Little Big Planet (PS3)

Reaction score
0
Απάντηση: Little Big Planet (PS3)

Θα πάρεις και τη σπάνια έκδοση αν είναι.

Πες μας μετά αν σου ήρθε η διάθεση να ξεκινήσεις τζιχάντ κατά των απίστων καθώς έπαιζες :136:

Reaction score
4

Τερμα το αλκοολ και το κρεας απο σημερα , πηραμε τα τελευταια δυο κομματια !!!!!!!!
Το απογευμα φωτος και εντυπωσεις :137:

Reaction score
4

Πρωτες εντυπωσεις...
To παιχνιδι με 3 λογια ειναι fun fun fun.
Αυτο που φοβομουν (επειδη ειναι ευκολο) οτι θα τελειωσει πολυ γρηγορα δεν ισχυει τελικα.
Αμα θες να κανεις κοντα στο 100% του καθε level θελει πολλες ωρες ωστε να βρεις τα μυστικα περασματα και τα κρυμενα bonus.
Αυτα τα ολιγα προς το παρον.

Reaction score
4

Ασχετο αλλα εχει και ελληνικα κομματια μεσα με μπουζουκι :142:

Reaction score
1

Καλα το story mode διαδικαστικο θα ειναι, το θεμα ειναι να μπεις στον editor που ειναι ολα τα λεφτα του παιχνιδιου.

Reaction score
164

Αυτο που φοβομουν (επειδη ειναι ευκολο) οτι θα τελειωσει πολυ γρηγορα δεν ισχυει τελικα.
:142:
Ρε δεν σου είπα ότι πρέπει να πατάς το start για να αρχίζει το παιχνίδι; Πάλι νομίζεις ότι το παιχνίδι τελειώνει όταν τελειώνει το βίντεο εισαγωγής. :136:

Reaction score
0
Λοιπον, να 'μαι κι εγώ μετα απο πολύ καιρο!!!!

:404:Μόλις χτες έπαιξα το καλύτερο, ωραιότερο, ομορφότερο, διασκεδαστικότερο παιχνίδι των τελευταίων χρόνων, δεν ξέρω απο που να αρχίσω.

1ο
όλα είναι φτιαγμένα απο μαλλί, ύφασμα, χαρτί, ξύλο, πέτρα, ξύλο και σίδερο τα πάντα δέντρα, πλανήτες, χαρακτήρες, σπίτια...φοβερή αισθητική.

2ο
μετακινείς, τα πάντα μέσα στο παιχνίδι, τόσο αληθινά που εμένα τουλάχιστον δεν μου έχει ξανατύχει σε παιχνίδι αυτή η άισθηση (και έχω δει ουκ ολίγα παιχνίδια λόγω της αυτόκολλήτης σχέσης μου όπως ξέρεται με τον game maniac pseira:420:)

3ο και βασικότερο
ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ, δεν σε σκοτώνει κανένας, δεν υπάρχει βία κι όμως είναι τόσο ενδιαφέρον που δεν το πιστεύεις αν δεν το πάιξεις

4ο
χειρισμός άψογος, ο πάιχτης σου είναι κανονικά προέκταση του χεριού σου, αγγίζεις κάτι και είναι σαν να το αγγίζεις στην πραγματικότητα

5ο
τις πίστες ή αλλιώς quest τις διαμορφώνεις όπως θες εσύ (εμφανισιακά πάντα), προθέτοντας ή αφαιρωντας λουλούδια, δέντρα, παράθυρα σπιτιών και οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς μερικές φορές αυτό είναι και μέρος του quest

6ο
είναι πανεύκολο και όσο δύσκολο χρειάζεται ταυτόχρονα, αυτό είναι τρελό που έχουν κάνει οι τύποι, η δυσκολία του δεν είναι θέμα τεχνικής είναι θέμα ψαξίματος, τελειώνεις μία πίστα, και ενώ νομίζεις ότι δεν έχει μείνει τίποτα άλλο για εξερευνηση, ανακαλύπτεις ότι έχεις βγάλει το 40% μόνο, και τρελαίνεσαι, και την ξαναπάιζεις και με πιο τρελό ψάξιμο φτάνεις στο 55%, και ξανα και ξανα, και πάει λέγοντας μην μπορώντας να πιστέψεις ότι είχε τελικά τόοοσο πολύ ακόμα που δεν είχες ανακαλύψει.

7ο
Φτιαχνεις δικές σου πίστες, σε ένα δικό σου πλανήτη, αφού μαζέψεις όλα τα υλικά που χρειάζονται τελειώνοντας τα quest του κανονικού παιχνιδού

8ο
παιζεις διαδικτυακά (αυτό θα σας το περιγράψω όταν το κάνω γιατί ακόμα δεν έχει servers)

9o
Υπάρχουν Quest που χρειάζεται συνεργασία για να βγουν, δηλαδή να πάιζουν 2 άτομα μαζί (φυσικά όλες τις πίστες μπορείς να τις πάιξεις με 2 και πάνω άτομα, απίστευτα παρεϊστικο)

10ο
πολύ ωραία μουσική, κάθε πίστα έχει δικά της τραγουδάκια (μία έχει και Θεοδωράκη Zorba the Greek)

Αυτά λοιπον για το little big planet που εμένα τουλάχιστον με ξάφνιασε πολύ πολύ ευχάριστα και πιστεύω ότι δεν θα βρεθεί και κάποιος να πει ότι δεν του άρεσε αυτό το παιχνίδι όσο σκληροπυρηνικός gamer και να είναι!!!!!

Αν υπάρχει κάποια άλλη απορία ρωτήστε με να σας πω.....αν και πιστεύω ότι πρέπει να τρεξετε να το αγοράσετε είναι MUST

Reaction score
1

Λοιπον μολις το παραγγειλα απο το i-play (thanks Pseira), και το περιμενω απο αυριο. Μολις ανοιξουν οι servers του παιχνιδιου θα πεσει πολυ γελιο

Reaction score
4

Καλα το story mode διαδικαστικο θα ειναι, το θεμα ειναι να μπεις στον editor που ειναι ολα τα λεφτα του παιχνιδιου.
Το παιχνιδι απο μονο του σε φτανει στο σημειο και κανεις και τα δυο.
Πολυ εξυπνο γιατι μαθαινεις τον τροπο να φτιαχνεις πιστες.

:142:
Ρε δεν σου είπα ότι πρέπει να πατάς το start για να αρχίζει το παιχνίδι; Πάλι νομίζεις ότι το παιχνίδι τελειώνει όταν τελειώνει το βίντεο εισαγωγής. :136:
Καλα καλα να δεις που θα το τελειωσω εγω :143:

Reaction score
0

Οι πίστες από την Beta δεν είναι διαθέσιμες ε; Αν ψάξει κανείς στο Youtube βρίσκει απίστευτα πράγματα.

Reaction score
4

Οι πίστες από την Beta δεν είναι διαθέσιμες ε; Αν ψάξει κανείς στο Youtube βρίσκει απίστευτα πράγματα.
Που το βλεπουμε αυτο με τις πιστες συνονοματε ?

Reaction score
0

Που το βλεπουμε αυτο με τις πιστες συνονοματε ?
Δεν ξέρω, δεν το έχω πιάσει καθόλου στα χέρια μου. Πρέπει να έχει κάποια επιλογή όπου παίζεις online (μόνος ή co-op) τις πίστες που έχουν φτιάξει άλλοι αλλά αφού λες ότι είναι κλειστοί οι servers δε θα είναι διαθέσιμες.
Έχουν πει πάντως πως ότι δημιουργήθηκε στην Beta θα είναι διαθέσιμο σε όλους όταν κυκλοφορήσει επίσημα το παιχνίδι.
Ας όψεται ο Προφήτης :137:

ΥΓ. Συνονόματε; :118:

Reaction score
4

Δεν ξέρω, δεν το έχω πιάσει καθόλου στα χέρια μου. Πρέπει να έχει κάποια επιλογή όπου παίζεις online (μόνος ή co-op) τις πίστες που έχουν φτιάξει άλλοι αλλά αφού λες ότι είναι κλειστοί οι servers δε θα είναι διαθέσιμες.
Έχουν πει πάντως πως ότι δημιουργήθηκε στην Beta θα είναι διαθέσιμο σε όλους όταν κυκλοφορήσει επίσημα το παιχνίδι.
Ας όψεται ο Προφήτης :137:

ΥΓ. Συνονόματε; :118:
Οχι τιποτα διαδιαδικτυακο δεν ειναι ακομη ενεργοποιημενο.

Reaction score
1

Αν δειτε στο metacritic το παιχνιδι παιρνει μεσο ορο βαθμολογιων 9,5 απο τα site και απο χρηστες παιρνει 6,2. Τα fanboys αλλων κονσολων εχουν μπει και το θαβουν χωρις καν να το χουν παιξει. Σκεφτειτε ποσο χαμηλα το βαθμολογουν για να βγαζει τετοιο μεσο ορο, πολυ γελιο! Ακομα και το metacritic προτρεπει τους επισκεπτες να μην λαβουν υποψην τα reviews χρηστων.

“My advice for our faithful users is to focus your attention on the Metascore for this game and not the thousands of user votes, most of which have been submitted before said users have played the game. This is a gaming community, and if people want to stuff the ballot box, there’s not much I can do at this point. When we upgrade the registration requirements for participation on the site in the near future, this type of thing won’t happen. We’ll post the full legitimate user reviews upon the game’s release.”

Σκανδαλο Σκανδαλο

Reaction score
62

Πόσο ηλίθιοι και φανατισμένοι μπορεί να είναι....ήθελα να ήξερα. Η MS-Sony-Nintendo τους ταϊζει; Τους πληρώνει νοίκι; τους βρίσκει γκόμενες; Μόνο έτσι θα μπορούσα να διακαιολογήσω το φανατισμό....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67