Linux και ps3...

Reaction score
0
Παιδια την βοηθεια σας....Εχω περασει στο ps3 Linux (νομιζω το Yelow κατι)μπαινω μεσα αλλα δεν μπορω ουτε μουσικη να ακουσω,ουτε στο internet να μπω(εχω ασυρματο δικτυο)...Τι παιζει;;;Μαλλον ρυθμισεις αλλα που τις κανω και τι κανω;;;Μετα μπορω να μπω απο το ps3 στο msn μου;;Το linux νομιζω οτι υποστηριζει ..Ελληνικα στο διαδυκτιο ε;;;Παρακαλω τα φωτα σας:cool_11:

Reaction score
0
Απάντηση: Linux και ps3...

Για αλλη μια φορα..Εδωσες <<ρεστα>>κυριε συντονιστα...Σε ευχαριστω πολυ..

Reaction score
0

Περασα την βασικη εκδοση του Ubanty..Τωρα αλλες ερωτησεις..Πως θα δει τους σκληρους του ps3 και πως θα δει το ασυρματο δυκτιο του otenet;;Το Wi-Fi Δηλαδη...Και οτι αλλο ειναι να δει.φωτο,βιντεο..Α και τον driver του ps3 φυσιολογικα θελει drives ε;wall_1

Reaction score
0
φίλε tsopi.. από δω και πέρα και για κάθε απάντηση του Κωσταπλάτη πληρώνεις..:cool_11:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Linux και ps3...

φίλε tsopi.. από δω και πέρα και για κάθε απάντηση του Κωσταπλάτη πληρώνεις..:cool_11:
E τοτε καποιος αλλος,οι καντε προσφορες να διαλεξω..Εχετε μεχρι παρασκευη πρωι:cool_11:

Reaction score
4
Βρε εσυ τιποτα δεν περασες.:cool_11:
Τον δισκο φυσικα και τον εχει δει του ps3 αφου εκει εγκατεστησες το linux.
Αμα ακολουθησεις τον οδηγο βημα βημα σου λεει πως να τα σεταρεις ολα:cool_4:

100 ευρω παρακαλω γιατι ειμαι βιαστικος :cool_11:

Reaction score
0

Οτι το περασα το περασα..Αφου το τρεχει χωρις το cd...Αφου σου ειπα δεν ξερω Αγγλικα που ες να βγαλω ακρη εκει μεσα...wall_1
Θα κατεβω Αθηνα να μου το σεταρεις κανονισε..Κανενας τα φωτα του ρε παιδια..Οχι τιποτα τζαμπα πηγανε 25 demo συν τα υπολοιπα απο το format..Και πριν ειχα allh ekdosh kai mono το ζορι να την περασω..Δεν καταφερα να κανω τιποτα με το linux

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Linux και ps3...

Οτι το περασα το περασα..Αφου το τρεχει χωρις το cd...Αφου σου ειπα δεν ξερω Αγγλικα που ες να βγαλω ακρη εκει μεσα...wall_1
Θα κατεβω Αθηνα να μου το σεταρεις κανονισε..Κανενας τα φωτα του ρε παιδια..Οχι τιποτα τζαμπα πηγανε 25 demo συν τα υπολοιπα απο το format..Και πριν ειχα allh ekdosh kai mono το ζορι να την περασω..Δεν καταφερα να κανω τιποτα με το linux
Ελα ελα δεν θελω απογοητευσεις:cool_4:
Δωσε μου λιγο χρονο να ψαξω λιγο παραπανω τα πραγματα να το φτιαξουμε μαζι:cool_4:

Reaction score
0

Ελα ελα δεν θελω απογοητευσεις:cool_4:
Δωσε μου λιγο χρονο να ψαξω λιγο παραπανω τα πραγματα να το φτιαξουμε μαζι:cool_4:

πας χαλαρά για την προσημείωση φίλε tsopi.. το νου σου!!!!!!!! :cool_11:

