LG service και τα προβλήματα δεν έχουν τέλος !

Reaction score
73
Tελος καλο ολα καλα... αλλα παιδια κακα τα ψεμματα.... η νεα τεχνολογια θελει πολυ ενημερωση πριν προβεις στην αγορά
και κυριως τον ειδικο τεχνικο ΤΥΠΟ ωστε να ενημερωθεις σωστα για τα προβλήματα της καθε τεχνολογιας. Το προβλημα του Αλκη
ειναι γνωστό απο τα πρωτα χρόνια που εμφανιστηκαν οι ΠΛΑΣΜΑ και δυστυχως το προβλημα αυτό δεν λυθηκε.
Ενα απο τα σημεια υπεροχής των LCD-TFT εναντι των PLASMA που πρεπει να λαβει υπόψην ο υποψηφιος αγοραστης.

Πάντως εχουμε να δουμε πιθανως και την πληρη ανατροπή των τεχνολογιων αυτών αν οι νεες τεχνολογιες που αναμενονται
απο το 2006-07 που βασίζονται σε οργανικά πανελ η πανελ βασισμενων σε LEDs... αποδειχθουν πολυ καλύτερες σε εικονα
κατανάλωση, και μηδενικά προβλήματα. Ειδωμεν... :wink:

Reaction score
7
Η νεα τεχνολογια ειναι σαν τα μεταξωτα βρακια!!

Αν δεν διαβασεις μονος σου θα σου πουλησουν αυτο που θελουν.
Αν δεν διαβασεις θα σου πουν αυτο που θελουν.
Αν θες τη νεα τεχνολογια για να δει ο γειτονας οτι την εχεις, δε χρειαζεται να διαβασεις.
Αν θες τη νεα τεχνολογια για παρτη σου, πρεπει να διαβασεις (εδω ειναι σαν το μεταξωτο βρακι... δεν το βλεπει κανενας οτι το εχεις, αλλα εσυ το φορας και σου αρεσει).

Reaction score
9
Γειά σας και απο εμένα. Άψογη λοιπόν η LG κατά πόσο φένεται για μια φορά ακόμη. Με είχε εντυπωσιάσει πάρα πολύ και εμένα το σέρβις τους όταν κάποια στιγμή ανακάλυψα καμένο πίξελ σε ένα 19άρι μόνιτορ. Σε 2 μέρες μύ είχαν φέρει ένα σφραγισμένο στο κουτί του και ούτε κάν μου ζήτησαν να ελέγξουν το δικό μου. Μπράβο στην LG...και μόλις πρίν 5 μέρες πείρα 37άρι lcd και είμαι καταευχαριστημένος.

NLS

Reaction score
1
την LG (πρώην Goldstar μην ξεχνιόμαστε) τη συμπαθώ και εγώ μια και είναι μια εταιρία που πάλεψε για να αποκτήσει όνομα παρόμοιο με τους "γίγαντες" του χώρου του A/V με το σωστό τρόπο (και αντίστοιχα με άλλη εταιρία που συζητάμε αλλού) και όχι σαν κάτι άλλες (ονόματα δεν λέμε - μερικοί ξέρετε ΠΟΙΑ αντιπαθώ) που ΕΧΟΥΝ το ΣΟΥΠΕΡ όνομα αλλά από τηγανήτα τίποτα...

Reaction score
14
Συγκεκριμένα έχουμε στο σπίτι μας μια LG 42PX11 εδώ και 8 μήνες.
αλκη, και λοιπά παιδιά ο πατέρας μου έχει την 42άρα πλασμα της LG την ίδια που λες και την δουλέυει συχνα στο 14:9. Δεν του έχει κάνει burn-in αλλά πρόσεξα κάτι ότι οι μπάρες αριστερά και δεξιά είναι γκρίζες. Ετσι δεν είναι και σε εσένα?

Αυτό είναι μεγάλη βλακεία. Γιατί αν ήταν μαύρες, το μάυρο σημαίνει ότι τα gas plasma cells είναι απενεργοποιημένα? Ετσι δεν έιναι, είναι σε κατάσταση OFF? Αν ήταν άσπρα δεν θα ήταν σε κατάσταση και τα τρία χρώματα σε full burst??

αν αυτό που λέω είναι σωστό, ρωτάω λοιπόν, δεν θα ήταν σωστότερο να εχουν επιλέξει μάυρες μπάρες?

Στην δικιά μου την 48άρα LCD Rear Projection οι μπάρες είναι μαύρες (ή μαλλον πολύ πολύ σκούρο γκρίζο λόγω LCD.

Δεν γνωρίζω αλλά μια υπόθεση κάνω. Πάντως αφου στο άλλαξαν το πάνελ, αυτό και μόνο ανεβάζει όπως έχω ξαναπέι την LG στα επίπεδα των κορυφαίων εταιριών του χώρου. Συγχαρητήρια

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt