LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Εχει! Βλεπει κανονικα σκληρο δισκο σε ntfs ενω ολα τα αλλα βλεπουν μονο fat32 που εχει το εξης μειονεκτημα, δεν μπορεις να φορμαρεις σε fat32 δισκο πανω απο 32gb και δεν μπορει να δει αρχεια πανω των 4gb

Φυσικα παιζει και mkv και εχει και youtube (με εχει τρελανει η γυναικα μου με τα βιντεακια του Πλουταρχου:141:)

Και παιζει κανονικα divx 720p 1080p
Να ρωτήσω κάτι;

Το manual στο 370 έλεγε ότι βλέπει μόνο fat32/16. Από τότε βέβαια έχουν γίνει πολλά fw upgrade. Λύθηκε τελικά αυτό και βλέπει ntfs;
Εσένα βλέπει ntfs;

Reaction score
4
Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Καλημέρα παιδιά,
έχω πρόβλημα με τους srt υπότιτλους, τους δείχνει ακαταλαβίστικους. ενώ αντίστοιχα στο egreat φαίνονται κανονικά. Στο setup έχω δηλώσει ελληνικά στους υπότιτλους.
Κάποια ιδέα;

Reaction score
60

Παράξενο γιατι εγω με το που το συνδεσα οι υποτιτλοι φαινοταν κανονικοτατα !!!!

Τσεκαρε ξανα αν ειναι srt και αν ειναι ακριβως η ιδια ονομασια με τον τιτλο του video της αντιστοιχης ταινιας

L

LLLEFTERIS

Guest

Καλημέρα παιδιά,
έχω πρόβλημα με τους srt υπότιτλους, τους δείχνει ακαταλαβίστικους. ενώ αντίστοιχα στο egreat φαίνονται κανονικά. Στο setup έχω δηλώσει ελληνικά στους υπότιτλους.
Κάποια ιδέα;
Και μενα μια χαρα τους διχνει! Μηπως δεν του εχεις κανει αναβαθμιση η το εχεις παρει απ΄εξω και εχει καμια διαφορα απο τα δικα μας?:118:

Reaction score
0

Καλημέρα παιδιά,
Κάποια ιδέα;
Το ίδιο πρόβλημα είχα και γω και με παίδεψε αρκετά. Η λύση είναι η εξής:
Κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής μιας ταινίας, κρατάς στο τ/χ πατημένο για 3 δεύτερα το πλήκτρο subtitles. Πάνω αριστερά θα σου εμφανίσει τον κωδικό γλώσσας. Ξαναπατάς το ίδιο πλήκτρο αρκετές φορές μέχρι να βρείς τη σωστή κωδικοποίηση για τα ελληνικά και στη συνέχεια επιβεβαιώνεις την επιλογή σου με το πλήκτρο ender.

L

LLLEFTERIS

Guest

Το ίδιο πρόβλημα είχα και γω και με παίδεψε αρκετά. Η λύση είναι η εξής:
Κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής μιας ταινίας, κρατάς στο τ/χ πατημένο για 3 δεύτερα το πλήκτρο subtitles. Πάνω αριστερά θα σου εμφανίσει τον κωδικό γλώσσας. Ξαναπατάς το ίδιο πλήκτρο αρκετές φορές μέχρι να βρείς τη σωστή κωδικοποίηση για τα ελληνικά και στη συνέχεια επιβεβαιώνεις την επιλογή σου με το πλήκτρο ender.
Εχει και στις ρυθμισεις στο μενου να παιζει αμεσως τα Ελληνικα.

Reaction score
0

Εχει και στις ρυθμισεις στο μενου να παιζει αμεσως τα Ελληνικα.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει το πρόβλημα..
Προφανώς στις νέες φουρνιές που έχουν έρθει από την LG υπάρχει αυτό το μικρό region bug και δεν έχει οριστεί σωστά η κωδικοποίηση για την υποστήριξη ελληνικών.
Στο δικό μου τουλάχιστον και σε ενός φίλου υπήρχε αυτό το πρόβλημα το οποίο φυσικά δεν λύνεται μέσα από τις κλασσικές ρυθμίσεις του μενού για τους υπότιτλους. Τα ελληνικά στα μενού του player φαίνονται κανονικά.
Ο μόνος τρόπος για να δεις σωστά τους υπότιτλους είναι να κάνεις τη διαδικασία που ανέφερα παραπάνω.

L

LLLEFTERIS

Guest

Δεν το ηξερα αυτο!

Να κανω και μια χαζη ερωτηση στις ρυθμισεις που το βαζω 24 η 50?

Reaction score
0
Επειδη σκεφτομαι να παω να το παρω σημερα μπορει καποιος να πει τελικα αν tο 370 με το νεο fw βλεπει δισκους σε ntfs.
Ευχαριστω

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Re: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Επειδη σκεφτομαι να παω να το παρω σημερα μπορει καποιος να πει τελικα αν tο 370 με το νεο fw βλεπει δισκους σε ntfs.
Ευχαριστω

Λιγο ασχετο αλλα εδω το θεμα ειναι το 390 και οχι το 370!

Γιατι δεν περνεις το 390 να εισαι και σιγουρος οτι παιζει τα παντα? :116:

Reaction score
0
Πραγματι ειαναι ασχετο αλλα επεοδη αναφερθηκε απο καποιον οτι
βλεπει το 370 ntfs μου εκανε εντυπωση.Eπειδη το wifi δεν με ενδιαφερει και θα γλιτωσω και 100 ευρω περιπου, λεω να παρω το 370 αν βλεπει ntfs τελικα.

Reaction score
0

Τελικά αγόρασα κι εγώ το 390 :107:

Ευτυχώς που δεν πήρα το 370, γιατί η ασύρματη κάρτα που έχει πάνω τελικά είναι πολύ πρακτική. Το BD απλά τα σπάει! Έχω μοιράσει ένα σωρό αρχεία στο pc (εικόνες, τραγούδια, κατεβασμένες ταινίες) και τα παίζει όλα άνετα! Ακόμα και full 1080 ταινία κατάφερε και την έπαιξε ασύρματα χωρίς το παραμικρό σπάσιμο! :111:

Έβαλα και δίσκο πάνω 1ΤB σε NTFS, τον αναγνώρισε αμέσως και προσπέλασα τα αρχεία του χωρίς κανένα πρόβλημα κι εκεί.

Για 240€ που το πήρα, αξίζει και το τελευταίο του λεπτό! :123:

ΥΓ: Πάντως, αφού έχει που έχει USB υποδοχή, θα ήταν πολύ έξυπνο αν μπορούσες να συνδέσεις πληκτρολόγιο πάνω, ώστε να γράφεις πιο εύκολα πχ στο You Tube κτλ.

Reaction score
0
Παιδια βοηθεια.Συνδεση του 390 με HDMI με τηλ ΣΟΝΥ ηχος και εικονα ολα οκ.Περνω SPDF or Optical απο το 390 ταυτοχρονως και τον στελνω στην αντιστοιχη εισοδο του All in one DAV-z880 αλλα δεν ακουγεται τιποτα!!Μηπως δεν ειναι ενεργοποιημενες οι εξοδοι αυτες?Τι γινεται?Παρακαλω για τη βοηθεια σας Firmware του εχω περασει το τελευταιο.

Reaction score
0

Πήγαινε στα settings του LG, στον ήχο. Έχει επιλογή στα πόσα Khz θα δίνει σήμα, για δοκίμασε στα 48Khz πρώτα, καθώς recode σε DTS αντί για Pass-Throw.

Δοκίμασε γενικότερα με τις ρυθμίσεις εκεί, κάτι άλλο δεν μου έρχεται στο μυαλό.

Reaction score
0
Φιλε μου ευχαριστω.Τελικα ηταν ελατωματικο μηχανημα.Το αλλαξα και ολα οκ

Reaction score
0

Πιστεύω πως αν επιλέξεις ethernet ή δεν το ρυθμίσεις, απενεργοποιείται. Αλλά έτσι κι αλλιώς δέκτης είναι, όχι πομπός. Γιατί θέλεις να το απενεργοποιήσεις;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop