LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Reaction score
60
Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

εχω απορια !

εχουμε κανει αντιγραφο ασφαλειας μια ταινια σε ενα mkv αρχειο video και τους αντιστοιχους ελληνικους υποτιτλους σε .srt με μεγεθος πχ 7.5 gb.

Aν απλα το γραψουμε σε ενα dvd διπλης στρωσης θα το παιξει κανονικα το εν λογω bluray player ?

L

LLLEFTERIS

Guest

εχω απορια !

εχουμε κανει αντιγραφο ασφαλειας μια ταινια σε ενα mkv αρχειο video και τους αντιστοιχους ελληνικους υποτιτλους σε .srt με μεγεθος πχ 7.5 gb.

Aν απλα το γραψουμε σε ενα dvd διπλης στρωσης θα το παιξει κανονικα το εν λογω bluray player ?

Εγω δεν μπορω να το κανω αυτο δεν εχω Blu-ray στον υπολογιστη μου.

P_M

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

εχω απορια !

από δισκάκι bluray με 3 αντίγραφα ασφαλείας σε mkv μέσα τα έπαιξε κανονικά

OGV

Reaction score
0

εχω απορια !

Παίζει κανονικότατα .mkv γραμμένα σε dvd dl.

L

LLLEFTERIS

Guest

Δεν απαντησα για τα mkv γιατι οπως ειδα απαντησαν αλλοι!

JD - Cine Gear το πηρες τελικα?

Η LG ελεγε πως μπορει να παρει μεχρι 1TB δισκο αλλα αυτο το ελεγε πριν βγαλει νεα firmware εχει βαλει κανεις ποιο μεγαλο δισκο για να δει αν τον βλεπει η αν βλεπει δισκο με partition?

Εδω κοιταμε για νεα Firmware για τις συσκευες LG που εχουμε

Καλο ειναι στο OS να βαζουμε XP γιατι παραδειγμα στα Vista δεν μας βγαζει τιποτα!

Reaction score
60

Χτες το παρελαβα τελικα !!!

Σημερα θα το στησω !!!!

για να δουμε τι πσαρια πιανει !!!!! :137:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.260

για να δουμε τι πσαρια πιανει !!!!! :137:
Αναλόγως το δόλωμα!

Καλορίζικο σύντεκνε!

Reaction score
638
Καλοριζικο και καλες θεασεις.
Παρακαλω καποιον απο τους ευτυχεις κατοχους να επιβεβαιωσει και να απαντησει στα παρακατω .Λοιπον εχουμε και λεμε :
1) Παιζει mkv με srt Ελληνικους υποτιτλους? Απαντησατε ναι
2) Παιζει ριπαρισμενα vob αρχεια απο ριπαρισμενα dvd ? ναι αλλα δεν βλεπει τους υποτιτλους.
3) Παιζει ριπαρισμενα iso απο dvd και blue ray ? Βλεπει τους υποτιτλους μεσα στα iso ?
4) Παιζει ριπαρισμενα m2ts απο blue- ray με eξωτερικους srt υποτιτλους ?
5 )Εχει επιλογη zoom ωστε να γεμιζει την οθονη σε 16:9 τηλεορασεις με ταινιες με 1.85:1 καδρο ? Εαν ναι δουλευει σε m2ts αρχεια ? γιατι το καλαμποκι το εχει αυτο το προβλημα.
Εαν μπορειτε να απαντησετε θα με υποχρεωσετε καθως σκοπευω να το αγορασω για να αντικατστησω το καλαμποκι

Reaction score
60

Eχουμε και λεμε :

1. Παιζει MKV και AVCHD απο δισκακι (με ελληνικους υποτιτλους !) Απλα καντε το ιδιο ονομα ταινια και υποτιτλους βαλτε το σε dvd δεδομενων, καψτε το με το nero και ειστε ετοιμοι !

2. Παιζει MKV και AVCHD απο εξωτερικο σκληρο ( εχει USB θυρα ) (με ελληνικους υποτιτλους ) Συνδεσα ενα mybook 1TB !

3. Παιζει απλα DIVX με ελληνικούς υπότιτλους.

4. Παιζει dvd τα οποια κανει upscale με καλα αποτελεσματα

5. Παιζει MP3

6. Παιζει φωτογραφικα albums τα οποια κανει και slide show

7. Συνδεεται στο διαδικτυο και με το youtube και δειχνει τα videos !!!

8. Aν δεν εχετε νεοτερης γενιας ενισχυτη κανει downscale το DTS - TRUE HD και το αναπαραγει σαν απλο DTS.

9. Kαι φυσικα η εικονα στα bluray ειναι super !!!

Αυτα εχω δοκιμασει μεχρι τωρα και τα πηγε περιφημα !!!

Reaction score
0
Αν κατάλαβα καλά είναι blue ray layer και media player μαζί και δουλεύει καλά.

Στα mkv παίζει όλα τα profile (4.1,5.1 κλπ) και ολες τις αναλυσείς;

Reaction score
60
Απάντηση: Re: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Αν κατάλαβα καλά είναι blue ray layer και media player μαζί και δουλεύει καλά.

Στα mkv παίζει όλα τα profile (4.1,5.1 κλπ) και ολες τις αναλυσείς;
ΝΑΙ ειναι 2 σε 1 ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΕΝU OΠΩΣ ΤΟ EGREAT !!!

EXΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΙΞΕ !!!

:137:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.260

Καφέ δε κάνει όμως!:134:

Reaction score
2.558
Re: Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Eχουμε και λεμε :
..
8. Aν δεν εχετε νεοτερης γενιας ενισχυτη κανει downscale το DTS - TRUE HD και το αναπαραγει σαν απλο DTS.
...
Στα 7.1 analog outputs βγάζει DTS - TRUE HD ή μόνο απλό DTS;
(Ο ενισχυτής μου έχει 7.1 αναλογικά inputs...)

Στο CNET διαβάζω:

"The BD390 has onboard decoding for Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio. That means it can decode those soundtrack formats so they can be played back on almost every HDMI-capable AV receiver. Bit stream output is also supported, if you'd rather the decoding be done in your AV receiver. Those looking to play DVDs with legacy DTS formats, like DTS 96/24, ES, ES Matrix, and Neo:6, will be happy to note the BD390 has decoding for these formats, unlike players that feature the step down DTS-HD Master Audio Essential."

... αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω καλά...

Reaction score
60

Aν εχεις αναλογικες εξοδους βγαζει κανονικα DTS - TRUE HD.

Εγω το εχω συνδεσει τωρα με οπτικη ινα και γι αυτο εκανα downscale σε απλο dts.

Reaction score
638
Καλοριζικο και καλες θεασεις.
Παρακαλω καποιον απο τους ευτυχεις κατοχους να επιβεβαιωσει και να απαντησει στα παρακατω .Λοιπον εχουμε και λεμε :
1) Παιζει mkv με srt Ελληνικους υποτιτλους? Απαντησατε ναι
2) Παιζει ριπαρισμενα vob αρχεια απο ριπαρισμενα dvd ? ναι αλλα δεν βλεπει τους υποτιτλους.
3) Παιζει ριπαρισμενα iso απο dvd και blue ray ? Βλεπει τους υποτιτλους μεσα στα iso ?
4) Παιζει ριπαρισμενα m2ts απο blue- ray με eξωτερικους srt υποτιτλους ?
5 )Εχει επιλογη zoom ωστε να γεμιζει την οθονη σε 16:9 τηλεορασεις με ταινιες με 1.85:1 καδρο ? Εαν ναι δουλευει σε m2ts αρχεια ? γιατι το καλαμποκι το εχει αυτο το προβλημα.
Εαν μπορειτε να απαντησετε θα με υποχρεωσετε καθως σκοπευω να το αγορασω για να αντικατστησω το καλαμποκι
Κοιτα και αυτα εαν θες ειδικα το 5 με καιει

L

LLLEFTERIS

Guest

Ο Λημναιος το δινει και με 250 στρογγυλα τωρα το αλλο ναι μεν το δινει 245 αλλα περιμενεις 10 εργασιμες οπως μου ειπαν!

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Re: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Κοιτα και αυτα εαν θες ειδικα το 5 με καιει
16 επιπεδα ζουμ και φυσικα μπορεις να μετακινησεις την οθονη πανω κατω δεξια αριστερα!

Και ειναι και πολυ γρηγορο σαν palyer και σε αρχεια απο τον σκληρο αλλα και οταν βαζεις dvd BL

Reaction score
60

Δοκιμασα και παιζει και αρχεια video ( με HD αναλυση ) ΤS, M2TS, AVI, MP4 και απο δισκακι και απο εξωτερικο σκληρο !!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead