LG G2

Reaction score
13.880
Μάλλον είμαι off topic... πάντως thank's delamostre για το box!!!!Δεν ήξερα για την προσφορά της lg και καθώς είμαι κάτοχος του lg 4x p880 παραεισαγωγής (Κορέα μάλλον) είπα να δοκιμάσω.... Και ναι!!!!!! μου έδωσε 50GB!!!!!

Reaction score
1.815
Μεγειές φίλε μου, ο νέος αποθηκευτικός σου χώρος!:welcome:

On topic είσαι αρχηγέ μου!
Εμείς είμαστε off που αναλύουμε τις παπάτζες...:p

Reaction score
25.421
Η μπαταρια και η διαχειριση της ειναι εκτος συναγωνισμου.
Τηλεφωνο 20 λεπτων στο 15% και πηγε στο 13.
Το μονο πραγμα που ριχνει την μπαταρια σε "κανονικους" ρυθμους ειναι η οθονη.
Γενικα τις 40 ωρες τις εχω για πλακα. Η δυσκιλια ειναι μετα τις 60.
Τωρα για τα περι εγγυησης βαριεμαι να γεμιζω δαχτυλιες το g2 για να τοποθετηθω. Οταν υπαρχουν εταιριες που σε καλυπτουν σε ολο τον κοσμο ειναι ηλιθιο να λεμε οτι τα παραεισαγωγης δεν δικαιουνται υπηρεσιες εγγυησης. Αν αυτο δεν συμβαινει ειναι αποκλειστικη ευθυνη του κατασκευαστη και του ποσο σοβαρος ειναι

Reaction score
1.815
Οταν υπαρχουν εταιριες που σε καλυπτουν σε ολο τον κοσμο ειναι ηλιθιο να λεμε οτι τα παραεισαγωγης δεν δικαιουνται υπηρεσιες εγγυησης. Αν αυτο δεν συμβαινει ειναι αποκλειστικη ευθυνη του κατασκευαστη και του ποσο σοβαρος ειναι
Δεν είπε κανείς ότι δεν καλύπτεσαι από εγγύηση.
Το κατάστημα θα σε καλύψει όμως, όχι η ελληνική εταιρία.
Αν το προϊόν είναι εισαγόμενο από Γερμανία, τότε υπεύθυνο είναι το Γερμανικό υποκατάστημα ή ο αντιπρόσωπος, όχι το ελληνικό. Είναι καθαρά θέμα εισαγωγών, ΦΠΑ, φόρων και εμπορικής πολιτικής σε κάθε προϊόν που είναι διαφορετικά από χώρα σε χώρα...

Για παράδειγμα...
Στην Ελλάδα η LG δίνει 0 pixel εγγύηση για 3 χρόνια στα monitor TV και 2 χρόνια από 42 ίντσες και άνω στις τηλεοράσεις LCD - LED.
Σε καμία άλλη χώρα δεν παρέχει η LG εγγύηση zero pixel, παρά μόνο στην Ελλάδα!!!!

Όντως το πόσο σοβαρός είναι ένας κατασκευαστής, το κρίνουμε ο καθένας από τη σκοπιά του...

Reaction score
25.421
Παραδειγματα 3:
Α. Citroen c1 , το γνωστο φθηνο αυτοκινητο πολης, εκδοση με αυτοματο (ο θεος να το κανει)κιβωτιο, αγορασμενο απο ελλαδα. Στον εναμιση χρονο και ενω ο κατοχος βρισκεται κροατια , την ακουει το σερβομοτερ του συμπλεχτη (ειπαμε ο θεος να το κανει). Επισκεψη σε τοπικο συνεργειο citroen και δε μιλαμε καν για κεντρικο ουτε καν σε μεγαλη πολη, διαγνωση το σερβο πεθανε θελει αντικατασταση. Ερωτηση εγγυηση;;; μισο λεπτο να δω το πλαισιο, ναι βεβαιως εχει πωληθει ελλαδα πριν 17 μηνες οποτε καλυπτεστε πληρως. Μετα απο μια βδομαδα (ειπαμε τοπικο συνεργειο , σιγα μην ειχε στοκ σερβομοτερ απο αυτοκινητο που δεν ειχε εισαχθει ποτε) ετοιμο το τουτου με μηδενικη χρεωση και επεκταση εγγυησης των ανταλλακτικων.

Β. Asus laptop αγορασμενο ελλαδα, μικροζημια στην πολωνια ετος 2006 (δηλαδη και εδω μιλαμε για χωρα εκτος ΕΕ) . Dzien dobry panov το λαπτοπ εκλασε. Κανενα προβλημα να το δουμε. Ξερεις το εχω παρει απο ελλαδα , δεν πειραζει κυριε η εταιρια καλυπτει για 2 χρονια σε ολο τον κοσμο. Ξερεις δεν εχω μαζι μου τιμολογιο, δεν πειραζει θα το βρουμε εμεις. Σε μια βδομαδα (γιατι το στειλανε βαρσοβια) επιστροφη ετοιμος γεια σας και χαρα σας, μηδενικη χρεωση φυσικα.

Γ. Lenovo ideapad yoga 11s αγορασμενο απο down town new york προ 5 μηνου, καθοτι δεν εισαγεται σε αυτη τη μορφη στην ελλαδα και καθοτι ηθελα να λεω οτι το πηρα απο ameriki (με προφορα ελληνοαμερικανου 2ης γενιας) χωρια του οτι σαν ι5 μηχανακι ηταν φθηνοτερο απο το ελληνικο που δεν ηταν ουτε ι3. Στο μηνα πανω ανακαλυπτω ενα ημικαμμενο πιξελακι κοντα στα ορια της οθονης. Κοιταω τους ορους της εγγυησης προφανως δεν καλυπτομαι λογω θεσης,μορφης και αριθμου (η αληθεια ειμαι οτι δυσκολα το παρατηρεις, οποτε στεναχωρια μου), το παιζω ποντιος και παιρνω τον εισαγωγεα. Γεια σας εχω ενα yoga κλπ, το sn παρακαλω , παρτο , τι προβλημα εχετε , ετσι και ετσι (και κατι παραπανω για να καλυπτεται) , ναι βεβαιως μα το δουμε αλλα ξερεται αυτο το πηρατε απο αμερικη και δεν μπορουμε να εισαγουμε ανταλλακτικα για αυτο το μοντελο καθως η lenovo δεν μας το εχει πουλησει ποτε. Με τα πολλα δεν εχω καμια καλυψη για αυτο εκτος αμερικης οπου πρεπει να παει με δικα μου εξοδα.

Νομιζω οτι ειναι προφανες γιατι τα αναφερω ολα αυτα

Reaction score
25.421
Επισης το περιφημο zero pixel της lg στην ελλαδα (δοκιμασμενο 2 φορες με επιτυχια) ναι προφανως τιμα τον εισαγωγεα που το εφαρμοζει , αλλα το θεμα σοβαροτητας κατασκευαστη ειναι διαφορετικο, διοτι αλλο να σου λεει , την εγγυηση την καλυπτω εγω για 2 χρονια για ολα μου τα προιοντα και αλλο να σου λεει , καλε μου εισαγωγεα, η εγγυηση ειναι 1 ετος σου κοβω τοσο και βγαλτα περα μονος (κανε ασφαλιστηριο συμβολαιο πχ ) σου μη μου ζαλιζεις τα συκωτια.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.968
Παραδειγματα 3:
Α. Citroen c1 , το γνωστο φθηνο αυτοκινητο πολης, εκδοση με αυτοματο (ο θεος να το κανει)κιβωτιο, αγορασμενο απο ελλαδα. Στον εναμιση χρονο και ενω ο κατοχος βρισκεται κροατια , την ακουει το σερβομοτερ του συμπλεχτη (ειπαμε ο θεος να το κανει). Επισκεψη σε τοπικο συνεργειο citroen και δε μιλαμε καν για κεντρικο ουτε καν σε μεγαλη πολη, διαγνωση το σερβο πεθανε θελει αντικατασταση. Ερωτηση εγγυηση;;; μισο λεπτο να δω το πλαισιο, ναι βεβαιως εχει πωληθει ελλαδα πριν 17 μηνες οποτε καλυπτεστε πληρως. Μετα απο μια βδομαδα (ειπαμε τοπικο συνεργειο , σιγα μην ειχε στοκ σερβομοτερ απο αυτοκινητο που δεν ειχε εισαχθει ποτε) ετοιμο το τουτου με μηδενικη χρεωση και επεκταση εγγυησης των ανταλλακτικων.

Β. Asus laptop αγορασμενο ελλαδα, μικροζημια στην πολωνια ετος 2006 (δηλαδη και εδω μιλαμε για χωρα εκτος ΕΕ) . Dzien dobry panov το λαπτοπ εκλασε. Κανενα προβλημα να το δουμε. Ξερεις το εχω παρει απο ελλαδα , δεν πειραζει κυριε η εταιρια καλυπτει για 2 χρονια σε ολο τον κοσμο. Ξερεις δεν εχω μαζι μου τιμολογιο, δεν πειραζει θα το βρουμε εμεις. Σε μια βδομαδα (γιατι το στειλανε βαρσοβια) επιστροφη ετοιμος γεια σας και χαρα σας, μηδενικη χρεωση φυσικα.

Γ. Lenovo ideapad yoga 11s αγορασμενο απο down town new york προ 5 μηνου, καθοτι δεν εισαγεται σε αυτη τη μορφη στην ελλαδα και καθοτι ηθελα να λεω οτι το πηρα απο ameriki (με προφορα ελληνοαμερικανου 2ης γενιας) χωρια του οτι σαν ι5 μηχανακι ηταν φθηνοτερο απο το ελληνικο που δεν ηταν ουτε ι3. Στο μηνα πανω ανακαλυπτω ενα ημικαμμενο πιξελακι κοντα στα ορια της οθονης. Κοιταω τους ορους της εγγυησης προφανως δεν καλυπτομαι λογω θεσης,μορφης και αριθμου (η αληθεια ειμαι οτι δυσκολα το παρατηρεις, οποτε στεναχωρια μου), το παιζω ποντιος και παιρνω τον εισαγωγεα. Γεια σας εχω ενα yoga κλπ, το sn παρακαλω , παρτο , τι προβλημα εχετε , ετσι και ετσι (και κατι παραπανω για να καλυπτεται) , ναι βεβαιως μα το δουμε αλλα ξερεται αυτο το πηρατε απο αμερικη και δεν μπορουμε να εισαγουμε ανταλλακτικα για αυτο το μοντελο καθως η lenovo δεν μας το εχει πουλησει ποτε. Με τα πολλα δεν εχω καμια καλυψη για αυτο εκτος αμερικης οπου πρεπει να παει με δικα μου εξοδα.

Νομιζω οτι ειναι προφανες γιατι τα αναφερω ολα αυτα
Ρε άντε από κεί! Η Ελλάδα είναι η κυτήδα της δειμοκρατίας και η βαργιά της βιωμιχανήα είνε ο πολητιζμός. Που θα πας πης εσή τόρα...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.504
Νωμύζο ίδα αίνα λαθάκυ Κόστα στο πρώιγούμενό σου μίνιμα! :D

Reaction score
25.421
Oh yes.
Είναι εισαγωγής το δικό μου, αν σημαίνει κάτι ως προς τη διάθεση της αναβαθμησης.
Πλάκα έχει πάντως.

Reaction score
25.421
Μου φαίνεται ότι τσουλαει λίγο καλύτερα.
Δεν έκατσα να το ψάξω πολύ.
Περιμένω να δω αν έχει διάφορα στην αυτονομία σε σχέση με πριν και επίσης μου φαίνεται ότι δουλεύει καλύτερα η αυτόματη ρύθμιση φωτισμού στην οθόνη.

Reaction score
65
Δεν είπε κανείς ότι δεν καλύπτεσαι από εγγύηση.
Το κατάστημα θα σε καλύψει όμως, όχι η ελληνική εταιρία.
.

τουλαχιστον τα αξιοπιστα καταστηματα που κανουν δικη τους εισαγωγη ,εχουν εγγυηση Ευρωπαικης αντιπροσωπειας,
που σημαινει οτι εαν υπαρχει προβλημα με το τηλεφωνο,σε καλυπτει
η Ελληνικη αντιπροσωπεια κανονικοτατα...
δεν ειναι τυχαιο αλλωστε,που εταιρια κινητης τηλεφωνιας,δινει και αυτη τηλεφωνα Ευρωπαικης εγγυησης...
τουλαχιστον για μια απο τις τρεις,το επιβεβαιωσα προχθες,που εψαχνα να βρω το s4...

**στο g2 τωρα...
εκπληκτικο τηλεφωνο απ`ολες τις αποψεις.τελευταια στιγμη αποφασιστηκε ομως η αγορα του s4,λογω(τι αλλου..?)
του περιορισμενου χωρου αποθηκευσης και η μη υπαρξη προσθετου αποθηκευτικου χωρου(!!!!).
γιατι βρε Lg..?και ειναι κατι τοσο απλο...

Reaction score
1.815
Ναι όντως!
Είναι τόσο απλό!

Σα να έχεις σκληρό δίσκο μαζί σου χωρίς να τον κουβαλάς!!:D
Κοίτα το παρακάτω:
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι είστε σκεπτικοί που το G2 το φέρνει η εταιρία στην Ελλάδα στα 16GB και όχι στα 32..
Δεν πρόκειτε να έρθει και ο λόγος εκτός από το επιπλέον κόστος είναι προφανής:

"ΌΛΑ τα LG smartphones δίνουν 50GB δωρεάν χώρο στο cloud για πάντα μέσω της εφαρμογής BOX"!

Οι τυχεροί κάτοχοι όχι μόνο των G2 αλλά και σειράς "L" μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή στο LG smartphone τους αλλά και στο pc τους για συγχρονισμό, άμεσα!:thumbsup::thumbsup:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Βρε Σταμάτη καλές αυτές οι λύσεις αλλά σου τρώνε τα GB χωρίς να το καταλάβεις ή πρέπει να είσαι συνέχεια συνδεδεμένος με αξιόπιστο-ασφαλές Wi-Fi.

Η καλύτερη λύση είναι τα micro USB sticks..
π.χ.
http://www.imation.com/en-US/Consum...ducts/USB-Flash/2-in-1-Micro-USB-Flash-Drive/
http://blog.sony.com/press/sonys-ne...nctionality-for-smartphone-and-tablets-users/
http://www.sandisk.com/products/usb/dualdrive/

Reaction score
65
..και παλι δεν ειναι πρακτικο..ασε που ετσι οπως ειναι καρφωμενο,ενα τακ να κανεις και να παρεις σβαρνα τον ανταπτορα,
θα την πεταξεις τα ματια της miniusb του lg...

Reaction score
25.421
επισης με 4.4.2
η καμερα δουλευει αστραπιαια, σε σημειο που δεν πιστευεις οτι οντως εβγαλε φωτογραφια.
στο antutu βγαζει μικροτερο σκορ , αλλα απο οτι διαβασα για 4.4.2 δεν βγαζει αξιοπιστα αποτελεσματα (γιατι οντως παει πιο γρηγορα)

Reaction score
65
δεν είναι για συνεχόμενη χρήση, απλά το βάζεις αντιγράφεις τα αρχεία σου και το βγάζεις
για συνεχόμενη χρήση πας σε wi-fi mobile HDD
π.χ.
http://www.seagate.com/external-hard-drives/portable-hard-drives/wireless/wireless-plus/

βρε εναλακτικες υπαρχουν.το θεμα ειναι ποσο πρακτικες ειναι και τι κοστιζουν.
και ολα αυτα για μια θυρα....προσωπικα ηταν και ο μοναδικος λογος που εκανα delete την αγορα του και πηγα στο s4.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss