lord of the rings

Reaction score
49
Απάντηση: lord of the rings

http://www.e-shop.gr/show_dvd.phtml?id=DVD.05407

Εγώ από εδώ το πήρα.

Έχουν την πιο φθηνή τιμή στο skroutz που το κοίταξα, έχει και κατάστημα κοντά στο σπίτι μου οπότε ... :105:

Και εγώ το είχα πάρει, σε crazy sunday, σε λίγο χαμηλότερη τιμή!
Δεν μου αρέσουν τα LoTR αλλά αξίζει μια θέση στην συλλογή

Reaction score
49

Και εγώ το είχα πάρει, σε crazy sunday, σε λίγο χαμηλότερη τιμή!
Δεν μου αρέσουν τα LoTR αλλά αξίζει μια θέση στην συλλογή

Μόλις βρήκα την απόδειξη: 18.90€ (από 21.90€ που έχει τώρα)
Μικρή διαφορά αλλά ακόμα πιο κραχτή ευκαιρία :126:

Reaction score
800

οχι στα επομενα 2 χρονια παντως...
Νομιζω θα βγει μαζι με το blu ray του hobbit

Reaction score
1

Το πρώτο μου ποστ...γειά σας παίδες :105:

Αγόρασα την τριλογία από τα ΜΜ την περασμένη Παρασκευή για 19.90 ευρώ, νομίζω αξίζει !
Εχω και την Extended Version σε DVD αλλά η εικόνα και ο ήχος σε BD είναι μακράν καλύτερα !

Νίκος

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.203

Γεια σου Νίκο!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: lord of the rings

ξαναρωτα του χρονου ιδια μερα σου λεω χαχαχαχαααα

Σε λίγο πάντως θα παρακολουθήσω το Fellowship σε ΗD, ούτε τις ζελατίνες δεν έχω βγάλει ακόμα από το πακέτο και το πήρα πριν δυό βδομάδες απ' το Media Markt...

Τι extended πάντως και τι κανονική έκδοση το έχουμε δεί τόσες φορές που θυμόμαστε τους διαλόγους απ' έξω κι ανακατωτά...

Reaction score
1

H καθαρά προσωπική μου άποψη χωρίς να είμαι φαν της ταινίας είναι ότι αξίζει κάθε σεντς η τριλογία σε blu ray έστω και η theatrical.Αν και έχω τις extended σε DVD εν τούτοις είναι βαρετές και με κουράζουν αν κάτσω να τις δώ...
Τώρα ως προς τα της εικόνας και του ήχου απλά μαμεί :137: ποτέ δεν είχα ξαναδεί τόσο ζωντανά χρώματα ειδικά στις σκηνές στο χωριό των Χόμπιτ και στο κυνηγητό στο Μπάρα Ντουρ ! Η ηχητική μπάντα είναι υπεράνω κριτικής τουλάχιστον για τα δικά μου αυτιά.Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το Fellowship γιατί δεν περιέχει και τόσο έντονο το στοιχείο του υπερφυσικού, τουλάχιστον μέχρι το μέσο της ταινίας.

Για όσους δεν το ξέρουν υπάρχει και το Το Born of Hope που είναι μια ταινία (ανεξάρτητη παραγωγή) εμπνευσμένη από την τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Με το Born of Hope πηγαίνουμε αρκετά χρόνια πίσω από την 1η ταινία του Lord of the Rings. Πηγαίνουμε στην εποχή που αρχηγός των Dunendain (φυλή του Aragorn) είναι ο Aradorn και ο γιός του Arathorn (ο πατέρας του Aragorn) πολεμάει ήδη τα Orcs όπου ψάχνουν για το δαχτυλίδι. Παρακολουθούμε τη ζωή των Dunendain και της προσπάθειας τους να επιβιώσει ο οίκος τους, απόγονοι του Isildour με αποκορύφωση την φυγή του Aragorn στο Σχιστό Λαγκάδι για να μεγαλώσει και να ανατραφεί με ασφάλεια.

Μια fan made ταινία, που παρόλα αυτά είναι αρκετά καλά σκηνοθετημένη και μπράβο στην προσπάθεια τους.Είναι επίσης δωρεάν για κατέβασμα νόμιμα στο site τους...

Το τρέϊλερ εδώ http://www.youtube.com/watch?hl=el&v=3rOT4IgyGJI

Και το site της ταινίας εδώ http://www.bornofhope.com/

Αλλη μία ανεξάρτητη παραγωγή είναι το The Hunt for Gollum.

Μας μεταφέρει στον κόσμο του J.R.R Tolkien πριν τις γνωστές ιστορίες που παρακολουθήσαμε στο σινεμά.Μπορούμε να κατεβάσουμε και αυτή τη ταινία ή να την παρακολουθήσουμε από το official site της εδώ http://www.thehuntforgollum.com/story.htm

Είναι δυό εβδομάδες που τα έχω κατεβάσει και κάθησα να τα δώ.Επαθα πλάκα...δηλαδή αν οι ανεξάρτητοι κάνουν τέτοιες παραγωγές και τις διανέμουν δωρεάν στον κόσμο τα μεγάλα στούντιο πρέπει να αναθεωρήσουν τάχιστα τις απόψεις τους και να μην πιπιλάνε την καραμέλα της πειρατείας !!!!

Reaction score
1

Να προσθέσω κάτι που ξέχασα.Είναι τα πρώτα blu ray δισκάκια που έβαλα στο player (Sharp BD-HP20S) και φόρτωσαν ταχύτητατα...το ρεκόρ το κατέχει το Avatar που κάνει τουλάχιστον 3 λεπτά να φορτώσει !

Reaction score
800

Μακραν καλυτερος ηχος απο τα dvd.
Σε οτι εχει να κανει ομως με την εικονα, ειναι μαλλον μετριο το release (λογω διαρκειας και bitrate μαλλον).
Απο αναλυση/λεπτομερεια χανει πολυ.Λες και βλεπεις ματροσκα 720p ειναι (ειδικα σε προβολεα).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab