LG 42 LH4000

Reaction score
0
σόρρυ αν έχει ξανασυζητηθεί η συγκεκριμένη αλλά δεν μπορούσα να ψάξω όλο το φόρουμ.
αγόρασα την συγκεκριμένη.
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=90681
Όποιος ξέρει η την έχει ας μου πεί αν έκανα καλά.
βεβαία οτι ήταν να γίνει έγινε:114:άλλα θα ήθελα να ακούσω καμια γνώμη!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Kαλοθέατη!!!!
Αναμένουμε εντυπώσεις:144:
Μια χαρά τηλεόραση είναι,όπως και η πλειοψηφία των tv σήμερα.Επίσης από ότι είδα έχει πολλές ρυθμίσεις στο κομμάτι της εικόνας.Θα σας παιδέψει λίγο στη αρχή αλλά αυτό είναι για καλό.

Reaction score
6
Μια χαρά TV είναι.

Έχει και οδηγό ρύθμισης κατά ISF στο menu της. Χρησιμοποίησέ τον είναι καλός (κάτοχος 42LH5000). :126:

Reaction score
0
Απάντηση: LG 42 LH4000

thanks παιδιά. κοιτάξτε οτι δίνεις παίρνεις σήμερα και για τα 1000 ευρώ με τα χαρακτηριστικά που έχει νομίζω είναι καλή.αλλά επειδή δεν είμαι και τόσο μέσα στα πράγματα ήθελα να ακούσω και γνώμες γιαυτό έγραψα εδώ.
πάντως τη δευτέρα τη περιμένω .
θα δυσκολευτώ δηλαδή στις ρυθμίσεις για να βγάλω το 100/100??
θα την έχω περισσότερο για ταινίες και ps3.
και ένα τελευτάιο.ανυσηχώ και λίγο για την απόσταση. ναι μεν είναι στο σαλόνι αλλά είναι πολύ κοντινή.περίπου στα 2 μέτρα απο ότι υπολόγισα.θα στραβωθώ??:114:
Αυτά και ευχαριστώ και πάλι

Reaction score
6
Re: Απάντηση: LG 42 LH4000

θα δυσκολευτώ δηλαδή στις ρυθμίσεις για να βγάλω το 100/100??
θα την έχω περισσότερο για ταινίες και ps3.
και ένα τελευτάιο.ανυσηχώ και λίγο για την απόσταση. ναι μεν είναι στο σαλόνι αλλά είναι πολύ κοντινή.περίπου στα 2 μέτρα απο ότι υπολόγισα.θα στραβωθώ??:114:
Αυτά και ευχαριστώ και πάλι
Όχι. Ούτε στη ρύθμιση της εικόνας με τον οδηγό ρυθμίσεων θα δυσκολευτείς, γιατί είναι βήμα βήμα και με οδηγίες, ούτε από πολύπλοκα μενού.
Η LG το διαφημίζει και σαν χαρακτηριστικό το πολύ εύκολο και κατανοητό μενού.

Εγώ την έχω στα δυόμιση μέτρα απόσταση και μου φαίνεται μικρή. Μια χαρά θα είσαι ιδίως σε πρόγραμμα High Definition.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.951
Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 42 LH4000

Εγώ την έχω στα δυόμιση μέτρα απόσταση και μου φαίνεται μικρή.
Εδώ μου φαίνεται μικρή η δικιά μου 46'' στα δυόμιση μέτρα!

Reaction score
0

πολύ ευχάριστα όλα αυτά και χαίρομαι!
έχει να πέσει blueray ταινία και pes10 που θα πάει σύννεφο:114:

Reaction score
0

Aν είναι δυνατόν!!την παρέλαβα σήμερα και έκανα σαν τρελός την τοποθέτησα και φαινόταν άψογη και μόλις πήγα να την ανοίξω δεν άνοιγε καν!!κάτι με το ρεύμα.είμαι να σκάσω περιμένω τον τεχνικό!τι να είναι ρε γμτ??σκοτώνω άνθρωπο αυτή τη στιγμή!!

Reaction score
0

Βαλε μια χάντρα χριστιανε μου να μη στην ματιάξουνε κανε και τον σταυρο σου ....:107:

Reaction score
6

Aν είναι δυνατόν!!την παρέλαβα σήμερα και έκανα σαν τρελός την τοποθέτησα και φαινόταν άψογη και μόλις πήγα να την ανοίξω δεν άνοιγε καν!!κάτι με το ρεύμα.είμαι να σκάσω περιμένω τον τεχνικό!τι να είναι ρε γμτ??σκοτώνω άνθρωπο αυτή τη στιγμή!!
Δηλαδή πάτησες το διακόπτη on/off να έρθει σε κατάσταση standby και πατώντας το πλήκτρο on στο χειριστήριο (ή από το πλάι της TV) αυτή δεν άναβε;

Όπως και να έχει πάντως να ξέρεις ότι η LG έχει από τα καλύτερα service.

Reaction score
6

Ναι τα έκανα όλα αυτά!τπτ σαν να είναι νεκρή!τι να πω..
Υπομονή φίλε μου. Ξέρω είναι ό,τι χειρότερο να μη δουλεύει κάτι που περίμενες πως και πως.
Εάν σου πούνε για πολλές μέρες, ζήτα τους καινούργια με άμεση αντικατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν.

Reaction score
0

Έκανα τη μ@λ@κία του αιώνα!!:107::συγνώμη!αλλά πες η χαρά μου πες οτι δεν το έλεγε πουθενά δεν είδα οτι έιχε ενα διακόπτη απο κάτω και πίσω που ανοίγει!!!πραγματικά στα χαμένα!είναι πολύ όμορφη και στέκει μεγαλοπρεπέστατα στο σαλόνι!τώρα κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση δεν χρειάζετε να κάνω αν δεν κάνω λάθος.περισσότερες αντυπώσεις στις επόμενες μέρες που θα πέσουν παιχνίδια και ταινίες!ρεζίλι έγινα ευτυχώς πρόλαβα και ακύρωσα τον τεχνικό!:107:

Reaction score
6
Καλοθέατη!

Έχει και ενσωματωμένο media player (παίζει από εξωτερικό σκληρό ή stick αρχεία εικόνας και ήχου από τη USB). Όταν με το καλό το δοκιμάσεις μας λες τις εντυπώσεις σου. :126:

Και που ξέρεις... μπορεί και να βρούμε κάποιο κρυφό feature στην πορεία. :605:

Reaction score
0

thanks!
Βέβαια αυτες τις μέρες λείπω απτο σπίτι και δεν πρόλαβα να ασχοληθώ πολύ αλλά απτο λίγο που ασχολήθηκα με τις ρυθμίσεις δεν έλεγε πουθένα για real cinema και truemotion 100hz και υπέθεσα οτι θα λειτουργούν αυτόματα έτσι χωρίς ρύθμιση.
όταν γυρίσω θα ασχοληθώ διεξοδικά και θα γράψω περισσότερα.
Ευχαριστώ πάντως για όλα όσα γράφετε!

Reaction score
6
menu>picture>advanced control>επιλέγεις από τον πίνακα τις επιλογές του trumotion και real cinema.

Κάθε επιλογή ανοίγει ξεχωριστό παράθυρο με ρυθμίσεις γενικώς.

Reaction score
0

Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις..καταρχήν εφάρμοσα τις παραπάνω ρυθμίσεις και υπάρχουν οι εξής απορείες¨
1.γιατί λέει το 100 hz truemotion να είναι στο off όταν είναι κάτι που μετράει στα συν στις τV και γενικά είναι κάτι καλό??
2.γιατί η στάθμη μαύρου και πρότυπο χρώματος είναι απενεργοποιημένα και δεν μπορώ να τα αλλάξω??(είναι αντιστοιχα κλειδωμένα στο αυτόματο κα στο sd)ενώ πρέπει να βάλω σε hd
κατά τα άλλα η εικόνα σε bluray ταινία είναι πάρα πολύ καλή με ένα μόνο μελανό σημείο που με πάγωσε λίγο και νομίζω οτι δεν φταίνε οι ρυθμίσεις.στις γρήγορες κινήσεις της κάμερας υπάρχει κάτι σαν σπάσιμο σαν θόλωμα σαν να σχηματίζοντε τετραγωνάκια δεν ξέρω πως να το πώ δεν ξέρω και πολλά είπαμε:107:.βέβαια γίνετα αστραπιαία αλλά γίνεται..κακό αυτό ε??
Αυτά για αρχή έπετε συνέχεια...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas