Linux 2019


Μηνύματα
6.906
Reaction score
5.786
Λοιπον...

Δοκιμασα σχεδον ολες τις διαμονες,και ειχα το ιδιο προβλημα.
Μολις εγκατεστησα και το zorin os 12 και λειτουργει αψογα χωρις προβληματα !! Ποιον music player προτεινεται και πως γινεται η εγκατασταση του?
 

Μηνύματα
6.906
Reaction score
5.786
Mπηκε τελικα το Αudacius αφου με παιδεψε αρκετα ωστε να το ρυθμισω να δινει εξοδο στο usb dac.
Aυτη την στιγμη αναπαραγει flac αρχεια χωρις προβληματα.

Το zorin os 12 το εβαλα πριν και εκανε update. Οποτε αξιοποιηθηκε και το Toshiba satellite a100 οπου ηταν χρονια παροπλισμενο.

Processor Speed 1.7 Ghz Intel Core Duo Processor T2050 with Enhanced Intel Speedstep Technology
HARD DRIVE Storage capacity 80 GB
RPM5400
MEMORY RAM Type DDR2 Installed memory (RAM) 1 GB
Maximum memory (RAM) 4 GB

Στο σερφαρισμα παει μια χαρα,και σε αρχεια word,exel το ιδιο.
 

D

debianfox

Guest
Linux ειναι ο πυρηνας...αλλο το desktop, αλλο server, και αλλο android...αυτα ειναι γραφικα περιβαλλοντα...το linux desktop σαφως δεν περπατησε..ομως υπαρχει παντου..στο κινητο σας, στο αυτοκινητο σας,στους servers ολων των κολοσσων που συνδεστε δικτυακα, σε πυρηνικα υποβρυχια, στη νασα, στο smartwatch που φορατε, στο rpi που βαλατε volumio και recklocer και dac κ το κανατε hi end, στους αποκωδικοποιητες της δορυφορικης,στα tvbox,στους δικτυακουςhi end players,και ο καταλογος τελειωμο δεν εχει..
Ποις ξερει τι επιφυλασσει το μελλον..τα παντα ρει.η microsoft ερωτευθηκε σφοδρα το λινουχ, κ "ενσωματωνει"διανομες, σιγα σιγα παμε στο claound, τουτεστιν αποθηκευση δεδομενων στο συνεφο κ το κυριωτερο, ολοενα κ ποιο συχνα τρεχουμε δικτυακες εφαρμογες ανεξαρτητως λειτουργικου συστηματος..υπομονη
Κ που ξερετε ισως η γραμμη εντολων, σε συνδιασμο με το το text to speech , κ αλλα τετοια ομορφα να κανει καθημερινοτητα κ ρουτινα την επικοινωνια με τον υπολογιστη, ειτε γραπτως ειτε προφορικως, αντι για το παταω ενα κουμπι κ βγαινει μια χοντρη δια του ποντικος
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.608
Μηνύματα
2.867.803
Members
37.939
Νεότερο μέλος
geo kok
Top