Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Άμα την έχεις, χάνεις το αναλογικό σου σύστημα? :happy_6:Προσωπικα δεν την εχω αναγκη!
Άμα την έχεις, χάνεις το αναλογικό σου σύστημα? :happy_6:Προσωπικα δεν την εχω αναγκη!
Ναι αλλα οχι για να το παρεις εσυ:mad_2:! Για κανενα φιλανθρωπικο σκοπο μεσα! Μην ξεχνας οτι την εχω ηδη δοκιμασει στο συστημα μου!:happy_4:Άμα την έχεις, χάνεις το αναλογικό σου σύστημα? :happy_6:
Επειδή ακριβώς δεν ξέρω κανέναν χώρο σε σπίτι που να είναι τέλειος (και επειδή είδα και τον χώρο σου σε φωτογραφία), γι αυτό και είμαι 100% σίγουρος ότι αν φέρω τα μετρητικά μου θα σου αποδείξω ότι χρειάζεσαι ισοστάθμιση. Αν δε, βάλουμε και τα diy που ξέρω ότι με πολύ μεράκι και κόπο έφιαξες για μέτρηση και δεις τι απόκλιση μπορεί να έχει το δεξί από το αριστερό, τότε θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα για το αυτί σου...Τα αυτια σου ειναι μετρητικα? Με τι ακους μουσικη με τα αυτια σου ή με μετρητικα? Ξερεις κανενα χωρο που να ειναι τελειος? Ελα λοιπον πρωτα εσυ να ακουσεις και κανενα ηλεκτροδυναμικο:cool_1: και μαλιστα diy:bravo: και μετα παρτα ολα αν δεν σου αρεσουν.Χαλαλι σου ρε φιλε:respect:
Το μονο που διαβαζω ειναι μπλα μπλα μπλα.Τελικα θα κατεβεις? Σου ειπα ελα εσυ, οι μπυρες περιμενουν... μετα την ψυχρολουσια που θα παρεις!Επειδή ακριβώς δεν ξέρω κανέναν χώρο σε σπίτι που να είναι τέλειος (και επειδή είδα και τον χώρο σου σε φωτογραφία), γι αυτό και είμαι 100% σίγουρος ότι αν φέρω τα μετρητικά μου θα σου αποδείξω ότι χρειάζεσαι ισοστάθμιση. Αν δε, βάλουμε και τα diy που ξέρω ότι με πολύ μεράκι και κόπο έφιαξες για μέτρηση και δεις τι απόκλιση μπορεί να έχει το δεξί από το αριστερό, τότε θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα για το αυτί σου...
- Ρε συ, σαν να κλέβω εκκλησία είσαι, βάλε καμιά μπύρα καλύτερα. :happy_4:
Εσυ θελεις να μας πεις οτι εχεις λυσει το προβλημα του χωρου με ψηφιακη ισοσταθμιση?ΔΗΛ.ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΡΥ??Ακομα και με αυτο ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εχεις κανει δουλεια,αφου αλλα ειναι τα μηχανηματα που κανουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ διορθωση χωρου με ικανοποιητικα αποτελεσματα,αλλα αυτα ανηκουν σε αλλη κατηγορια τιμης που εσυ δεν πλησιαζεις και αρκεισαι στο να τα κατηγορεις.Αυτα που λες για το συστημα του γιαννη σε συμβουλευω να μην τα λες γιατι εισαι ποοοοολυ εξω.Με την απορια φιλε θα μεινεις μια ζωη πως ειναι να ακους πραγματικο hiend συστημα.Πιστευε και λεγε οτι θελεις ,αλλα οχι σε ανθρωπους που πραγματικα ασχολουνται,ειναι ειρωνια και προκαλει γελιο.Ακου καλλυτερα μουσικη με τα αυτια και οχι με τα οργανα,θα δεις μεγαλη βελτιωση.Δεν βαζεις και εσυ καμια φωτο του δικου σου να μας δειξεις τον δρομο ρε αδελφε,να συγκρινουμε για να μαθουμε και οι υπολοιποι.Χωρις ιχνος ειρωνιας τα λεω ετσι??Περιμενουμε!!!Επειδή ακριβώς δεν ξέρω κανέναν χώρο σε σπίτι που να είναι τέλειος (και επειδή είδα και τον χώρο σου σε φωτογραφία), γι αυτό και είμαι 100% σίγουρος ότι αν φέρω τα μετρητικά μου θα σου αποδείξω ότι χρειάζεσαι ισοστάθμιση. Αν δε, βάλουμε και τα diy που ξέρω ότι με πολύ μεράκι και κόπο έφιαξες για μέτρηση και δεις τι απόκλιση μπορεί να έχει το δεξί από το αριστερό, τότε θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα για το αυτί σου...
- Ρε συ, σαν να κλέβω εκκλησία είσαι, βάλε καμιά μπύρα καλύτερα. :happy_4:
Αυτων που παραγουν ακομα ακριβα αλλα και φτηνα πικαπ.Μη μου πεις οτι θελεις και μαρκες,ειναι πολλες,εξαλλου τις ξερεις...Περί ποίων εταιρειών ομιλείς ακριβώς;
Εγώ ότι θέλω να πω το έχω πει, δεν περιμένω εσένα ρε φίλε.Εσυ θελεις να μας πεις οτι εχεις λυσει το προβλημα του χωρου με ψηφιακη ισοσταθμιση?ΔΗΛ.ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΡΥ??Ακομα και με αυτο ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εχεις κανει δουλεια,αφου αλλα ειναι τα μηχανηματα που κανουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ διορθωση χωρου με ικανοποιητικα αποτελεσματα,αλλα αυτα ανηκουν σε αλλη κατηγορια τιμης που εσυ δεν πλησιαζεις και αρκεισαι στο να τα κατηγορεις.Αυτα που λες για το συστημα του γιαννη σε συμβουλευω να μην τα λες γιατι εισαι ποοοοολυ εξω.Με την απορια φιλε θα μεινεις μια ζωη πως ειναι να ακους πραγματικο hiend συστημα.Πιστευε και λεγε οτι θελεις ,αλλα οχι σε ανθρωπους που πραγματικα ασχολουνται,ειναι ειρωνια και προκαλει γελιο.Ακου καλλυτερα μουσικη με τα αυτια και οχι με τα οργανα,θα δεις μεγαλη βελτιωση.Δεν βαζεις και εσυ καμια φωτο του δικου σου να μας δειξεις τον δρομο ρε αδελφε,να συγκρινουμε για να μαθουμε και οι υπολοιποι.Χωρις ιχνος ειρωνιας τα λεω ετσι??Περιμενουμε!!!
Βασικά θέλω το δικό σου πικάπ. "happy_1"Αν δεν σου αρεσει και δεν ειναι αρκετο για αυτα που εσυ εχεις ως αναφορες σου κανω δωρο ενα πικαπ (οχι το δικο μου βεβαια).Γουσταρεις?
Επειδή θα πιώ πολλές μπύρες ας σου τα πω εκ των προτέρων. Το σύστημά σου δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να παίζει εξαίσια (ξεκούραστα, δυνατά κλπ) αλλά, σίγουρα έχει βασικά προβλήματα που δεν λαμβάνεις υπόψη σου. Το μεγάλο σου πρόβλημα είναι η ασυμμετρία με την οποία είναι στημένο το σύστημά σου στον χώρο σου. Το δεύτερο αλλά εξίσου μεγάλο πρόβλημα είναι οι πολλές γυάλινες επιφάνειες και εκείνοι οι καθρέφτες.Βρε Νικο τι μου λες? Αν χρειαστω επεμβασεις φυσικα και θα πεισθω. Σου λεω ομως οτι θα σου αρεσει αυτο που θα ακουσεις.