Reaction score
4
Φυσικα αμα το φτιαξουμε τελικα μαζι να ξερεις οτι το μισο ps3 νομικα μου ανηκει....:cool_11:

Reaction score
0
Φυσικα αμα το φτιαξουμε τελικα μαζι να ξερεις οτι το μισο ps3 νομικα μου ανηκει....:cool_11:

άμα έχει πλάτες τελικά... τα παίρνεις όλα.. !!!!!!!!!!!!!!!
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
4
Λοιπον φιλε tsopi σου στελνω να υπογραψεις τα συμβολαια :cool_11:

Ελα πλακα καουμε, λοιπον πια εκδοση Ubuntu εβαλες γιατι απο καποια και μετα υποστηριζει wi-fi .....

Reaction score
1.844

Κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης του Ubuntu, έχει επιλογή γλώσσας. Αν είχες διαλέξει τα ελληνικά, θα είχες ένα εξελληνισμένο περιβάλλον εργασίας.

Στον οδηγό που δόθηκε, τονίζεται πως πρέπει να γίνουν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων, γιατί χάνονται.
homunculus said:
ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν έχετε αποθηκεύσει δεδομένα στον σκληρό δίσκο (τραγούδια, βίντεο κλπ) προτείνεται να κάνετε ένα backup αυτών τώρα γιατί μετά από αυτό το βήμα θα σβηστούν.
Επίσης θα βοηθούσε αν είχες πρώτα εγκαταστήσει το Ubuntu σε υπολογιστή, ώστε να του πάρεις τον αέρα. Είναι ίσως πιο εύκολο απο τα Windows, αλλά διαφορετικό, οπότε χρειάζεται μια εξοικείωση. Ο λόγος που είναι η πιο διαδεδομένη Linux διανοκή είναι πως υπάρχει σχεδόν πλήρης τεκμηρίωση.
:happy_6:

Αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε.
Ταχύτης, συνέπεια, αξιοπιστία, τιμαί λογικαί! :cool_11:

Reaction score
0

Λοιπον φιλε tsopi σου στελνω να υπογραψεις τα συμβολαια :cool_11:

Ελα πλακα καουμε, λοιπον πια εκδοση Ubuntu εβαλες γιατι απο καποια και μετα υποστηριζει wi-fi .....
Mολις γυρισα και εκανα και format το pc ...Την 7,04 αλλα αν θες την αναβαθμιζω σε 7,10
:happy_4:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Linux και ps3...

Mολις γυρισα και εκανα και format το pc ...Την 7,04 αλλα αν θες την αναβαθμιζω σε 7,10
:happy_4:
Λοιπον θα το περασω και εγω στο δικο μου ετσι για να ξερω να σου πω ολα τα βηματα.
Απλα κανε λιγο υπομονη και δωσε μου λιγο χρονο.
Οποιος αλλος βεβαια εχει πληροφοριες ας γραψει 1-2 πραγματα.

Reaction score
4
Μια ερωτηση φιλε tsopi.
Οταν περασες το Ubuntu και εκανες φορματ ολο τον σκληρο, οι χρηστες που ειχες φτιαξει και τα passwords παρεμειναν ή σβήστηκαν και αυτα?

Reaction score
1

Γιατί δεν βάζετε το yellow dog; έχω την εντύπωση πως είναι το πιο πλήρες για το ps3 ...

Reaction score
0

Μια ερωτηση φιλε tsopi.
Οταν περασες το Ubuntu και εκανες φορματ ολο τον σκληρο, οι χρηστες που ειχες φτιαξει και τα passwords παρεμειναν ή σβήστηκαν και αυτα?
Εκανα format αλλα τα pass μεινανε...Εκανα οτι λεει..Αφησα τα 10 gb για το linux..Δεν ξερω τι να πω.Ευχαριστω που θα ταλεπωρηθεις για εμενα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas