει προσφατα με το γνωστό φορητό των 2,599 Ευρώ, που αν γίνονταν σε άλλη χώρα, η τοπική Σόνυ θα είχε μπει στη μαύρη λίστα των καταναλωτικών οργανώσεων...
Μα γιατι να μην αναφερεις?

Για πες μας να μαθουμε και εμεις...

mrw

Reaction score
0
Η κακοτοπιά λέγεται Σόνυ Ελλάς

Καποια στιγμή το γνωστό μικρό λάπτοπ (ΤΧ1) --- που υποτίθεται οτι το διέθετε μόνο ενα Sony Center, σύμφωνα βέβαια με όσα ισχυριζόταν το ίδιο --- εμφανίζεται αε Πλαίσιο, Mediamarkt κλπ σε τιμές πολύ κάτω των 2.599 E

Βεβαια ο Sony dealer στη τιμή αυτή έδινε και κάποιο δώρο...10 χρόνια ιντερνετ η κατι τέτοιο (αστειεύομαι)...

Γνωστός κλείνει το μηχάνημα στα περίπου 2.199 Ε απο αλυσίδα (κάποιοι το πηραν και 2.099 Ε στο MediaMarkt) και πληρωνει προκαταβολή

Μετά από μέρες ρωτά τι γινεται - έκπληκτος μαθαίνει οτι η Σόνυ Ελλάς άλλαξε τη τιμή (!!!) κα πρέπει τώρα να πληρώσει 2.599 Ε

Τη τιμη δηλ που πουλούσε και συνεχίζει να πουλά το Sony Center - προφανως κάποιος ενοχλήθηκε και ενόχλησε τη Σόνυ, που αλλαξε ακόμα και τις τιμές των παραγγελιών που έτρεχαν, γράφοντας εκεί που ξέρει τους καταναλωτες

Σε σοβαρές χωρες, η τιμή παραγγελίας δεν αλλάζει ότι και να γίνει - αν έχει κάνει "λάθος" το κατάστημα είτε η αντιπροσωπεία, δικό τους πρόβλημα...

Φυσικά εδω δεν είχε γινει κανένα "λάθος", η Σόνυ αλλάξε τις τιμές με το έτσι θέλω

Αν σήμερα πας στο Πλαίσιο και ρωτήσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο, οι πωλήτές γελάνε (με τη Σόνυ Ελλάς)

Εγώ λοιπόν. διότι εκτέθηκα με τα καραγκιοζιλίκια των "επαγγελματιών" αυτών, είπα σε όλους τους γνωστούς μου να μην ξαναγοράσουν από Σόνυ Ελλάς ότι και να γίνει -κάμποσοι πήραν το ανταγωνιστικό (300Ε φτηνότερο και ένα χρόνο νεώτερο απο το Σόνυ) Fujitsu Siemens P7120 που τους πρότεινα και είναι απόλυτα ευχαριστημένοι...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε φιλαράκι χαλάρωσε.
Δεν είναι σε θέση η sony να κάνει τέτοια πράγματα από μόνη της. Προφανώς πρόκειται για μ@λ@κία των μαγαζιών που λόγω ανταγωνισμού πέσανε σε λούμπα. Αν τους τσάκωσε η sony και τους έβαλε τα δυό πόδια σε ένα παπούτσι γιατί πουλούσανε κάτω από την επίσημη τιμή, έκανε πάρα πολύ καλά και την ευθύνη έπρεπε να την αναλάβουν οι ίδιοι.

Υπάρχουν κανόνες στην αγορά και αν αυτό που έκανε η sony το έκαναν όλοι, θα ήταν πολύ πιο υγιής ο ανταγωνισμός.

Πολύ καλά έκανε λοιπόν η sony. Το μαγαζί πρέπει να βρίζεις.

- Κι εγώ έλεγα θα βρω ευκαιρία να βρίσω το service της sony... :wink: :lol: :lol:

mrw

Reaction score
0
Ποιό σέρβις - αυτό στο Βέλγιο?

Δηλαδή με το που πουλούσαν οι μαγαζάτορες φτηνότερα απο list price, θίχτηκε το πρεστίζ της εταιρίας? Τη χονδρική που ήθελαν δεν την έπαιρναν?
Τι τους πείραξε?

Αν τώρα η Σόνυ έχει κάποιου είδους δεσμεύσεις, και για να μην θιγούν τα Sony Centers η όποιοι άλλοι "εκλεκτοί" της, προτιμά να επιβάλλει ψηλότερες τιμές απο ότι θέλει να πρόσφέρει η λιανική, να το ξέρουμε για να προτιμήσουμε τον ανταγωνισμό...

Κάποτε αγόρασα ένα σετ ενεργών ηχείων 5.1 (HT- BE1)
http://www.dvdtown.dk/editorread.asp?id=234&listing=0
από τον Κορασίδη στα 99 ευρώ...οι "επίσημοι" το έδιναν 299 E...πολύ καλό προϊόν, σε πολύ καλή τιμή !!

Reaction score
5
Ταπεινή άποψη....

Έχω HP (zd8179) και δεν θα ξαναέπαιρνα ποτέ! Οι λόγοι άπειροι....

Έχω δύο toshiba sattelite, ένα της γυναίκας μου και ένα δικό μου για δουλειά. ΣΚΥΛΙΑ !!!!!!!! Κυριολεκτικά προσκυνώ την Toshiba. Ειδικά το ένα μετά από 4 χρόνια ΣΚΛΗΡΗΣ χρήσης (σκόνη, χτυπήματα, καψίματα, άμμος, ζέστη κτλ κτλ) ζει ακόμα και αβόγγιστα δουλεύει υπέροχα.

Toshiba και ξερό ψωμί.....

Reaction score
3
Σήμερα σε μια πρόχειρη έρευνα αγοράς που έκανα,είδα ότι οι τιμές έχουν πέσει αισθητά απότι πρίν μια εβδομάδα!!!για τα ίδια μοντέλα μιλάω πάντα.
Τι γίνετε?γιατί αυτή η μείωση των τιμών? :?:

mrw

Reaction score
0
Πού να δείς μετά τη Cebit τι έχει να γίνει...

Είδα σήμερα Core Duo με Νvidia 7600 (!!) και 1 Gig RAM, Tv tuner, 100Gb disk, Intel HD Audio κλπ ατα 1500 ευρώ...και έχει συνέχεισ

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.575
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Nickk