LOST! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

Reaction score
0
Μόλις το είδα και εγώ και έχω πάθει πλάκα. Τι επεισόδιο ήταν αυτό? Και τίνος η κηδεία ήταν αυτή στο μέλλον? Απίστευτοι οι σεναριογράφοι και ελπίζω να έχουν εξηγήσεις. Ποιος περιμένει μέχρι Φεβρουάριο του 2008 για το νέο επεισόδιο? Ααααααααααααα.....

Reaction score
14
Μόλις το είδα και εγώ και έχω πάθει πλάκα. Τι επεισόδιο ήταν αυτό? Και τίνος η κηδεία ήταν αυτή στο μέλλον? Απίστευτοι οι σεναριογράφοι και ελπίζω να έχουν εξηγήσεις. Ποιος περιμένει μέχρι Φεβρουάριο του 2008 για το νέο επεισόδιο? Ααααααααααααα.....

τι τότε ξαναρχ'ιζει??? Και νόμιζα Οκτώβριο του 2007??????/

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: LOST! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

Φεβρουάριο 2008, ναι! :(

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.179
SPOILER

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
Το πιο καθαρό screenshot που βρήκα με το απόκομμα της εφημερίδας που διάβασε ο Jack. Από την επικεφαλίδα μαθαίνουμε ότι ο νεκρός είναι άντρας. Κάτι είναι κι αυτό...

Reaction score
6

Κορυφαίο φινάλε για τον τρίτο κυκλο.
Μας αφησε με το στομα ανοιχτό.
Σε δυο επεισόδια συμπύκνωσαν πραγματα που θα μπορούσαν να τα αραιώσουν δείχνοντας τα στην διάρκεια του τρίτου κυκλου .
Έτσι δεν θα δυσανασχετούσαμε για τα αρκετά φλύαρα επεισόδια του κύκλου.
Η ειρωνεία είναι πως βλέποντας φλας μπακ ειχα ξενερώσει και σκεφτόμουν πως είναι από τα πιο άσχετα που εχει δείξει η σειρα.
Που να ξερα…

Απορία.
Spoiler

Αυτήν την φορά τα φλας μπακ που μας έδειχναν ηταν flash-to-the-future ( όπως λέει και ο Γιάννης)
Στο μέλλον λοιπόν μας δειχνει τον Τζακ στο νοσοκομείο ( μαστουρωμένο) να διαμαρτύρεται στον γιατρο που τον ρώτα εάν είναι μεθυσμένος.
Του λεει λοιπον να φέρει τον πατέρα του αμέσως, και αν είναι πιο μεθυσμένος από αυτόν τοτε να τον απολύσει.
Ο πατέρας του Τζακ ( ως γνωστόν) εχει πεθάνει πριν ακομα βρεθει στο νησί)
Κατι παρόμοιο γινετε και στο φαρμακείο όταν προσπαθεί να παρει κατι χαπια με συνταγη υπογεγραμμένη από τον νεκρό πατερα του.

Δεν ξερω ..
Ισως να ηταν και λόγια του αερα ( φερε τον πατέρα μου εδώ ξέροντας που αυτό δεν γινετε) αλλα μου εκανε εντύπωση που αναφέρθηκε το ονομα του δυο φορές.

Τελος Spoiler

Reaction score
14
σωστές ερωτήσεις Ανδρέα αλλά τελικά βλέπω/είδα απο τον 3ο κύκλο ότι το σενάριο είναι καλομελετημένο και εχει πολλά "ασχετα" που κολλάνε σε κάθε επεισόδιο

Πώς κάνουμε υπομονή μέχρι Φεβ 2008??????

Reaction score
60
:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Δεν αντεξα και τα διαβασα τα ποστς και δεν εχω δει ακομα τα 22 και 23.

Αποψε οπωσδηποτε θα τα δω ομως.

Απο αυτα που διαβασα πρεπει να ειναι super !!!

Oμως απο οσα διαβασα χασαμε την αγωνια για το αν θα καταφερναν να εφευγαν απο το νησι με τα flashback στο μελλον !!!

Και το σημαντικοτερο ποιος περιμενει μεχρι το ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2008 :mad_3: :mad_3:

Reaction score
6

Spoiler
Μην διαβάζεις Δημήτρη

Για σκεφτείτε και το εξής.
Τα flash-to-the-future να μην είναι από την σκοπιά που τα βλεπουμε ( δηλαδή να δειχνουν το μέλλον) αλλα να είναι το παρόν και οι καταστάσεις στο νησί να ειναι τελικά φλας μπακ.

Spoiler
Τελος

Reaction score
6

Spoiler λεεεεμμεεεε

Και επιτέλους οι losers γινανε νικητές ( αν και στην αρχη παλι η παγιδα τους πηγε στράφι αφου τους πιάσανε)
Σε εκεινο το σημειο ειχα ξενερώσει.

Μάλιστα στην σκηνη που ο Σωγιερ εκτελεί τον τελευταίο από τους άλλους μην δινοντας σημασία στις προθέσεις για παράδοση, ηταν όλα τα λεφτα.
Επιτέλους ειπα.
Μας επριξαν ως τώρα με το στυλ των πολιτισμένων και διπλωματών.
Η βαρβαρότητα αντιμετωπίζεται με βαρβαρότητα.

Tελος
Spoiler

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.179
Oμως απο οσα διαβασα χασαμε την αγωνια για το αν θα καταφερναν να εφευγαν απο το νησι με τα flashback στο μελλον !!!
Το future flash δεν είναι αναγκαίο να είναι στο τέλος της σειράς. Μπορεί να ξαναγυρίσουν στο νησί, είτε γιατί πρέπει, είτε γιατί θα το επιλέξουν.
Πάντως είναι πανέξυπνος ο τρόπος που εξελίσσεται το σενάριο. Υπάρχουν τόσα ερωτηματικά και τόσες πιθανές απαντήσεις, ώστε τίποτα να μη φαίνεται αδύνατο πια.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: LOST! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

Spoiler λεεεεμμεεεε

Και επιτέλους οι losers γινανε νικητές ( αν και στην αρχη παλι η παγιδα τους πηγε στράφι αφου τους πιάσανε)
Σε εκεινο το σημειο ειχα ξενερώσει.

Μάλιστα στην σκηνη που ο Σωγιερ εκτελεί τον τελευταίο από τους άλλους μην δινοντας σημασία στις προθέσεις για παράδοση, ηταν όλα τα λεφτα.
Επιτέλους ειπα.
Μας επριξαν ως τώρα με το στυλ των πολιτισμένων και διπλωματών.
Η βαρβαρότητα αντιμετωπίζεται με βαρβαρότητα.

Tελος
Spoiler
Συμφωνώ απόλυτα!!!!

Ακόμα στο απόκομα γράφει
"The body of Jo... antham of
New York was.. (sh)ortly after 4
a.m. in the... of Grand
Avenue."

Έρχεται στο μυαλό κανενός τίποτα?
Όσο για αυτόν που περιμένει την Kate,
τι λέτε, ο Swayer είναι;

Έχω πάθει ήδη σύνδρομο στέρησης... δεν μπορώ να περιμένω ως το 2008. :crazy_1:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

John Locke ίσως? Αλλά ο Locke δε νομίζω να έφευγε απο το νησί ούτε με σφαίρες!
Απο την αντίδραση της Kate θα έλεγα ο Sawyer αλλά δεν κολλάει με το "body of Jo...".

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.179
Εφόσον μιλάμε για μελλοντικό γεγονός, μπορεί κάλλιστα να είναι κάποιο πρόσωπο που δεν έχουμε γνωρίσει ακόμα.

GTX

Reaction score
39
Μόλις το είδα!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!! :happy_4::happy_4::happy_4:

Reaction score
5
Και εγώ. Έχουμε και τα APRES VU τώρα, μετά τα DEJA VU!!!
Βρε δεν μας γ.... λέω εγώ...βαρέθηκα πια...

Αν δεν κάνουν κάτι μαρκετίστικο μέχρι το Φεβρουάριο, το βλέπω να έχει απύθμενη πτώση...

GTX

Reaction score
39
Κάποιες σκέψεις για το FlashForward.

Πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου, υπάρχουν στοιχεία που σε κάνουν να πιστεύεις οτι είναι στο μέλλον, στο παρελθόν και σε μια παράλληλη πραγματικότητα.

Στο μέλλον:

1. Ο Jack ξέρει την Kate
2. Λέει οτι πρέπει να γυρίσουν πίσω
3. Μιλάει για golden pass από την Oceanic airlines
4. Το κινητό του Jack είναι το motorola razor και απ'οτι λένε σε άλλα φόρα είναι πρώτη φορά που εμφανίζεται κινητό μεταγενέστερο του 2004 άρα μιλάμε για το τώρα.

Στο Παρελθόν:

1. Αναφέρεται ο πατέρας του Jack 2 φορές ενώ έπρεπε να είναι νεκρός
2. Το μούσι του Jack δεν είναι γκρί ενώ στο νησί τα γένια του είναι. (αυτό βέβαια ίσως είναι και εσκεμένο για να μην καταλάβουμε από την πρώτη σκηνή οτι πρόκειται για flashforward και να μείνουμε μαμάκες στο τέλος, πάντως δε μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες ανακρίβειες).
3. Σύμφωνα με το site της Oceanic που είχε ανοιχτεί για το Lost experience μετά το ατύχημα σταμάτησαν όλες οι πτήσεις, παρ'ολα αυτά ο Jack πετάει με Oceanic (καλά αυτό μπορεί και να μη παίζει αφού μπορεί να ξαναρχίσανε τις πτήσεις πιο μετά)

Παράλληλη Πραγματικότητα:

1. Όλα από τα παραπάνω
2. Το flashback του Desmond μετά το implosion στο Swan Station
3. Το γεγονός οτι το αεροπλάνο έχει βρεθεί και δεν επέζησε κανείς.

Who Knows???

Reaction score
5
Το νησί είναι ένας σταθμός όπου κρατάει τα παράλληλα σύμπαντα όπως πρέπει να είναι, ξεχωριστά. Αν καταστραφεί, θα μπλεχτούν τα μπούτ...εε...τα σύμπαντα...

Να βαράμε καμιά τουφεκιά να περνάει η ώρα βρε παιδιά...:lol:

Reaction score
0
Προσωπική εκτίμηση το φέρετρο μου φαίνεται πολύ μικρό. Η γειτονιά είναι γειτονιά μαύρων. Πιστεύω ότι είναι η κηδεία του Walt

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas