Lord of the Rings.Extended vs Theatrical.

Lord of the Rings.Extended ή Theatrical;

• Theatrical

Votes: 4 14,3%
  • Extended

Votes: 24 85,7%

• Total voters
    28

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.429

Reaction score
1
Απάντηση: Lord of the Rings.Extended vs Theatrical.

Εφτιαξαν το κοντράστ και έφυγε η θολούρα, ενώ οι λεπτομέρειες είναι πιο ευκρινείς απ' ότι βλέπω ! Πάντως και το Thetrical καλά μου έπαιζε δεν είχα πρόβλημα...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.429

Aπο ένα μικρό δείγμα που έχω στα χέρια μου(για συγκριτικούς λόγους..) προτιμώ την extended.
Παρόλα τα λαθάκια(;) της το contrast είναι σαφως βελτιωμένο ενώ δεν υπάρχει,σε έντονο βαθμό,αυτό το ''πέπλο'' που στερούσε την ευκρίνια στο Fellowship of the Ring.

Λαθάκια(;):Όντως σε κάποιες σκηνές το shadow detail δεν είναι σαν της theatrical,αν και αυτό πιθανόν να είναι παρελκόμενο ενός διαφορετικού(και πιό σωστού στα μάτια μου) gamma.
Προσπαθώντας να ισορροπήσουν την χρωματική παλέτα τους ξέφυγε λίγο το πράσινο.

Καταζητήται ξυραφένιος προβολέας με σωστή χρωματική συμπεριφορά για διεξαγωγή ασφαλέστερων συμπερασμάτων.
Ή και καμιά καλιμπραρισμένη Kuro.
Δεν θα τα χαλάσουμε εκεί:114:

Reaction score
1

Σωστά τα έγραψες Γιώργο !

Για τα υπόλοιπα, μόλις μου έρθουν τα δισκάκια παίρνεις και τον Κοντολέτα και έρχεστε από δω να τα δούμε, των αλλωνόνΕ οι προβολείς δεν παίζουν καλά :142::143: ο δικός μου κάνει και κοντοσούβλια :116:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Διάβαζα και εγώ εχτές το βράδυ στο http://forum.blu-ray.com/blu-ray-mo...s-extended-editions-june-28-pre-order-up.html και προς τις τελευταίες σελίδες σχετικά με την πράσινη απόχρωση που τους "ξέφυγε" λιγάκι παραπάνω. Κάποιοι το έχουν κατεβάσει ήδη σε torrent 205GB (σε κάποιες χώρες προφανώς έχει κυκλοφορήσει ήδη η EE Blu-Ray έκδοση) και σε συγκριτικές φωτογραφίες της TE BD & EE BD είναι μεν πιο "κρυστάλλινη" η εικόνα της ΕΕ αλλά και επίσης πιο πράσινη !

Κάποιοι επίσης μιλάνε και για ασχετοσύνη της Warner Bros. ή ακόμα και για "εσκεμένο λάθος" εκ μέρους τους.

Ελπίζω να μην κάνανε το έργο "un-viewable" πάντως γιατί θα τα πάρω στο κρανίο !!!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
λίγο πρασινωπή πάντως ειναι και η extended στα dvd, κατι που μου είχε κάνει εντύπωση πριν απο αρκετα χρόνια που τα είχα δει.
εχω αυτ'η την εκδοση

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.429

Λογική είναι η ομοιότητα,κατ' αντιστοιχία, των εκδόσεων dvd και blu ray καθότι βασίζονται στο ίδιο μάστερ.

πάντως όμως μόνο ως ''unviewable'' δεν μπορεί να χαρακτηριστεί:126:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
αυριο το πρωι θα εχω και την εκδοση σε bluray , οπότε θα εχουμε άποψη επι του θεματος καθως εχω και την theatrical version.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.429
Απάντηση: Re: Lord of the Rings.Extended vs Theatrical.

αυριο το πρωι θα εχω και την εκδοση σε bluray , οπότε θα εχουμε άποψη επι του θεματος καθως εχω και την theatrical version.
Να τα κάνω λίίίίίίγο που...ανα;:137:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Lord of the Rings.Extended vs Theatrical.

λίγο πρασινωπή πάντως ειναι και η extended στα dvd, κατι που μου είχε κάνει εντύπωση πριν απο αρκετα χρόνια που τα είχα δει.
εχω αυτ'η την εκδοση
Mια απο τα ιδια και εγω εχω.....και δεν προκειται να την παρω σε br

Eτσι κι αλλιως δεν προκειται να δω αυτο που ειδα στον κινηματογραφο το 2000...:112:

Ηταν οτι καλυτερο εχω δει εως τωρα σε εικονα απο ολα τα μεσα απεικονισης.....:112:

Reaction score
80

Τα αλλα δυο (The Two Towers,The Return of the King) εχουν γινει remastered;

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Και μερικές φώτος από το πως θα είναι το BOX SET από διάφορες πλευρές και το εσωτερικό:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Σωστά τα έγραψες Γιώργο !

Για τα υπόλοιπα, μόλις μου έρθουν τα δισκάκια παίρνεις και τον Κοντολέτα και έρχεστε από δω να τα δούμε, των αλλωνόνΕ οι προβολείς δεν παίζουν καλά :142::143: ο δικός μου κάνει και κοντοσούβλια :116:
Όποτε θέλετε είμαι μέσα για τέτοιες δοκιμές, αρκεί να ψήσεις καλά το κοντοσούβλι. :137:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

;;;
Που το είδες αυτό;
Έχει βουίξει ο τόπος αδερφέ.

http://www.blu-ray.com/news/?id=6045

"The Fellowship of the Ring has been remastered from the original 2k digital files.

This latest tidbit will be welcome news, as the first installment of the trilogy had been controversial among reviewers and enthusiasts alike when it was released last year as part of the theatrical editions because of its inferior picture quality, allegedly related to the use of an older master.
"

Reaction score
893

Κάτι ματρόσκες πάντως που παίζουν στα γνωστά μαγαζιά εδώ και χρόνια έχουν σαφώς ανώτερη ποιότητα απο τα dvd.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll