LG HX995DF 2.1 Home Theater

Reaction score
0
καλησπέρα σε όλους. Μήπως εχει αντιμετωπισει κανεις το εξης προβλημα? Μετα το τελευταιο firmware update (ισως το προβλημα υπηρχε και πριν και δεν το ειχα παρατηρησει) παρατηρησα πως υπαρχει μια μικρη καθυστερηση στον ηχο απο το subwoofer (της ταξης περιπου μισου δευτερολεπτου) σε σχεση με τα 2 μπροστινα ηχεια. Αυτο γινεται ιδιαιτερα αντιληπτο κατα την διαρκεια ομιλιας (διαλογο σε ταινια ή ραδιοφωνο). Ετσι το "εφε" που δημιουργειται θυμιζει ηχω καθως το sub δεν ακολουθει ακριβως τους χρονους των μπροστινων αλλα ακουγεται με καθυστερηση. Αυτο παρατηρειται με ολα τα sound profiles που παρεχει το HX995DF. εχει κανεις καμια ιδεα? ευχαριστω πολυ. Γιωργος.

Reaction score
0
Φιλε μου το εκανε και σ'εμενα εξ'αρχης, στο menu του ηχου στις αποστασεις των ηχειων βαλε το sub μισο μετρο πιο λιγο απ'οτι ειναι και δωστου ενταση (εγω το εχω στο 4). Πειραματισου με τις αποστασεις και δεν θαχεις προβλημα.

Reaction score
0
Απάντηση: LG HX995DF 2.1 Home Theater

φιλε μου πραγματικα σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση που εδωσε λυση στο προβλημα μου. Εβαλα και τα τρια ηχεια στα 3 μετρα, απο τις ρυθμησεις του μενου, και το προβλημα σταματησε. Και παλι ευχαριστω.

Reaction score
0

συγγωμη που κανω καταχρηση του θεματος. παιζει ρολο σε ποια θεση θα βαλουμe τα ηχεια, το sub, και τη κεντρικη μοναδα? εγω τα εχω βαλει ολα γυρω απο την τηλεοραση. εχω ομως ενα επιπλεον προβλημα. δεν ακουγεται ηχος απο πουθενα. ενω δειχνει οτι εχει γινει η ασυρματη συνδεση δεν ακουγεται ηχος.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.385

Αυτό δεν είναι πρόβληαμ τις τοποθέτησης.Κάποια σύνδεση δεν έχει γίνει σωστά.

Reaction score
0

αυτο σκεφτομαι και εγω... αλλα δε μπορω να καταλαβω που μπορει να μην εχει γινει καλη συνδεση... ολα και ολα ειναι 2 διπλα καλωδια απο τα ηχεια στο sub.

Reaction score
0

μετα το τελευταιο firmware upgrade σε HB.8.42.063.D οταν βαζω οποιουδηποτε ειδους (avi, mkv κλπ) ταινια να παιξει απο το usb κανει ενα τσακ και σβηνει...!!! χτες το εκανα reset και επαιξε μια ταινια και σημερα παλι τα ιδια...εχει κανεισ αποψη στο θεμα???

Reaction score
0
μετα το τελευταιο firmware upgrade σε HB.8.42.063.D οταν βαζω οποιουδηποτε ειδους (avi, mkv κλπ) ταινια να παιξει απο το usb κανει ενα τσακ και σβηνει...!!! χτες το εκανα reset και επαιξε μια ταινια και σημερα παλι τα ιδια...εχει κανεισ αποψη στο θεμα???
Τελικά βρήκα και κατέβασα το προηγούμενο firmware και το εγκατεστησα με usb και το πρόβλημα λύθηκε. Δεν ξέρω εάν κάποιος άλλος έχει αντιμετωπίσει το ιδιο αλλά μάλλον την ζημία την έκανε το upgrade. Δεν θα το συνιστούσα για εγκατάσταση καθώς δεν ειδα να προσφέρει και κάποιο καινούργιο feature.

Sent from my SGS II using Tapatalk

Reaction score
0
Τελικά βρήκα και κατέβασα το προηγούμενο firmware και το εγκατεστησα με usb και το πρόβλημα λύθηκε. Δεν ξέρω εάν κάποιος άλλος έχει αντιμετωπίσει το ιδιο αλλά μάλλον την ζημία την έκανε το upgrade. Δεν θα το συνιστούσα για εγκατάσταση καθώς δεν ειδα να προσφέρει και κάποιο καινούργιο feature.

Βρε παιδια αποφασισα να δω ενα .mkv απο σκληρο και μου κανειτα ιδια, παει να ξεκινησει και το γυρναει στο αρχικομενου, Εκανα οτι ο φιλοσ με την προηγουμενη εκδοση αλλα τιποτα παλι,Το ρεσεταρισα στις εργοστασιακεσ ρυθμισεις με την παλια εκδοση παλι τιποτα , εβαλα τη νεα εκδοση παλι τιποτα. Δοκιμασα να το παιξω μεσο HOME LINK...ξανα τιποτα!!

Πειραματιστικα και με αλλα 3 εργα και με αλλο φλασακι με τα ιδια αποτελεσματα:122:

Καμια ιδεα????

(ο σκληρος και το φλασακι ειναι ΝΤFS)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.385

Tο κάνει σε όλα τα αρχεία ή μονο στο συγκεκριμένο;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LG HX995DF 2.1 Home Theater

Tο κάνει σε όλα τα αρχεία ή μονο στο συγκεκριμένο;
ΣΕ 3 συγκεκριμενα, Δοκιμασα αλλα 2 και τα παιζει

Λες να φταει η κωδικοποιηση των εργων? αλλα αν ειναι ετσι πωσ τα παιζες τα αλλα mkv

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.385
Απάντηση: Re: Απάντηση: LG HX995DF 2.1 Home Theater

Λες να φταει η κωδικοποιηση των εργων?
Πολύ πιθανόν.Το ότι κάτι είναι mkv δεν σημαίνει ότι είναι ίδιο με κάποιο άλλο.Μου έχουν τύχει και εμένα αρχεία που δεν παίζουν καθόλου ή έχουν πρόβλημα στον ήχο ή την εικόνα.

Reaction score
0

φιλε κατα 99,9% ειναι αυτο που σου λεει ο gstriftos. Απλα δεν προκειται να το παιξει εαν δεν δωσει Update η LG ή εαν δεν το "πειραξεις" η με καποιο προγραμμα

Reaction score
0
Απάντηση: Re: LG HX995DF 2.1 Home Theater

Φιλε μου τι εννοεις πειραγμα????????????
Λογικα θέλει να πει να την ξανά κωδικοποιήσεις εσύ μέ κάποιο codec εικόνας που να υποστηρίζεται από το player.

Whatever,

Μια ερωτησούλα ήθελα να κάνω σχετική. Aυτά της LG, τα all in one home cinema, παίζουν τα γνωστά x264 rips .mkv που κυκλοφορούν στα διάφορα torrento sites ?? (sorry αν το είπα πολύ ωμά).

Και κατα πόσο παίρνουν fw updates, διαφορές υπάρχουν? (δηλαδή πριν να μην έπαιζε κάποιο codec και μετά οκ). Επίσης έτοιμο αποκωδικοποιημένο σήμα ήχου παίρνουν (π.χ. από υπολογιστή) ώστε να το στείλουν αμέσως στα ηχεία; ή είναι απαραίτητο το sound decode να γίνει μέσω του all in one ?

Thanks

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk