Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
εγω δεν εκανα απολυτως τπτ, τη δουλευα κανονικα σαν τηλεοραση, ουτε με στρωτηρια ουτε αλλα ψιψιψινια... μια χαρα παιζει και τωρα 9 μηνες μεταΔεν είναι λίγο υπερβολικό όμως, μόλις να έχεις πάρει την tv και να την έχεις να παίζει μία εβδομάδα συνέχεια;
Όσοι έχετε πλάσμα το έχετε κάνει;
:119: :139: Ωραία τα λές!!! Γελάσαμε και λιγάκι.....Καλές οι Plasma αλλά όπως και να το κάνουμε πλέον,ξεπεραστήκανε τα τελευταία 2 χρόνια απο τις LCD
οχι μονο 2,35:1 αλλα και 4:3 τηλεοπτικο σημα εβαζα μολις την πηρα... τπτ δεν επαθεΌσοι παίρνετε plasma tv, για τις πρώτες 200 ώρες, δεν βλέπετε ταινίες σε 235:1;
Μην αγχώνεσαι τόσο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μην βλέπεις μόνο ταινίες κάδρου 2.35:1 ή 2.40:1 για πολλές συνεχόμενες ώρες. Με μια φυσιολογική εναλλαγή υλικού 16:9 και 2.35:1 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Εγώ δεν πήρα ακόμα, αλλά για να είμαι σίγουρος, θα παίξει δισκάκι στρωσίματος.... καλύτερα να κάψει 10 ευρώ παραπάνω ρεύμα παρά να βλέπω τίποτε σκιές και να εκνευρίζομαι...
Παρεπιπτόντως δεν είναι 200 ώρες, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν ηπρώτη ταινία που θα έβλεπα.... θα επέλεγα μια 16:9... Ελληνικές διανομές θα υπάρχουν σίγουρα αρκετές σε τέτοια αναλογία... :105:
Ασε που φυλάω όλο τον 5ο κύκλο του Lost για να τον δώ εκεί!
Και στην CRT έτσι βλέπω οπότε έχω συνηθίσει να βλέπω ανθρώπους κοντόχοντρους.... αφου και η Σια Κοτσώνη με ..χαλάει :143: πως είναι έτσι... εικόνα είναι αυτη! :140:Τηλεοπτικό σήμα όμως συνίσταται να βλέπεις σε stretch-o-vision τον πρώτο καιρό και όχι σε 4:3, ειδικά αν βλέπεις πολύ. Ή να βλέπεις μόνο ΣΚΑΙ :116:
+1 Προσωπικά πάντα, θεωρώ οτι δεν υπάρχει ΚΑΝ θέμα σύγκρισης...η plasma είναι μονόδρομος...πάντα για τις δικές μου προτιμήσεις...ξαναπήγαινε στο μαγαζί και πες του υπαλλήλου να πάει να κάνει κανά μπάνιο πρώτα και έπειτα να ξεστραβωθεί και να μάθει ότι τα σωστά είναι αυτά που ξέρεις εσύ....με λίγα λόγια, πάρε plasma panasonic και θα δεις το φως το αληθινό...![]()
Πήγα στην αντιπροσωπεία της Ford να πάρω το KUGA σε πετρέλαιο και μου λέει "ωπα εισαι λαθος!! (πάρε βενζινοκινητήρα)Σημερα πηγα σε ενα καταστημα να ρωτησω αν μπορει να μου φερει την Panasonic Viera TX-P42S10E Plasma και μολις του ειπα οτι ψαχνω για πλασμα μου λεει: "ωπα εισαι λαθος!!"
Θα πρέπει να σου απαντήσει κάποιος που αγόρασε πλάσμα το 2009-15 = 1994!Και εγω την τηλεοραση την θελω ανετα για μια 15ετια.....
....
Για να γίνει αυτό πρέπει να βλέπεις το ίδιο κανάλι συνέχεια. Πολύ δύσκολο πλέον.Με τον καιρό θα βλέπεις και τις στάμπες των καναλιών (πάνω αριστερή γωνία), αλλά και αυτό το συνηθίζεις, δεν είναι κάτι τρομερό.