LENCO L-75 Vintage Turntable. Ο Θρύλος!!

Reaction score
11.755
Ναι, κατάλληλο για πηγάδια, αλλά ακατάλληλο για όχι και τόσο ίσιους δίσκους. Αυτά που σφίγγουν πάνω στον άξονα μου αρέσουν εμένα.

Reaction score
8.905
Απάντηση: LENCO L-75 Vintage Turntable. Ο Θρύλος!!

Ναι μεν αλλά... στους “στραβούς” δίσκους όντως χρειάζεσαι μεγαλύτερη πίεση... αλλά πρέπει να έχεις ματ από σκληρό υλικό (από μέταλλο, αλουμινένιο συνθετικό κλπ.) γιατί εάν έχεις πλαστικού η άλλου μαλακού τύπου ματ, όση και πίεση να βάλεις δεν ισιώνει με τίποτα!

Reaction score
1.815

Οι τελευταίες βελτιώσεις στο θρύλο, είναι γεγονός!
Εν αρχή αντικαταστάθηκε η Denon DL-160 με την Sonus Blue Gold. Αμέσως ο ήχος άλλαξε! Η Sonus έδωσε μεσαίες συχνότητες που έλειπαν παντελώς από την Denon. Η στερεοφωνική εικόνα άνοιξε απίστευτα με αποτέλεσμα όλη η "εικόνα" να έρθει μπροστά και να ξεχωρίζει το βάθος των οργάνων και οι χροιές των φωνών. Οι υψηλές συχνότητες πήρανάλλο αέρα και οι χαμηλές έγιναν ελεγχόμενες με πιο σφιχτό μπάσσο - καμία σχέση με την πλαδαρότητα της DL-160!

Reaction score
1.815

Επόμενη βελτίωση ακουστική αλλά και αισθητική, ήταν τα πόδια του Lenco.
Οι ακίδες που του είχα τοποθετήσει ήταν μια πάρα πολύ όμορφη αισθητική "άποψη", αλλά όπως μου είπε και ο "Αρχιμανδρίτης", οι χαμηλές συχνότητες θα "μάζευαν" και ουσιαστικά θα έχανε στα σημεία...

Μετά από την αμέριστη βοήθεια του φίλου μου του VasilisM, αντικατέστησα τις ακίδες με τα isolation feet της Audio Technica. Το αποτέλεσμα εκτός από το "οφθαλμοφανές ντελίριο" ήταν και αισθητά ακουστό!

Reaction score
1.815

Και η τελευταία προσθήκη, το "must" αξεσουάρ για Lenco!
Το Lencolamp!
Mάνο τ' ακούς?? Τσίμπα το όπου το βρεις!:116:

Reaction score
29.538

Εσυ μη το γλύφεις επειδή έκανε την μαλακία να σου δώσει το sl.
Αμα το πάρει χαμπάρι , θα στο ζητάει πίσω. Και ποιός σε σώνει μετά απο δαύτον.:116:

Reaction score
61

Μπα δεν του το δίνω,ούτε με τα εργαλεία που έχει μαζεμένα στο σαλόνι του και μου έκανε την τιμη να τα χαζεψω,Technics SL 1210 και τα μυαλά.......

Reaction score
61

Μόνο για έναν το κρατάω για να το δει.....για σένα φίλε Γιάννη!

Reaction score
61

Ναι,βέβαια κορυφαία η κίνηση του,επαναφέρει και μισοπεθαμενους ο αθεοφοβος!! ο απινιδωτης των αναλογικων turntables του παρελθοντος!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.869
Members
38.508