LOST! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

Reaction score
60
Η σειρα ειναι οντως απο τις πιο εθιστικες που εχω δει.

Συμφωνω κι εγω με τον αντρεα οτι η σειρα γκαζωνει στα τελευταια επεισοδια και θα εχουμε πολλες εξελιξεις και ενα finale που θα μας ""στειλει"" παλι ""αδιαβαστους"" μεχρι την επομενη season.

Reaction score
14
είδα το 18ο επεισόδιο και εχω πάθει πλάκα, είναι γκαζωτό και σιγουρα προγραμμένο απο τους σεναριογράφους απο την αρχή, άσχετα αν λέγαμε ότι το τραβάνε για να βγάλουν πολλές σαιζόν.

Το θέμα εχει πάρει συναρπαστική τροπή πολλά νέα σενάρια, πολλά πιθανά γυρίσματα, αβεβαιότητα και αγωνία.

Ξαναεγινε όπως το είχαμε συνηθίσει, απλά τα πρώτα 5επ του 3ου κύκλου ήταν λίγα, σε σχέση με τι είχαμε δεί 40τόσα επεισόδια πρίν...!!

Ευγέ τους, μας ξανακέρδισαν...

Reaction score
6
Απάντηση: LOST! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

Δεν το κατέβασα χτες γιατι περιμενα την x264 version που είναι HD 720 .
Οποιος εχει δει σε x264 θα καταλαβει.
Αξιζει ο κοπος για μεγαλύτερο download ( περιπου 1,2 gb)
Η ποιότητα είναι απίστευτη.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: LOST! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

Δεν το κατέβασα χτες γιατι περιμενα την x264 version που είναι HD 720 .
Οποιος εχει δει σε x264 θα καταλαβει.
Αξιζει ο κοπος για μεγαλύτερο download ( περιπου 1,2 gb)
Η ποιότητα είναι απίστευτη.
Ανδρέα προτιμώ τα mkv 1.2gb ανα επεισόδιο και όντως η εικόνα και ο ήχος είναι σούπερ. Αξίζει το χρόνο κατεβάσματος.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LOST! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

Ανδρέα προτιμώ τα mkv 1.2gb ανα επεισόδιο και όντως η εικόνα και ο ήχος είναι σούπερ. Αξίζει το χρόνο κατεβάσματος.

Noμίζω μιλάτε για τα ίδια. Αυτα που κατεβαζω εγω λεγονται x264-720p.mkv

Reaction score
6
Απάντηση: Re: LOST! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

είδα το 18ο επεισόδιο και εχω πάθει πλάκα, είναι γκαζωτό και σιγουρα προγραμμένο απο τους σεναριογράφους απο την αρχή, άσχετα αν λέγαμε ότι το τραβάνε για να βγάλουν πολλές σαιζόν.

...
Δεν θα λεγα πως σε αυτό το επεισόδιο φαίνεται κατι τετοιο.
Πριν δυο επεισόδια πραγματικά μου έδωσε την αισθηση ότι εχουν σχέδιο , εδώ όμως μας δημιούργησε και άλλο ερώτημα.
Και φυσικα το ερώτημα ως συνηθως βγηκε στο φιναλε.
Μα τι κούφο τελος ηταν αυτό;;;

GTX

Reaction score
39
Το τελευταίο επεισόδιο (της περασμένης εβδομάδας) ήταν ποοοολύ καλό!!!

αλλά

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση πλέον μας περιμένουν άλλες 3 σαιζόν των 16 επεισοδίων χωρίς διακοπή όπως η φετινή.

Άρα καλό 2010 wall_1wall_1
Είχαν δεν είχαν θα μας κουράσουν με την απληστία τους, προβλέπω στο τέλος να το παρακολουθούν οι παραγωγοί μόνοι τους...

http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/6633863.stm

Reaction score
60
εχουμε να δουμε πολλα ακομα δηλαδη !!!!!

ΑΝ κρατησουν το ενδιαφερον με νεα στοιχεια δεν με νοιαζει να παει και 9 seasons.

GTX

Reaction score
39
Τα νούμερα πάντως μιλάνε μόνα τους ;-)

Lost was once watched by more than 20 million viewers each week in the US.
However, the most recent series drew audiences of about 12 million in its Wednesday evening timeslot.

Reaction score
14
πάντως με το γκάζι που έριξαν και την αγωνία του τελευταίου θα ξαναπάει ψηλά και μετά θα μας αφήσει στα κρύα του λουτρού για 3-4 μήνες!!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.183
Εγώ συνεχίζω να το βλέπω, αλλά με έχουν κουράσει τα flashbacks.
Ο λόγος που μου άρεσε ήταν, κυρίως το μυστήριο γύρω από το άγνωστο νησί και η διαφορετική καθημερινότητα των "ηρώων" από τα συνηθισμένα.
Αυτά τα flashacks όμως, που γίνονται όλο και εντονότερα, με ξενέρωσαν.
Δεν πωρώνομαι ιδιαίτερα με τις ταινίες και τις σειρές, ώστε να θυμάμαι ονόματα και καταστάσεις, και βαριέμαι να προσπαθώ να θυμηθώ τι έχω δει, για να συνδέσω τα γεγονότα. Άσε που όλοι στην "προ πτώσης" ζωή είχαν μόνο προβλήματα και μυστικά. Πόσες φορές έχω πει "Άχου και δε με νοιάζει"...:happy_9:

Reaction score
0
Επεισόδιο s03e20..... πάρα πολυ καλό και κατα τη γνώμη μου το καλύτερο της σεζον μέχρι τώρα. Τα είδα όλα με Μπεν και τον Λοκ στην καλύβα !!!!!!

Reaction score
14
Επεισόδιο s03e20..... πάρα πολυ καλό και κατα τη γνώμη μου το καλύτερο της σεζον μέχρι τώρα. Τα είδα όλα με Μπεν και τον Λοκ στην καλύβα !!!!!!

συμφωνώ απόλυτα... καρακουφό επεισόδιο με τον Benjamin παιδί... και τον Locke να δίνει ρέστα...

Αν και αν το βλέπεις σε HD καταλαβαίνεις πόσο ασχημο μακιγιάζ του είχαν κάνει για να φαίνεται παιδάκι, λίγο μαλάκι του πρόσθεσαν αλλά οι ρυτίδες και οι ζάρες της ηλικίας του δεν μασκάρονταν με τίποτε. τι σου κάνει η υψηλή ανάλυση εεε??

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.183
Πράγματι το 20ο επεισόδιο ήταν πολύ καλό.
Και τουλάχιστον τα flashbacks (που όπως είπα με εκνευρίζουν... :happy_5:) ήταν γύρω από τη ζωή του Μπεν στο νησί, άρα πιο ενδιαφέροντα από αυτά της πόλης.

Reaction score
3
Η χαρά του Χαρδαβέλλα έχει γίνει κι έχω αρχίσει να κουφαίνομαι.

Help me!?????

GTX

Reaction score
39
Χτες είδα το 320. Πολύ καλό επεισόδιο δε μπορώ να πω, αλλά....

Όσοι δεν έχετε δει το 3.20 μη συνεχίστε το διάβασμα, οι υπόλοιποι είστε safe :crazy_3:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Αυτόν τον Jacob ρε παιδιά τί τον θέλανε, μ'εχει ξενερώσει άσχημα το όλο σκηνικό. Η επιτυχία της σειράς πιστεύω βασίζεται στο οτι περιμένουμε όλοι μια ορθολογική απάντηση σε όλα τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί, οκ κάποιες υπερβολές να τις δεχτώ. Ο μαύρος καπνός ας πούμε μέχρι τώρα ήταν το πιο ακραίο αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι είναι πείραμα της Dharma με νανοτεχνολογία κτλ. Αν είναι κάτι τέτοιο οκ πες να το καταπιώ και αυτό αλλά τον Jacob ρε παιδιά πως θα τον εξηγήσουν για πείτε μου??? Είπαμε άμα είναι να μας βάλουν στο παιχνίδι πνεύματα εξωγήινους κτλ θα το μαμήσουν το θέμα...

Κάποιες παρατηρήσεις τώρα,

Οι Hostiles ποιοι είναι??? Είναι μήπως απόγονοι των επιζώντων του ναυάγιου με το δυναμίτη?? Είναι από το πλοίο της Ρουσό??? Είναι άλλοι από το Dharma initiative που τους έχουν στείλει στο Swan station και κάνουν κάποιο κοινωνικό πείραμα (καλοί και κακοί)??? Ο Richard γιατί δε γερνάει?? Πάντως οι Hostiles ήταν δεν ήταν εξαρχής με την Dharma απ'οτι φαίνεται συνεργάζονται, να θυμίσω οτι την Julliet στο νησί την έφεραν ο Richard και ο Ethan (που απ'οσο ξέρουμε ο Richard ήταν από τους Hostiles).

και μια ακόμα παρατήρηση, γιατί λίγο πολύ όλοι έχουν προβλήματα με τον πατέρα τους???

Locke - No comment
Ben - μια από τα ίδια
Kate - τον σκότωσε και αυτή
Jack - και αυτός με τον πατέρα του προβλήματα όπως και η αδερφή του η Claire
Hygo - τους παράτησε
Sun - ο μπαμπάς της είναι μαφιόζος
Jin - υποκρίνεται οτι ο μπαμπάς του έχει πεθάνει
Sawyer - του σκότωσαν τους γονείς
Μέχρι και ο Michael έχει προβλήματα σαν πατέρας ομως του γιού του
Desmond έχει προβλήματα με τον πεθερό του
Μόνο για τον Charlie δεν ξέρουμε τίποτα αλλά πιθανόν να μου έχει ξεφύγει κάτι ή να μάθουμε στο μέλλον με κανα flashback

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.990
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas