LOST! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

Reaction score
0
Μια χαρά είναι ο τρίτος κύκλος , είναι ο κύκλος όπου μιλάει για τους others ( the "good" guys ) Ben φάτους όλους και μην σε νοιάζει....
Απο που βγαίνει το συμπέρασμα ότι πέρασαν πολλές μέρες; ίσα ίσα , μόνο 2 μέρες είναι εκεί ... Η πλοκή είναι πολύ αργή !!! Αλλα δεν πειράζει , πρέπει να δούμε πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο ...

GTXTC έχεις βγάλει πολλά αυθαίρετα συμπεράσματα ... Ο Desmond προφανώς ταξίδεψε στο χρόνο ως αποτέλεσμα της έκρηξης ... Αυτό θα το μάθουμε αργότερα , δεύτερον αμφιβάλεις ότι μπορούν να καλύψουν αυτή την απόσταση σε μία ώρα; αμα τρέξεις με σταθερή ταχύτητα , κάνεις 18 χλμ ανα ώρα , δεν νομίζω να έπεσαν και πολύ μακριά , όπως επίσης γιατί να μην είναι στο ίδιο νησί; θυμίσου, "μην έρχεστε πιο βόρεια" , το χωριό τους ήταν βόρεια , ενώ το νησί όπου κοιτούσαν το άλλο νησί είναι νότια ... ο Locke έχει πολύ βάθος ( ακόμα δεν είδαμε πως έγινε το ατύχημα ) πόσο μάλλον και οι άλλοι , ειδικά ο Sawyer έχει κι αυτός παρελθόν επίσης μεγάλο .... Επιπλέον πρέπει να μάθουμε για το black rock , για το πόδι με τα 4 δάχτυλλα και για τον σταθμό μέσα στα χιόνια ... Believe me , the truth is already written , but don't try read it before the end !!!

Ναι είναι η καλύτερη σειρά , γιατί σε κάθε κύκλο αλλάζει οπτική γωνία , και αξίζει όταν ξεκινάτε έναν κύκλο να μην τον συνδιάζετε με τους προηγούμενους/επόμενους , διότι δεν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους ( οι πολλές πλευρές ενός νομίσματος )

Αντε και για τον 4ο κύκλο , στον οποίο θα ασχοληθούμε με τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ others !!! Χεχεχε

Reaction score
14
στον 5ο κύκλο του ΛΟΣΤ θα εχει βάλει και φερρυ μπώτ ο Αγούδημος να εξυπηρετεί τα δύο νησιά... με προτροπή Κεφαλογιάννη!!!!

Reaction score
0
Είδα χθες βράδυ τα δύο πρώτα του τρίτου κύκλου (κι έχω για απόψε τα άλλα δύο) :). Πράγματι το παραάπλωσαν. Θα θυμηθούν να το μαζέψουν οι σεναριογράφοι; Πώς στο διάλο θα συνδέσουν όόόόόλα αυτά τα πρόσωπα; Αν το πάνε για τέταρτο-πέμπτο θα ξενερώσει.
Οι "άλλοι", τόσα χρόνια στο νησί, δεν ήξεραν για την ύπαρξη του hatch με τον υπολογιστή; Κι αν το ήξεραν πώς δεν γνώριζαν τον ερχομό του Ντέσμοντ (ο Μπεν πρώτη φορά τώρα άκουσε για το ιστιοπλοϊκό του Ντέσμοντ) και την παραμονή του στο σταθμό;
Το αεροπλάνο γιατί κόπηκε στα δύο από ηλεκτρομαγνητική έκρηξη;
Γενικώς φοβάμαι ότι έχει την πορεία του 24. Ξεκίνησε ωραία αλλά ξεχείλωσε τόσο και βρίσκονταν τόσο εύκολα μαγικές λύσεις για όλα, που στο τέλος μόνο ειρωνικά γέλια προκαλούσε.

Reaction score
0
Και για να τα πουμε ολα οσα μας ξυνισαν.ε δεν γινετε να σπασει το αεροπλανο στα 2 οντας στον αερα και να πεσει στο νησι και 30 ατομα ναναι ορθια τρεχοντας και καπιοι ναναι μεσα στην ζουγκλα πεταμενοι αλλα ατσαλακοτοι..δλδ πως εγινε??πεφτοντας το αεροπλανο πεταχτηκαν εξω και ζησανε απο την πλουσια βλαστηση??αυτα γινονται μονο στα καρτουν οπου πεφτει ας πουμε ο ΕΛΜΕΡ απο το αεροπλανο...κανει και 4-5 γκελ με τον κολο..σηκωνετε και συνεχιζει.. :D
Δεν αντιλεγω οτι την βλεπω καθε εβδομαδα..ομως αισθανομαι οτι το κρυωνουν..και αυτη η ερμη η Γαλλιδα με τα τοξα και τα βελη που ειναι?η κορη της που την πιασανε οι καλοι others?
Πολλα ανοιχτα μετωπα και σε καθε επισοδειο νεα ερωτηματα....επισεις τι εγινε με την ανακαλυψη των επιστημωνων στο τελος του Β κυκλου??
υγ.πεσ τε με βλακα..πεστε με ξανθο..(αν και φαλακρος)εγω δεν καταλαβα την σκοπιμοτητα του δηθεν βηματοδοτη...ουτε καταλαβα πως γινετε το νησι που πηγαινανε με τα ποδια ναναι απεναντι.. :shock:

Reaction score
0
το λέει στο 3x00

"they could not undestand how they survived such a crash"

γενικά όντως έχει παρααπλώσει

ξέρει κανείς τι έχει γίνει με τον χιούγκο και τον λίλυ? τι ρόλο βάραγε αυτή;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.909
Μέχρι τώρα δε με πείραξαν και πολύ κάποια λάθη ή "χοντράδες" που είχαν ειπωθεί.

Αλλά αυτό με την Kiele Sanchez πάει πολύ...
Να είναι τόσο καιρό ανάμεσα τους και να περνάει απαρατήρητη;;; :shock: :shock: :lol: :lol:

Reaction score
5
Καλά...τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στο σενάριο του Lost. Η μαύρη σκιά/σύννεφο, που είχε χαθεί για 35 επεισόδια, ξαναγύρισε! Και σκότωσε και άνθρωπο! Μέχρι τώρα μόνο τους τρόμαζε! :p
Βρε τι άλλο θα δούμε...
Πάντως αν δεν το μαζέψουν σωστά στο τέλος (αν αντέξω να το δω), θα είναι για πολλά γιαούρτια...
Μου φαίνεται θα ζωντανέψει το νησί, και θα τους φάει όλους, ή κάτι τέτοιο :p :lol:

GTX

Reaction score
39
Το τελευταίο επισόδειο ενισχύει την άποψη μου οτι κάτι δεν πάει καλά. Απο πότε το Lost έχει αστεία στιγμιότυπα??? Βλέπε τη σκηνή που βγαίνει ο καινούριος απο την τουαλέτα στο pearl station και τη στιγμή που ο Locke λέει πόσο βλάκες είναι!!! :shock: :shock:

Άλλο κουλό, έχουμε αφήσει τον Ιρακινό με τους Κορεάτες να κυνηγάνε τους others στο ιστιοπλοικό και ξαφνικά βλέπουμε τον Ιρακινό να είναι με τους άλλους σα να μη συμβαίνει τίποτα και να πηγαίνουν για το pearl station.

Reaction score
6
Ε προφανως ο Ιρακινός και ο Κορεάτης θα γυρισαν .
Αυτο που δεν ξερω ειναι αν γυρισαν περπατωντας η κολυμπωντας

Reaction score
5
Μα το θέμα αυτό είναι ακριβώς Ανδρέα. Ότι θυμόμαστε χαιρόμαστε. Μου μοιάζει σαν κάποιος από το συγγραφικό team να είπε "βρε, έχουμε και την σκιά, θυμάστε; Τι να την κάνουμε;"...
Τον αμάζευτο έχει το σενάριο...

Reaction score
14
παιδιά το χέσ@νε το σενάριο. Λίγο τσίρκο λίγο γκόμενες λίγο αρκούδες λίγο ψωμί λίγο θάλασσα και το αγόρι μου....!!!!

Αρχίζω και το βαριέμαι, παει το παραψυχολογικό, παραφυσικό, υπερφυσικό και μυστυριο που είχε στους πρώτους 2 κύκλους.

Τώρα το παραξιλώσανε και το κάνανε λ@στιχο!!!

Αρχίζω και ξενερώνω χοντρά

Reaction score
0
Τέλειο είναι , αν και απο ότι θυμάμαι , επιστρέψαν άρον άρον η Τριάς ( Sayid και Κορεάτες ) αφού δεν μπορούσαν να τους κυνηγήσουν ( εδώ που τα λέμε με 2 οπλάκια πας να τα βάλεις με 5 πολυβόλα ; δεν στέκει ) ... Μέχρι το πρωτολευταίο επισόδειο της 4ης season θα μας ταλαιπωρούν , αλλά χαλάλι τους , τέλειο είναι !!!! οσο για τον τυπά στην τουαλέτα , πολύ απλά δεν αισθάνεται ρε , διότι δεν έχει επαφή με τους κεντρικούς χαρακτήρες και με τα βιώματα τύπου others , οπότε κάνει διακοπές , όπως όφειλε δλδ ...

Reaction score
5
Βρε, το νούμερο ένα δείγμα προβλήματος του σεναρίου και μετάλλαξης σε σαπουνόπερα, είναι ότι προστέθηκαν χαρακτήρες! Η ξανθιά π*π@ και ο ηλίθιος! Αν δω και το δικό τους παρελθόν σε flashback, ε, τότε θα το κόψω το ρημάδι!!!
:twisted:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.909
ak1s said:
Αν δω και το δικό τους παρελθόν σε flashback, ε, τότε θα το κόψω το ρημάδι!!!
Κι αν αναλογιστούμε πόσοι είναι οι συνολικοί επιζώντες τη βάψαμε... :?

Reaction score
0
Είδα και εγώ προχτές μαζεμένα τα 5 πρώτα επεισόδια και πρέπει να πω ότι το κουράζουν απίστευτα.Η 1 season τα έσπαγε, η 2 κάπου έκανε κοιλιά αλλά τη συμάζεψαν έγκαιρα, η 3 είναι άστα να πάνε...
Η ιστορία εξελίσεται απίστευτα αργά, είναι φανερό ότι το τραβάνε όσο δεν πάει άλλο για να κάνουνε πολλές season... Εν τω μεταξύ το έχουν τιγκάρει στις υπερβολές και πολλές από αυτές καταντούν γελοία τα επεισόδια (με κάλυψαν οι προλαλήσαντες...) . Είμαι σίγουρος ότι όταν τελειώσει το 90% των ερωτημάτων θα παραμείνουν αναπάντητα...Πως θα εξηγήσουν το μαυρο καπνό, τον Dave, το ότι έπεσε το αεροπλάνο και σώθηκαν τόσοι με γρατζουνιες μόνο...και..και...και... Με τόσα αναπάντητα ερωτήματα φτιάχνω και εγώ άνετα τηλεοπτική σειρά... Το ριξα το φτυάρι και το ευχαριστήθηκα αλλά κάθε επεισόδιο μου τρώει 1.43GB από το σκληρό οπότε έχω κάθε δικαίωμα. :x :lol:

ak1s said:
Βρε, το νούμερο ένα δείγμα προβλήματος του σεναρίου και μετάλλαξης σε σαπουνόπερα, είναι ότι προστέθηκαν χαρακτήρες! Η ξανθιά π*π@ και ο ηλίθιος! Αν δω και το δικό τους παρελθόν σε flashback, ε, τότε θα το κόψω το ρημάδι!!!

Μην ανησυχείς... θα κάνουν και επεισόδειο flashback στο παρελθόν του σκύλου. :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
E, μην το βλέπετε τότε , τι κάθεστε και το συζητάτε; αντί να συζητάτε γιατί έβαλαν flashback στον σκύλο, γκρινιάζετε!!! ουφ ευτιχώς υπάρχουν και αλλου φορα με τρελαμένους χαμένους, όχι σαν εσάς που απλά το βαρεθήκατε ...

Reaction score
786
To s03e05 ηταν ξενερωμα ακομα και για μενα που ειμαι φανατικος...

***SPOILERS***

Ενταξει ο μονοφθαλμος κατι λεει, θα κανει νταβαντουρι, αλλα αυτην την χαζογκομενα τι την χρειαζομασταν? Τι εχει να προσφερει ενα ξεπλυμμενο ξανθο νυμφιδιο και τι εκανε εδω και 52 επεισοδια στον καταυλισμο? Θα δουμε και flashback απο το κολλεγιο που εκανε διάφορα κολπα με τις φιλες της? Υπαρχουν τοσοι ενδιαφεροντες χαρακτηρες που "κοιμουνται" και βγαινει αυτη πρωταγωνιστρια στα καλα καθουμενα και τους αφηνει λαμάκες τους παλιους, τους μορτες, με την τρομερη της ανακαλυψη που οι αλλοι δεν ειχαν σκεφτει? Αυτοι που εχουν φαει τα hatches με το κουταλι? Και αντε να την ευρισκαν στην ζουγκλα ξεχασμενη να πω ενταξει, αλλα ετσι στα ξαφνικα απο κει που εκανε την μπουγαδα της, την ειδε Μαγκάιβερ?

***END OF SPOILERS***

Γενικα εχω την εντυπωση οτι στον τριτο κυκλο δεν υπαρχει ξεκαθαρη πορεια. Δεν υπαρχει κατευθυνση της πλοκης και τα σεναρια ειναι σαν να γραφονται στο ποδι, σε σχεση με τον 1ο και τον 2ο. Η φιλη μου, φανατικη και αυτη, μετα το περας του s03e05 δηλωσε απλαοτι ο 3ος κυκλος ειναι για τα μπαζα.

Για να δουμε, η τελευταια φαση του πρωτου ημιχρονου τι θα λεει...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520