let's get analog...

Reaction score
2
Άμα την έχεις, χάνεις το αναλογικό σου σύστημα? :happy_6:
Ναι αλλα οχι για να το παρεις εσυ:mad_2:! Για κανενα φιλανθρωπικο σκοπο μεσα! Μην ξεχνας οτι την εχω ηδη δοκιμασει στο συστημα μου!:happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άσε βρε τι άκουσες εσύ τώρα...
Το θέμα είναι τι θα μετρήσω εγώ. Αν αυτό που θα μετρήσω (ξεχωριστά ανά ηχείο και μετά στο σύνολο) είναι άλλα αντί άλλων, πήρα το πικάπ κι έφυγα, παίζει? :happy_4:

Reaction score
2
Τα αυτια σου ειναι μετρητικα? Με τι ακους μουσικη με τα αυτια σου ή με μετρητικα? Ξερεις κανενα χωρο που να ειναι τελειος? Ελα λοιπον πρωτα εσυ να ακουσεις και κανενα ηλεκτροδυναμικο:cool_1: και μαλιστα diy:bravo: και μετα παρτα ολα αν δεν σου αρεσουν.Χαλαλι σου ρε φιλε:respect:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τα αυτια σου ειναι μετρητικα? Με τι ακους μουσικη με τα αυτια σου ή με μετρητικα? Ξερεις κανενα χωρο που να ειναι τελειος? Ελα λοιπον πρωτα εσυ να ακουσεις και κανενα ηλεκτροδυναμικο:cool_1: και μαλιστα diy:bravo: και μετα παρτα ολα αν δεν σου αρεσουν.Χαλαλι σου ρε φιλε:respect:
Επειδή ακριβώς δεν ξέρω κανέναν χώρο σε σπίτι που να είναι τέλειος (και επειδή είδα και τον χώρο σου σε φωτογραφία), γι αυτό και είμαι 100% σίγουρος ότι αν φέρω τα μετρητικά μου θα σου αποδείξω ότι χρειάζεσαι ισοστάθμιση. Αν δε, βάλουμε και τα diy που ξέρω ότι με πολύ μεράκι και κόπο έφιαξες για μέτρηση και δεις τι απόκλιση μπορεί να έχει το δεξί από το αριστερό, τότε θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα για το αυτί σου...
- Ρε συ, σαν να κλέβω εκκλησία είσαι, βάλε καμιά μπύρα καλύτερα. :happy_4:

Reaction score
2
Επειδή ακριβώς δεν ξέρω κανέναν χώρο σε σπίτι που να είναι τέλειος (και επειδή είδα και τον χώρο σου σε φωτογραφία), γι αυτό και είμαι 100% σίγουρος ότι αν φέρω τα μετρητικά μου θα σου αποδείξω ότι χρειάζεσαι ισοστάθμιση. Αν δε, βάλουμε και τα diy που ξέρω ότι με πολύ μεράκι και κόπο έφιαξες για μέτρηση και δεις τι απόκλιση μπορεί να έχει το δεξί από το αριστερό, τότε θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα για το αυτί σου...
Το μονο που διαβαζω ειναι μπλα μπλα μπλα.Τελικα θα κατεβεις? Σου ειπα ελα εσυ, οι μπυρες περιμενουν... μετα την ψυχρολουσια που θα παρεις!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σιγά μη φέρω και κανένα ψυγείο ρε.
Ένα μετρητικό χειρός φτάνει για να κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια... :happy_4:

Reaction score
2
Εσυ θελεις να μας πεις οτι εχεις λυσει το προβλημα του χωρου με ψηφιακη ισοσταθμιση?ΔΗΛ.ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΡΥ??Ακομα και με αυτο ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εχεις κανει δουλεια,αφου αλλα ειναι τα μηχανηματα που κανουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ διορθωση χωρου με ικανοποιητικα αποτελεσματα,αλλα αυτα ανηκουν σε αλλη κατηγορια τιμης που εσυ δεν πλησιαζεις και αρκεισαι στο να τα κατηγορεις.Αυτα που λες για το συστημα του γιαννη σε συμβουλευω να μην τα λες γιατι εισαι ποοοοολυ εξω.Με την απορια φιλε θα μεινεις μια ζωη πως ειναι να ακους πραγματικο hiend συστημα.Πιστευε και λεγε οτι θελεις ,αλλα οχι σε ανθρωπους που πραγματικα ασχολουνται,ειναι ειρωνια και προκαλει γελιο.Ακου καλλυτερα μουσικη με τα αυτια και οχι με τα οργανα,θα δεις μεγαλη βελτιωση.Δεν βαζεις και εσυ καμια φωτο του δικου σου να μας δειξεις τον δρομο ρε αδελφε,να συγκρινουμε για να μαθουμε και οι υπολοιποι.Χωρις ιχνος ειρωνιας τα λεω ετσι??Περιμενουμε!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εσυ θελεις να μας πεις οτι εχεις λυσει το προβλημα του χωρου με ψηφιακη ισοσταθμιση?ΔΗΛ.ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΡΥ??Ακομα και με αυτο ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εχεις κανει δουλεια,αφου αλλα ειναι τα μηχανηματα που κανουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ διορθωση χωρου με ικανοποιητικα αποτελεσματα,αλλα αυτα ανηκουν σε αλλη κατηγορια τιμης που εσυ δεν πλησιαζεις και αρκεισαι στο να τα κατηγορεις.Αυτα που λες για το συστημα του γιαννη σε συμβουλευω να μην τα λες γιατι εισαι ποοοοολυ εξω.Με την απορια φιλε θα μεινεις μια ζωη πως ειναι να ακους πραγματικο hiend συστημα.Πιστευε και λεγε οτι θελεις ,αλλα οχι σε ανθρωπους που πραγματικα ασχολουνται,ειναι ειρωνια και προκαλει γελιο.Ακου καλλυτερα μουσικη με τα αυτια και οχι με τα οργανα,θα δεις μεγαλη βελτιωση.Δεν βαζεις και εσυ καμια φωτο του δικου σου να μας δειξεις τον δρομο ρε αδελφε,να συγκρινουμε για να μαθουμε και οι υπολοιποι.Χωρις ιχνος ειρωνιας τα λεω ετσι??Περιμενουμε!!!
Εγώ ότι θέλω να πω το έχω πει, δεν περιμένω εσένα ρε φίλε.
Τις υπόλοιπες καταπληκτικές μπαρούφες τις λες μοναχός σου και με ψηφιακή ισοστάθμιση μην ασχολείσαι διότι μάλλον δεν ξέρεις καν τι είναι... :happy_4:

- Θα 'θελα να ήξερα γιατί τελικά δεν κάθεστε στην hi end, τώρα που φύγαμε από εκεί... :cool_11:

Reaction score
2
Ε τωρα γινεται το αντιθετο ρε φιλε.Να μην σας την σπασουμε κι εμεις λιγακι?:crazy_3:
Αληθεια παντως η προταση μου ισχυει για οποτε κατεβεις κατω.:beer:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν έχει νόημα ρε Γιάννη. Και να κατέβω και να σου βγάλω μπροστά στα μάτια σου την απόκριση του κάθε ηχείου σου ξεχωριστά και του συνόλου, δεν υπάρχει περίπτωση να πεισθείς ότι ίσως χρειάζεσαι επεμβάσεις.
Εσύ θα επιμένεις στα αυτιά σου... :crazy_1:

Και οι κατασκευαστές μηχανημάτων, με τα αυτιά τους τις κατασκευάζουν δεν ξέρουν από ηλεκτρονικά. Αραδιάζουν υλικά, τα ακούνε και αποφασίζουν... :happy_8:

Reaction score
2
Βρε Νικο τι μου λες? Αν χρειαστω επεμβασεις φυσικα και θα πεισθω. Σου λεω ομως οτι θα σου αρεσει αυτο που θα ακουσεις.Αν δεν σου αρεσει και δεν ειναι αρκετο για αυτα που εσυ εχεις ως αναφορες σου κανω δωρο ενα πικαπ (οχι το δικο μου βεβαια).Γουσταρεις?
θα πιουμε και μπυρες φυσικα!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αν δεν σου αρεσει και δεν ειναι αρκετο για αυτα που εσυ εχεις ως αναφορες σου κανω δωρο ενα πικαπ (οχι το δικο μου βεβαια).Γουσταρεις?
Βασικά θέλω το δικό σου πικάπ. "happy_1"
Δηλαδή με εμπιστεύεσαι τόσο ώστε να στηριχτείς στην άποψη που θα σου εκφράσω εκείνη την ώρα από την ακρόαση και όχι σε αυτά που θα δείξει το μετρητικό? :cool_3:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βρε Νικο τι μου λες? Αν χρειαστω επεμβασεις φυσικα και θα πεισθω. Σου λεω ομως οτι θα σου αρεσει αυτο που θα ακουσεις.
Επειδή θα πιώ πολλές μπύρες ας σου τα πω εκ των προτέρων. Το σύστημά σου δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να παίζει εξαίσια (ξεκούραστα, δυνατά κλπ) αλλά, σίγουρα έχει βασικά προβλήματα που δεν λαμβάνεις υπόψη σου. Το μεγάλο σου πρόβλημα είναι η ασυμμετρία με την οποία είναι στημένο το σύστημά σου στον χώρο σου. Το δεύτερο αλλά εξίσου μεγάλο πρόβλημα είναι οι πολλές γυάλινες επιφάνειες και εκείνοι οι καθρέφτες.

Τα δύο αυτά στοιχεία, έχουν μη υπολογίσιμες με ανθρώπινα αυτιά επιπτώσεις, οι οποίες φυσικά είναι και μη προβλέψιμες. Αν δεν βάλεις μετρητικό στον χώρο σου για να σου δείξει τι επεμβάσεις πρέπει να κάνεις, δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις το 100% των μηχανών σου. Η δε χρήση ψηφιακού ισοσταθμιστή, για εμένα είναι εμφανώς απαραίτητη. Λάβε υπόψη σου βέβαια, ότι με ότι ψηφιακά κόλπα και να μπλέξεις, μερικά πράγματα στον χώρο δεν διορθώνονται με τίποτα.

Η συμμετρία, είναι το Νο1 σε ένα σύστημα - χώρο. Αν αυτό έστω και με δυσκολίες, μικρές ή μεγάλες πααχωρήσεις, δεν υπάρχει, δεν μπορούμε να έχουμε υψηλές απαιτήσεις από ένα σύστημα αφού καταρρίπτεται η βασική αρχή των ηχογραφήσεων, η στερεοφωνία. Δεν μπορούμε να δίνουμε σημασία στο κάτι τις που θα φέρει πχ ένα καλώδιο στον ήχο και να μην κοιτάμε την συμμετρία του χώρου μας, αν μη τι άλλο γιατί αν ποτέ το σύστημα στηθεί σε σωστό χώρο, δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που ακούμε τώρα. Αυτό αποδεικνύεται με μετρητικές μηχανές αλλά μέχρι έναν βαθμό και με πραγματικά έμπειρα αυτιά με ότι κι αν σημαίνει αυτό (που σίγουρα δεν σημαίνει να έχουν ακούσει πολλούς ενισχυτές στην ζωή τους...).

p.s. Βασικά πάρε ένα copland για το σπίτι και βλέπουμε... :happy_9:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera