LG GGW-H20L ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

Reaction score
0
Κουμπώνει σε PC, διαβάζει τα πάντα (BR και HD) και γράφει σε φόρμα BR με χωρητικότητα 46,61GB. Η τιμή του 400 ευρώ και διαθέσιμo στην Ελλάδα τον Οκτώβριο από την LG Ελλάς.

Τα παραπάνω τα διάβασα σε γνωστό περιοδικό για PC. Από ότι φαίνεται οι τιμές άρχισαν να γίνονται προσιτές...

Reaction score
0
Κουμπώνει σε PC, διαβάζει τα πάντα (BR και HD) και γράφει σε φόρμα BR με χωρητικότητα 46,61GB. Η τιμή του 400 ευρώ και διαθέσιμo στην Ελλάδα τον Οκτώβριο από την LG Ελλάς.

Τα παραπάνω τα διάβασα σε γνωστό περιοδικό για PC. Από ότι φαίνεται οι τιμές άρχισαν να γίνονται προσιτές...

Μια χαρά είναι η τιμή.

Το 1995 για το 1o CD RECORDER(2Χ) μου (PHILIPS CDD522) πλήρωσα 921.000 χωρίς το ΦΠΑ. Τιμή χονδρικής. Τότε εργαζόμουν σε κατάστημα με υπολογιστές.

To 2001(άργησα να το πάρω) για το πρώτο DVD RECORDER(4Χ) SONY πλήρωσα 420 ευρώ.

Και τώρα 400 ευρώ για BD και HD. Μια χαρά.

Reaction score
0
Μια χαρα ειναι η τιμη αμα τα κανει ολα αυτα. Εγο το ΔΕΥΤΕΡΟ CD-recorder που αγορασα, το πληρωσα 100 χιλιαρικα (οκ ηταν Plextor Και περιπου 100 ειχα δωσει και για το πρωτο μου ενα Ricoh 2 χρονια πριν).

Αμα Τον οκτωβριο εχει 400 , τα χριστουγεννα βλεπω party...

ΥΓ: μια μαμημενη καρτα γραφικων με hdmi 1.3 μενει...να περναμε και τον ηχο αυτουσιο και το htpc θα γινει αρχοντας....Νοεμβριο αναμενονται οι G92 nvidia , λετε?

Reaction score
0
Είμαι νεος χρήστης των φορουμ και αφού σας καλημερίσω όλους θα ήθελα να σχολιασουμε λιγο παραπάνω το LG!

Χρησιμοποιώ VISTA MCE στο σαλόνι μου για να παρακολουθώ τηλεόραση (δορυφορική)! Μπορώ να πω πως ειμαι αρκετά ικανοποιημένος απο την ποιότητα και πρόσφατα έγινα κάτοχος μιας DVBS2 κάρτας! Σκοπός μου είναι όμως εκτός απο HD κανάλια να μπορώ να βλέπω και καμιά ταινιούλα μέσω του συστήματος οπότε και εγώ γλυκοκοιταζω όπως αντιλαμβάνεστε το παραπάνω μηχάνημα! Έχω όμως την εξής απορία: όλοι βέβαια γνωρίζεται το 24p feature που έχουν τώρα οι FULL HD τηλεοράσεις, αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν το 24p είναι θέμα του player ή αν ειναι καθαρά θέμα αν υποστηριζεται απο τη καρτα γραφικών! Αν είναι θέμα player το 24p υποστηριζεται απο το LG? υπαρχει καποιο άλλο μηχανημα που τυχόν γνωρίζετε οτι το υποστηρίζει?

Περιμένω απάντηση σας και σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Χρήστος

Reaction score
6
Απάντηση: LG GGW-H20L ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

Επειδή γραφει κιόλας ( σε Bluray ) και επειδή το πρωτο μου DVD writer το ειχα αγοράσει 300 εύρο , θα λεγα πως αυτή η τιμή καταπίνεται.

Reaction score
0
Απάντηση: LG GGW-H20L ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

Θα παιζει κανονικα τις ταινιες μεσω dvi στην τηλεοραση ή θα εχουμε προβληματα με HDCP και θα πρεπει να αλλαζουμε καρτες και τετοια... Δε φανταζομαι να πρεπει και το μονιτορ να ειναι HDCP ή κανενα τετοιο εξυπνο....
Εχει κανεις ιδεα?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LG GGW-H20L ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

Θα παιζει κανονικα τις ταινιες μεσω dvi στην τηλεοραση ή θα εχουμε προβληματα με HDCP και θα πρεπει να αλλαζουμε καρτες και τετοια... Δε φανταζομαι να πρεπει και το μονιτορ να ειναι HDCP ή κανενα τετοιο εξυπνο....
Εχει κανεις ιδεα?
Δεν εχει καμια σχεση το drive με ολα αυτα που λες (και μεσα εχεις πεσει δυστυχως ετσι θα ειναι). Το drive απλα θα σου κανει τη δουλεια του "να μπορει να διαβασει" το δισκακι. Αποκει και περα το περιεχομενο το παιζει ο player (software) και το σημα στην οθονη το δινει η καρτα γραφικων....αν η ταινια ειναι κλειδωμενη(νομιζω ολες ειναι) τοτε ναι θα θες hdcp καρτα γραφικων και ομοια οθονη.
Εκτος φυσικα αν κανεις αντιγραφο ασφαλειας με το γνωστο προγραμμα και το παιξεις απο το δισκο μετα :p

Η τιμη παντως δεν ειναι κακη δεδομενου οτι ειναι και recorder, οποτε δε μπορει να συγκριθει με τη λυση του να παρεις και ενα bluray reader ΚΑΙ ενα hd-dvd reader που θα ερχοταν στα ιδια περιπου λεφτα. Απλα το κακο ειναι οτι τα αγγραφα media ειναι ακομα σε απλησιαστες τιμες αρα το κομματι του recording θα παει αχρηστο για αρκετο καιρο...και ΟΤΑΝ χρειαστει, πιθανον να υπαρχουν μπολικα dual drives στην αγορα και στη μιση τιμη...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.218
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος