lord of the rings

Reaction score
0
Απάντηση: lord of the rings

Περιμένα 30 χρόνια για να βγει ταινία σαν το LOTR, αξίζει να περιμένω άλλα τόσα για να το δω και στην καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας-ήχου! Εννοείται ότι θα μπεί στην συλλογή μου όταν κυκλοφορήσει!

Reaction score
1

Και εγώ μια από τα ίδια. Στην λίστα για την νέα Blu συλλογή παρέα με Star Wars, The Godfather, Terminator κλπ κλπ

Reaction score
150
Απο εχθές τα έχω στο σπίτι και τα τρία και θα σας πω εντυπώσεις σύντομα.....

Ίσως και αργότερα σήμερα.

Reaction score
80

Θα περιμενω της extended version για να το αγορασω

Reaction score
150
απο που?
Εεεεεεεε από αυτούς που τη βάζουν στα ράφια λίγο πριν κυλοφορήσει....χεχεχε...

Το θέμα είναι άλλο.....ότι η εικόνα λίγο που είδα δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο όπως λέει και Σωτήρης Οικονομου. Περισσότερα αύρια αν και η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

Reaction score
5

Πιστευω το Return of the king ειναι το καλυτερο απο ολα οσο αφορα την εικονα.

Ο ηχος DTS HD ειναι απλα............υπεροχος σε ολα :126:

Reaction score
15.548

Την ταινια αυτη θα πρεπει ολοι να την εχουν στο ραφι τους.....
.....εαν τους αρεσει ο κινημτογραφος...

Δυσκολα θα ξαναβγει τετοια ταινια ......

Εγω την εχω σε dvd extended ....
....και σε br απο εκει που ψωνιζει και ο JargonGR..:116:....
Και φυσικα θα εχω και την br extended οταν βγει....

Aκομα δεν την εχω δει ..ομως σιγουρα ειναι καλυτερη απο το dvd..

Reaction score
1.269
Πάντως ρε παιδιά,για να λέμε και τα μειονεκτήματα,δεν ξέρω αν συμφωνείτε,σαν υπόθεση δεν είναι και πολύ καλή αλλά έχει πολύ ωραία εφέ,σκηνές-μάχες,ήχο κτλ που σε καθηλώνουν.Εννοείται οτι θα την αγοράσω την τριλογία BR,αλλά κάτι δεν μου άρεσε (δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς) αλλά υποψιάζομαι πως είναι το οτι δεν συμμετέχει ο πρωταγωνιστής σε μάχες και δεν είναι κανένας επιβλητικός σωματαράς ήρωας (στυλ Κόναν-Σβαντζενεγκερ) και μου τι σπάει να βλέπω μία παρέα φλούφλιδων νάνων να τους κυνηγάνε μονίμως και να τους βοηθάνε φίλοι-νεράιδες-"καλοί" μάγοι.Θα προτιμούσα να παίρνει κανένα τσεκούρι και να σφάζει..Επίσης ο μονομάχος-Ρασελ Κρόου είχε καλύτερη υπόθεση γιατί έβλεπες τον έβλεπες να συμμετέχει ενεργά στις μάχες.Το ίδιο και ο Κόναν.Και ο πατριώτης.

Ακόμη το γεγονός οτι μας τρώει πολύ ώρα στο να μας δείχνει συζητήσεις-συμβουλές εκείνο το golum κτλ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με κουράζει.Ας ήταν 2 ταινίες (θα μας βγαίναν και φτηνότερες..) και θα είχαμε πιο πολύ ψητό.Γιατί μη μου πείτε πως όλοι δεν περιμένατε τις στιγμές μάχης και βαριόσασταν τους διαλόγους.
Και πιστεύω πως το Ν2 που είχε περισσότερες μάχες ήταν το καλύτερο.

Τέλος κάτι που μου την έσπαγε πολύ ήταν οτι εμπλέκονταν πολλά πρόσωπα σε κάθε ταινία,πολύ κοινωνικός μας βγήκε ο Mr Frodo..

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Η εικόνα στα br είναι ελάχιστα καλύτερη απο το dvd! όχι οτι δεν έχει διαφορές, τα έβαλα και έπαιζαν μαζί και τα δύο
απλά, πολλά br τα βλέπεις και λές αυτή είναι εικόνα ρε παιδί μου! αυτό περίμενα και απογοητεύτηκα λίγο, και δεν νομίζω οτι τα extended θα έχουν διαφορά στην εικόνα!

Reaction score
800

H εικονα στα blu ray ειναι χαοτικα καλυτερη απο αυτη των dvd...
Ειναι εμφανες και σε 42αρα plasma αλλα και στις 90 ιντσες...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ισως έχεις δίκιο, εγώ το dvd το έβλεπα μέσω scaler στα 1080p!

Reaction score
0

Πάντως τα reviews είναι απογοητευτικά σχετικά με την εικόνα.

Reaction score
5

Εννοειται οτι δεν τιθεται καν συγκριση με τα DVDs.

Δεν ειναι το καλυτερο transfer που εχει γινει ποτε αλλα οχι οτι δεν βλεπεται κιολας.

JL_

Reaction score
19
Τα DVD, ακόμα και οι extended editions είχαν flag "i" στην παλμοσειρά mpeg2, με αποτέλεσμα τα περισσότερα DVD-Players και Media Boxes να κάνουν λάθος απόπλεξη, κρύβοντας αρκετή από την ποιότητα εικόνας που υπήρχε στο δισκάκι.

Reaction score
20
Πάντως ρε παιδιά,για να λέμε και τα μειονεκτήματα,δεν ξέρω αν συμφωνείτε,σαν υπόθεση δεν είναι και πολύ καλή αλλά έχει πολύ ωραία εφέ,σκηνές-μάχες,ήχο κτλ που σε καθηλώνουν.Εννοείται οτι θα την αγοράσω την τριλογία BR,αλλά κάτι δεν μου άρεσε (δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς) αλλά υποψιάζομαι πως είναι το οτι δεν συμμετέχει ο πρωταγωνιστής σε μάχες και δεν είναι κανένας επιβλητικός σωματαράς ήρωας (στυλ Κόναν-Σβαντζενεγκερ) και μου τι σπάει να βλέπω μία παρέα φλούφλιδων νάνων να τους κυνηγάνε μονίμως και να τους βοηθάνε φίλοι-νεράιδες-"καλοί" μάγοι.Θα προτιμούσα να παίρνει κανένα τσεκούρι και να σφάζει..Επίσης ο μονομάχος-Ρασελ Κρόου είχε καλύτερη υπόθεση γιατί έβλεπες τον έβλεπες να συμμετέχει ενεργά στις μάχες.Το ίδιο και ο Κόναν.Και ο πατριώτης.

Ακόμη το γεγονός οτι μας τρώει πολύ ώρα στο να μας δείχνει συζητήσεις-συμβουλές εκείνο το golum κτλ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με κουράζει.Ας ήταν 2 ταινίες (θα μας βγαίναν και φτηνότερες..) και θα είχαμε πιο πολύ ψητό.Γιατί μη μου πείτε πως όλοι δεν περιμένατε τις στιγμές μάχης και βαριόσασταν τους διαλόγους.
Και πιστεύω πως το Ν2 που είχε περισσότερες μάχες ήταν το καλύτερο.

Τέλος κάτι που μου την έσπαγε πολύ ήταν οτι εμπλέκονταν πολλά πρόσωπα σε κάθε ταινία,πολύ κοινωνικός μας βγήκε ο Mr Frodo..
Δεν θα συμφωνεισω μαζι σου. Εγω θα προτιμουσα 6 να ηταν οι ταινιες 3,5 ωρες η καθεμια. Η πιο αγαπιμενες σκηνες μου στη
1η - The Council Of Elrond ( The speech of Boromir )
2η - Ο Gandalf διωχνει τον Saruman μεσα απ'τον Theoden
3h - O Elrond φερνει το Anduril - Flame of The West, The Sword that was broken has been remade !!!

Δεν θα ελεγα οτι ο Φροντο ειναι ο πρωταγωνιστης. Εδω δεν υπαρχουν πρωταγωνιστες. Προσωπικα ναι, καποιες φορες με κουραζει ο διαλογος Frodo - Sam, αλλα επειδη την τριλογια εχω δει πανω απο 60 φορες, ορισμενες σκηνες πανω απο 200 φορες, με υποτιτλους, χορις υποτιτλους, theatrical, extended, με τα interviews των Jackson, Walsh, Boyens, με τα interviews των cast and crew. Εχω τα απλα Widescreen Editions, τα Extended Editions, τα Gift Sets, τα US Limited Ediitons, θα παρω το γαλλικο Theatrical Trilogy BD, US Theatrical Trilogy BD και οτι αλλο σε extended και οχι βγαλουν:142: ( Big Bang Theory χορις Star Trek, BSG and B5 ) !!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
'Οποιος την έχει διαβάσει θα καταλάβει ότι δεν γινόταν αυτή η τριλογία να γυριστεί ως έχει σε ταινίες.Εκτός και αν γυρνάγαν μια 12άδα ταινίες.Κατα τ άλλα πολύ καλή μεταφορά παρόλα τα λαθάκια και τις αλλαγές.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab