LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Reaction score
0
Δημητρη μη βαλεις το τελευταιο.Εχει πολλα προβληματα.Ασε το προηγουμενο μεχρι να βγαλουν νεο οι Κορεατες...

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Εγω αυτο το σουταρα και βρηκα τη υγεια μου!

Ακομα και το 550 ποιο καλα μου επεζε βαρια mkv απο αυτο εδω.

Reaction score
7
Παιδιά καλησπέρα στην παρέα.

Αγόρασα πρόσφατα ένα usb kingston στα 32 gb του περνάω ένα χαλαρό βιντεάκι mp4 και δεν παίζει τίποτα. Αναγνωρίζει μεν ότι συσκευή usb έχει συνθεθεί αλλά κολλάει. Ο αποκωδικοποιητής της NECO που έκανε 80€ το παίζει το αρχείο είναι δυνατόν ολοκληρο BDP να μην διαβάζει ένα usb

Επίσης επί της ευκαιρίας πως θα γίνει να παίζει τα βιντεάκια του YT στην μέγιστη ανάλυση γιατί όλα μου τα παίζει στην μίνιμουμ διαθέσιμη.

Και τέλος πως γίνεται να προγραμματίσω μια σειρά τραγουδιών από το σκληρό δίσκο ή μελοντικά από το usb και να τα παίξει ώστε να μην αλλάζω κάθε λίγο και λιγάκι κομμάτι;

Reaction score
1.458
Το αρχείο πόσα GB είναι?Επίσης δοκίμασες να το μετατρέψεις σε mkv να δεις αν το αναπαράγει σωστά στο usb stick?Το stick το έχεις φορμάρει σε ntfs?Ακόμη δοκίμασε το ίδιο αρχείο σε αναπαραγωγή από usb σκληρό δίσκο με δική του τροφοδοσία να δεις τι γίνεται.
Εχεις το τελευταίο firmware στο BD390?
Εχει Netcast ή smart tv για τα έξτρα (όπως Youtube) το bd390?

Reaction score
7
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.

Αυτό που τελικά ήθελα το 390 ήταν να μπει το βίντεο MP4 σε φάκελο. Το usb είναι 32 gb. Παίζει τα πάντα από το usb όπως και από τον σκληρό δίσκο. Από firmware έχω εγκαταστήσει τα πάντα και συχνά κάνω έλεγχο για νέο λογισμικό αλλά μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση.

Smart TV δεν έχω έχω μια sony στην οποία έβαλα το 390 με έναν σκληρό δίσκο.

Η αλήθεια είναι ότι μερικά MP4 που κατεβάζω από το youtube δεν τα παίζει με ήχο και τα μετατρέπω με το YTD. Ιδιαίτερα τα αρχεία βίντεο της καμερας (canon hf m56) δεν τα παίζει καθόλου εάν τα βάλω κατευθείαν χωρίς μετατροπή στον σκληρό.

Εάν τα μετατρέψω με το YTD τότε χάνω σε ποιότητα και κυρίως σε ομαλότητα κίνησης.

Με το you tube και τα hd βίντεο τι χρειάζεται; παίζει από το ΥΤ την μικρότερη δυνατή ποίοτητα και δεν μπορώ να βρώ την ρύθμιση για να τα βλέπω σε HD.

Επίσης πως μπορώ να προγραμματίσω μια σειρά από ΜΡ3 να παίξουν από τον σκληρό δίσκο χωρίς να επιλέγω το κάθε κομμάτι ξεχωριστά από τους φακέλους που τα έχω;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt