Logitech harmony 1000 και HTPC

Reaction score
11
Οι παρατηρήσεις σου όλες είναι πολύ σωστές Βασίλη.
Έκανα κάποιες αλλαγές όσον αφορά τις εισόδους και πιστεύω οτι θα φέρουν αποτελέσματα.
Θα το τσεκάρω αύριο.
Λες οτι θα είναι χρήσιμο να του μάθω το τηλεχειριστήριο της οθόνης;
Γιατί όμως αφού το έχει στη βάση δεδομένων και λειτουργεί.
Μπορεί και να είναι καλύτερα ποιός ξέρει;
Θα το δοκιμάσω κι αυτό.
Μπορείς με δυο λόγια να περιγράψεις τη διαδικασία της εκμάθησης;
Πρέπει να πατήσω κάποια συγκεκριμένα κουμπιά στο αυθεντικό πληκτρολόγιο αλλά και στο Harmony κατά τη διαδικασία αυτή;

Δεν θυμάμαι αν δίνει αναλυτικές οδηγίες.

Reaction score
0
Σε καθοδηγεί βήμα βήμα. Ο αισθητήρας είναι στην κάτω πλευρά του harmony (φαίνεται κιόλας). Πλησιάζεις το τηλεχειριστήριο στους 10 πόντους περίπου και πατάς το πλήκτρο που θέλεις να "μάθει" μερικές φορές, 2-3 δευτερόλεπτα τη φορά, με κενά που είναι τουλάχιστον 1 δευτερόλεπτο.

Reaction score
11
Σε καθοδηγεί βήμα βήμα. Ο αισθητήρας είναι στην κάτω πλευρά του harmony (φαίνεται κιόλας). Πλησιάζεις το τηλεχειριστήριο στους 10 πόντους περίπου και πατάς το πλήκτρο που θέλεις να "μάθει" μερικές φορές, 2-3 δευτερόλεπτα τη φορά, με κενά που είναι τουλάχιστον 1 δευτερόλεπτο.
Αν θέλω να του μάθω ένα πλήκτρο μόνο γίνεται έτσι.

Αν θέλω όμως να του περάσω τη λειτουργία ολόκληρου τηλεκοντρόλ γιατί δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων της logitech τότε πως γίνεται;

Θα προσπαθήσω να του μάθω το τηλεκοντρόλ του HTPC (Ζαλμαν).

Αισθάνομαι σαν εκπαιδευτής σκύλων:142:

Reaction score
164
Δεν θυμάμαι αν και πώς περνάς ολόκληρο remote, αλλά κάπου θα υπάρχει.
Στην ανάγκη, βρες ένα με παρόμοιο layout (πχ πρέπει να μοιάζει με του ΧΒΟΧ 360) και κάνε αλλαγές.

Reaction score
0
Δυστυχώς σ' αυτό το τηλεκοντρόλ δεν γίνεται να του περάσεις όλους τους κωδικούς ενός τηλεκοντρόλ συγκεντρωτικά. Νομίζω πως η logitech λέει, πως σε τέτοια περίπτωση, το αναφέρεις σ' αυτούς και φροντίζουν να το εντάξουν στην database.
Σε κάποιες περιπτώσεις πάντως, το software σου ζητά να το "μάθεις" κάποια (2-3) συγκεκριμένα πλήκτρα, και από αυτά καταλαβαίνει και τα υπόλοιπα. Σε κάποια φάση των δοκιμών μου το είδα.

Reaction score
11
Δεν καταφέρνω να ρυθμίσω σωστά τις εισόδους στην τηλεόραση.
Κατά τη διαδικασία ρύθμισης με ρωτάει ποιό κουμπί πατάω στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης για να εμφανιστεί στην οθόνη το μενού με τις εισόδους και δεν ξέρω τι να επιλέξω.

Το κουμπί που έχει το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης δεν γράφει κάτι απλά έχει ένα σύμβολο.
(αυτό που είναι μια οθόνη και ένα βέλος που στοχεύει μέσα στην οθόνη) δεν γράφει inputs,

αλλά έτσι κι αλλιώς ούτε στο software του logitech μου δίνει τέτοια επιλογή. Έχει άλλα πλήκτρα όπως home menu, input component και άλλα τέτοια.
Τι διάολο να του πω;

Reaction score
164
Να του ξαναμάθεις το συγκεκριμένο κουμπί. Δώσε του ένα όνομα δικό σου, πχ "Μπάμπης" :138: και μόλις σε ρωτήσει πώς εναλλάσεις τις εισόδους, δώσε του τον "Μπάμπη". :126:

Reaction score
11
Απάντηση: Logitech harmony 1000 και HTPC

Παιδιά, πήρα το Dune και από ότι είδα δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων της Logitech.
Τι κάνω τώρα;
Πως θα το εντάξω κι αυτό στα activities του τηλεκοντρόλ;
Θα του μάθω τις λειτουργίες του τηλεκοντρόλ μία προς μια; (κουμπί κουμπί δηλαδή)
Γίνεται να μάθει όλες τις λειτουργίες του αυθεντικού με τη μια αυτούσιο;

Reaction score
0

Μηπως ξερει κανεις τι διαφορα εχει το 1000 απο το 1100 που ειναι 100 ευραιους ακριβοτερο?

Reaction score
62

Μηπως ξερει κανεις τι διαφορα εχει το 1000 απο το 1100 που ειναι 100 ευραιους ακριβοτερο?
Απο μια πρόχειρη ματιά, που έριξα, δεν είδα καμια διαφορά!! Απλά είναι πιο καινούριο μοντέλο και ζητάει τα 100€ για να είσαι μες τη μόδα!!!:137::137:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
νομιζω οτι εχει και αλλες δυνατοτητες στα γραφικα

Reaction score
0

Βρηκα διαφορα reviews στο google... εχουν τεραστια διαφορα... Το 1100 εχει καινουργιο λειτουργικο γραμμενο σε φλας και οχι σε τζαβα οπως το 1000... Επισις εχει πιο γριγορο επεξεργαστη με αποτελεσμα να ειναι πολυ πιο γρηγορο σε ανταποκριση... Παραμενει ομως το προβλημα του οτι δεν εχει ΒΤ και ετσι δεν παιζει με το πλειστεισιον 3... Βεβαια υπαρχει και σε αυτο λυση αφου μπορει να παιξει με κονβερτερ. Το παραγγελνω και σας λεω εντυπωσεις μολις το εχω στα χερια μου...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.873
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.