lord of the rings

Reaction score
1.269
Σήμερα το είδα στη Media Markt Φοινικα-Θεσσαλονίκης 46€ η τριλογία..

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.075
Να παμε μηπως αν αληθευει η τιμη να παρουμε ολοι απο ενα σετακι μονο κ μονο απλα για να βρισκεται???

Reaction score
800
Απάντηση: Re: lord of the rings

Να παμε μηπως αν αληθευει η τιμη να παρουμε ολοι απο ενα σετακι μονο κ μονο απλα για να βρισκεται???
Ωραιο ποστ (ειλικρινα το λεω) ...:121:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.075
Λοιπον αφου επεστρεψα απο το Μ.Μ και οντως ειναι η κασετινα με τα 3 blueray συν τα εξτρα κτλπ ομως ΔΕΝ ειναι το extended διοτι απλα δεν εχει βγει ακομα. Η τιμη του ειναι 46.90 ε.

Τωρα ρωταω: αξιζει να το αγορασω ΚΑΙ αυτο; Εχω τα dvd . Eχει οντως καλυτερη εικονα κ ηχο η δεν αξιζει ;

Reaction score
20
Τελικα το'κανα, ας και ειχα υποσχεθει να μην παρω ελληνικα μπλους, especially της AudioVisual, αλλα δεν μπορεσα να αντισταθω. Η εκδωση ειναι ιδια με την Αμερικανικη, η εικονα ειναι 1080p και ηχος DTS HD Master Audio 6.1.

Reaction score
10

Reaction score
800
Απάντηση: lord of the rings

τα extended μετα την προβολη της ταινιας hobbit στο σινεμα...

Reaction score
130

Όποιος δει τα blu-ray ας γράψει εντυπώσεις από την ποιότητα εικόνας και προπάντων του ήχου για να ξέρουμε κι΄ εμείς αν αξίζει να τα ξανά αγοράσουμε!!

Reaction score
800

Καμμια σχεση με τα dvd.
Και τα 46ε ειναι πολυ καλη τιμη για οποιον ενδιαφερεται να τα αγορασει.

Reaction score
15.548

Καμμια σχεση με τα dvd.
Και τα 46ε ειναι πολυ καλη τιμη για οποιον ενδιαφερεται να τα αγορασει.
Ακριβως ετσι...

H εικονα λογο αναλυσης ειναι σαφως καλυτερη απο τα dvd και ο ηχος σουπερ EX.....

Reaction score
6
Απάντηση: Re: lord of the rings

Πάντως ρε παιδιά,για να λέμε και τα μειονεκτήματα,δεν ξέρω αν συμφωνείτε,σαν υπόθεση δεν είναι και πολύ καλή αλλά έχει πολύ ωραία εφέ,σκηνές-μάχες,ήχο κτλ που σε καθηλώνουν..
Εγω σε καταλαβαίνω …
Και συμφωνώ σε ότι εχει σχέση με το story

Reaction score
6

Όποιος δει τα blu-ray ας γράψει εντυπώσεις από την ποιότητα εικόνας και προπάντων του ήχου για να ξέρουμε κι΄ εμείς αν αξίζει να τα ξανά αγοράσουμε!!
Σε dvd ήταν εικονα αναφορας…
Σε Bluray η version που κυκλοφόρησε δεν θα μπορέσει να κληρονομήσει αυτόν τον χαρακτηρισμό..
Ελπιζω σε καλύτερη στο μέλλον..

Reaction score
10
Λοιπόν, πρώτες εντυπώσεις από την αποψινή προβολή του πρώτου μέρους:
Η εικόνα είχε κάποια θέματα (σε κάποια σημεία είχε κόκκο) τουλάχιστον στη δική μου τηλεόραση, αλλά ο ήχος ήταν απλά ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ!!! Και με σαμπ με τις "δεφολτ" ρυθμίσεις και καθόλου πειραγμένο! Σήμερα Σάββατο το δεύτερο ντιΒντι με ρύθμιση THX2 και πάει λέγοντας!!! Μπορεί και να τα χρήσω λαρτζ τα 802, γιατί σε άλλο μπι-ντι μου άρεσε περισσότερο έτσι... Θα δούμε...!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab