Live απο την High End Εκθεση 2010

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Live απο την High End Εκθεση 2010

Το συγκεκριμένο σύστημα ήταν σκέτη απογοήτευση. Από ότι έμαθα την πατήσανε χοντρά με τον χώρο αλλά μάλλον και το στήσιμο των ηχείων ήταν τελείως λάθος. Ενα παλληκάρι πάντως της εταιρείας που του είπα για τα μπάσα κούναγε το κεφάλι του συμφωνώντας με αυτά που τού λεγα..,Κρίμα
Δεν θα συμφωνήσω!

Σε μεγάλο ορχηστρικό έργο που άκουσα ήταν συγκλονιστική η εμπειρία, άμεσα συγκρίσιμη με ζωντανή συναυλία στο ΜΜΑ.

Σε έργα Jazz φυσικό και επόμενο ήταν να μην είναι ανθρώπινο όσον αφορά τις διαστάσεις και την τοποθέτηση των 4-5 ανθρώπων που παίζουν...
Eχετε δίκαιο και οι δύο.
Ανάμεσα στίς ακροάσεις σας ''κάποιος'' έβαλε το χεράκι του.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ωραίο ήχο ήχαν και τα XTZ του Θέμη Ζ...

... όπως και τα Audio Note με τα AvantGarde του Ν. Μενδρινού.

Ο φίλος μου ο Βελισσάριος θα έλεγα ότι υστερησε λίγο με τα Cessaro και την οικονομική σειρά των ενισχυτικών του

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Λοιπόν..
Καλά περάσαμε και φέτος.
Ευχαριστώ πολύ όσους πέρασαν απο κοντά,χάρηκα πολύ για αυτούς που γνώρισα απο κοντά και για κάποιες απολαυστικές κουβέντες περί ήχου,εικόνας,ανέμων και υδάτων:137:

Kora σ ευχαριστώ πολύ για τον κόπο και την διάθεση να φέρεις την τηλεόραση.
Rerpect στους Manos58 και gkontoleta για τις ώρες που ξόδεψαν στο περίπτερο του AVSite!
Τyler εύχομαι να σε βλέπουμε πιό πολύ και να ξεπεράσεις τις δυσκολίες γρήγορα και προπάντων ήρεμα.
Petermeni.Ο χρυσοχέρης της diy..Εδώ απλά τα ευχαριστώ και τα respect είναι πολύ λίγα για να του ανταποδώσουμε..
Βασίλη και Λένα χάρηκα που σας ξαναείδα και μιλήσαμε έστω και για λίγο.
Geomiat να σου ζήσει η κοράκλα σου!
Ο τρελλός κρητικός κουβάλησε την γυναίκα και την έτρεχε στην έκθεση!Την Άννα και τα μάτια σου γιατί άμα σε παρατήσει ποια θα σ ανεχτεί μετά ρεεεεεε!!Ευχαριστούμε για την σίττιση αγορίνα μου..
Κόγιας:Ήλθε,είδε και άφησε την υπογραφή του:137:
Χάρηκα πολύ που σε ξαναείδα Ημίθεε..

Φυσικά ιδιαίτερες ευχαριστίες τον κο Τζιάφη για τo rack και το,τάχιστο,ξελάσπωμα από μια δύσκολη θέση.Είστε κύριος και άνθρωπος πάνω απ όλα!!

Άντε και του χρόνου να είμαστε καλά!

Τhe End..

(Αν ξέχασα κάποιον μπορεί να με βρίσει ελεύθερα!)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Live απο την High End Εκθεση 2010

Eχετε δίκαιο και οι δύο.
Ανάμεσα στίς ακροάσεις σας ''κάποιος'' έβαλε το χεράκι του.
Mάλλον έτσι θα είναι . Ακριβώς το ίδιο έπαθα και με τα ΜΒL. Στην πρώτη ακρόαση πόνεσαν τα αυτιά μου, ενώ στη δεύτερη έψαχνα την κρυμμένη συμφωνική ορχήστρα..!!!! Απίστευτο !!!

Πάντως σιχάθηκα την jazz-lounge μουσική.Ειδικά στον τρίτο όροφο όλα σχεδόν τα δωμάτια είχαν το ΙΔΙΟ στυλ μουσικής .Μου σπάσανε τα νεύρα Ξεχώρισα πάντως τα bluetone (ακριβά όμως πολύ ακριβά) κάτι κόρνες που ξέχασα πως τις λέγανε μάλλον ακριβές και κάτι άλλα musical affairs επίσης μάλλον ακριβά.Αν όμως αγόραζα αύριο ηχεία θα έπαιρνα ΑΤC. Κατά την ταπεινή μου γνώμη ο πιο ξεκούραστος και γεμάτος ήχος ταυτόχρονα. Ηταν το μόνο δωμάτιο που έκατσα μιση ώρα.Και τιμη λογική κατ'εμέ.

Απογοητεύτηκα πάντως από πολλά τρανταχτά ονόματα...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ευχάριστη έκπληξη ήταν και η απόδοση του συστήματος της Mythos Audio...

... καθώς και του ribbon της Spicom του Τζιάφη με τα πολύ "ντιζαινάτα" ενισχυτικά του!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Το Bluetone μου ακούστηκε λίγο άδειο...

... ενώ ενδιαφέρουσα κατασκευή supertweeter με ribbon παρουσίασε ο Μπ. Χάιτας

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

To A και το Ωμέγα στο design ήταν πάντως για μένα (και τη γυναίκα μου... :140:) το μεγάλο ηχείο του Μανώλη Προεστάκη με τα ενισχυτικά του Κύπριου αν και ο μικρός χώρος δεν τα βοηθούσε καθόλου

Reaction score
1.788

Δεν θα συμφωνήσω!

Σε μεγάλο ορχηστρικό έργο που άκουσα ήταν συγκλονιστική η εμπειρία, άμεσα συγκρίσιμη με ζωντανή συναυλία στο ΜΜΑ.

Σε έργα Jazz φυσικό και επόμενο ήταν να μην είναι ανθρώπινο όσον αφορά τις διαστάσεις και την τοποθέτηση των 4-5 ανθρώπων που παίζουν...

Για μένα απογοητευτικό ήταν το σύστημα της MBL. Η εικόνα σερνόταν στο πάτωμα και ήταν αρκετά... confused η απόδοση της ορχήστρας.

Καταπληκτική η απόδοση των ηχείων της Tune Audio με το Studer σαν πηγή.

συμφωνω σε ολα!! τα jbl σε συμφωνικο εργο ηταν μακραν!!ειναι αυτο που λεμε μεγαλος ηχος!!!!! Τωρα για τα TUNE AUDIO πρεπει να τα ακουσετε σε σπιτι!!! εγω τα εχω ακουσει και σας λεω + 2 !!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Αξιοπρεπές και το σύστημα με τα Plinius και τα ηχεία που δεν θυμάμαι, όχι όμως κάτι το εξαιρετικό...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Επιτελους μπροστα στο πληκτρολογιο.

Επερασαμ'ομορφα,ομορφα ομορφα.......
GStriftos ηρεμη δυναμη,δεν τον ακουγες αλλα εκανε τα παντα σωστα ,αερινη κινηση στον χωρο σαν πραγματικος κοσμοπολιτης.
Petermeni γνωστες οι αρετες του.πολυς κοσμος εμπαινε ακουγοντας τα ηχεια του απο τον διαδρομο και επειτα του επεφταν τα σαγονια.Αξιος μαστορα μου.
Takis6c33Αξιος μαστορας επισης.Εβαλε πλατες και στο στησιμο.Παιδι να το αγαπησεις.
gkontoletasΣυνεργατης χωρις ονομα.Πανταχου παρων με το netbook στα γονατα και το μονιμο ανθυπομειδιαμα.Σαν βοηθος προπονητη που κρατα σημειωσεις.
Και η αφεντομουτσουναρα μου.
Ο σκληρος πυρηνας του τριημερου.

Περισυ περασα την εκθεση σε μια ημερα.Φετος περασε η εκθεση απο επανω μου για 4 μερες.
Και το φχαριστηθηκα παρα πολυ.
Γνωριστηκα με παρα πολλους ανθρωπους.Να μην απαριθμησω μηπως και ξεχασω καποιον
Απροσωπα avatar πηραν σαρκα και οστα.Νοιωθω πλουσιος αποψε το βραδυ.Πολυ πλουσιος.Μεσα απο τις σελιδες του site εγινα σοφοτερος,εμαθα πραγματα και εκανα φιλους,να μου επιτραπει να το πω, που ουτε το ειχα φανταστει.
Ειδικη μνεια σε 2 ανθρωπους.
Τον Ιδρυτη του φορουμ,Ανδρεα Καφατο,ενα ευγενεστατο ανθρωπο που με αγκαλιασε με την φιλια του και με τιμησε μιλωντας μαζυ μου για προσωπικα του λες και ημασταν φιλοι απο παντα.Ευχαριστω Ανδρεα.
Τον Αλεξη τον Ζαπαντη.Με τιμησε με την εμπιστοσυνη του.Ειλικρινα συγκινηθηκα.Με τιμησε χωρις να εχουμε σφιξει τα χερια η χωρις να εχουμε κοιταχτει στα ματια.Αυτο σημερα λεει πολλα για οσους καταλαβαινουν.Ευχαριστω Αλεξη.

Αει να χαθειτε παλιοπαιδα........................που θα ελεγε και ο Βλασσαρας.Μου κανατε την καρδια σαν τριοδικο που παιζει με λαμπα:404:

Reaction score
1.788

να πω και εγω με την σειρα μου οτι το ποιο σημαντικο απο αυτη την εκθεση ηταν τα παιδια που γνωρισα απο κοντα. Δεν θα πω ονοματα για να μην ξεχασω κανεναν! Τωρα θα πω και για καποια μηχανηματα που εγω τουλαχιστον τα βαζω [κατω απο την βαση]!!!!και ασ κανανε ενα τσουβαλι ευρο!! παρολο που ειμαι της λαμπας και otlακιας ο EINSTEIN των 30,000 e. ηταν για κλωτσες!!! δεν ξερω αν ηταν θεμα ματσαρισματος, αλλα ηταν εντελως ασωμος , και ειχε μια περιεργη υπεραποσβεση που νομιζες οτι οι νοτες ηταν μισες!! .Το δευτερο απαραδεκτο ηταν το μικρο set της audio note μαζι με τα ηχεια της ιδιας!!!! επισης μην ξανακουσω για διακοπτικους!!! αξιοι λογου ειναι και οι ενισχυτες της spl που επαιρνα ορκο οτι τους επαιζαν πεντοδικα ενω ηταν 70 τοις εκατο τριοδικα χωρις να λασπωνουν!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!

ετσι για να γελασουμε και λιγο, μετα το σαββατιανο τσιμπουσι ψαχναμε με τον Μαρκου 1 ωρα να βρουμε το αυτοκινητο του !! ειχαμε ξεχασει εντελως που ειχαμε παρκαρει!!

Reaction score
1.815
Να συμπληρώσω κι εγώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα από κοντά, όλα σχεδόν τα παιδιά που με τη βοήθειά τους κατέληξα να επιλέξω το πικάπ μου! Να είστε καλά όλοι σας και σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!

Εκτός από κάποια μεγάλα σύνολα τα οποία ήταν κορυφαία, ο ήχος της έκθεσης δεν μπορώ να πω οτι με εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Το μόνο που έμεινε "δυνατά" στο μυαλό μου, ήταν τα υπέροχα ηχεία βάσεως της Spendor!! Μια λέξη τα χαρακτηρίζει: Εκπληκτικά για το μέγεθός τους!!

Reaction score
2.248

Μια χαρά περάσαμε και χάρηκα που γνώρισα από κοντά αρκετά παιδιά από το site. Και του χρόνου παίδες να είμαστε καλά με υγεία και να ξαναβρεθούμε.

σσ Εμμανουήλ είσαι μάλαμα

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Μια χαρά περάσαμε και χάρηκα που γνώρισα από κοντά αρκετά παιδιά από το site. Και του χρόνου παίδες να είμαστε καλά με υγεία και να ξαναβρεθούμε.

σσ Εμμανουήλ είσαι μάλαμα
Ευχαριστω Καπετανιο μου και ανταποδιδω

Reaction score
2.248

Και κάτι ακόμα..... Μουσική είναι η κιθάρα να παίζει μία νότα το λεπτό και το νυσταγμένο ψιθυριστό σαξόφωνo; Αυτά να μην είχαν θα ήταν καλύτερα. :105:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

ελπιζω του χρονου η Εκθεση (αν γινει με τους χαλεπους καιρους που διαγουμε) να ειναι γεματη απο Ελληνες κατασκευαστες.Μετα λογου γνωσεως καποια κομματια θα εκαναν πολλους επωνυμους να κοκκινησουν απο ντροπη και ζηλεια.
Και ο νοων νοειτο

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Μουσική είναι η κιθάρα να παίζει μία νότα το λεπτό και το νυσταγμένο ψιθυριστό σαξόφωνo;
Δεν σου αρεσουν τα μεγαλα συνολα βλεπω.:405:

Reaction score
20

ελπιζω του χρονου η Εκθεση (αν γινει με τους χαλεπους καιρους που διαγουμε) να ειναι γεματη απο Ελληνες κατασκευαστες.Μετα λογου γνωσεως καποια κομματια θα εκαναν πολλους επωνυμους να κοκκινησουν απο ντροπη και ζηλεια.
Και ο νοων νοειτο
Εξαιρετική ιδέα!
Και γιατί όχι σαν τους Γάλλους μια έκθεση μόνο με Ελληνες κατασκευαστές???
(έχει γίνει κάτι τέτοιο???)

Reaction score
28
Να συμπληρώσω κι εγώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα από κοντά, όλα σχεδόν τα παιδιά που με τη βοήθειά τους κατέληξα να επιλέξω το πικάπ μου! Να είστε καλά όλοι σας και σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!

Εκτός από κάποια μεγάλα σύνολα τα οποία ήταν κορυφαία, ο ήχος της έκθεσης δεν μπορώ να πω οτι με εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Το μόνο που έμεινε "δυνατά" στο μυαλό μου, ήταν τα υπέροχα ηχεία βάσεως της Spendor!! Μια λέξη τα χαρακτηρίζει: Εκπληκτικά για το μέγεθός τους!!
για τα spendor +1111111111.ειναι μια αποδειξη οτι το καλο πραμα ακομα και σε κακο χωρο δειχνει σημεια ποιοτητος !!!!!!

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Live απο την High End Εκθεση 2010

Και κάτι ακόμα..... Μουσική είναι η κιθάρα να παίζει μία νότα το λεπτό και το νυσταγμένο ψιθυριστό σαξόφωνo; Αυτά να μην είχαν θα ήταν καλύτερα. :105:
συμφωνω απολυτως , δεν αποτελει δειγμα ποιοτικο το να παιζουν καποια τζαζ κομματια και καποια σαξοφωνα οπως λες εστω και εαν αυτο δειχνει καποιες χροιες κτλ. τα περισσοτερα απο αυτα νομιζω οτι ετσι και τα βαλεις να παιξουν καποιο δυσκολο κομματι με μεταβατικα ,δυναμικα και με πολλα οργανα θα τα <παιξουν> στην κυριολεξια !

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop