LOST! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

Reaction score
5
http://lostpedia.com/wiki/The_Lost_Experience
Τελικά η σειρά είναι πρωτοπόρος σε αυτό. Στην δημιουργία δηλαδή μιας 'εμπειρίας' εκτός τηλεόρασης, μέσω internet, αλλά και μέσω φυσικής παρουσίας σε μερικά μέρη του κόσμου.
Τελικά όμως, μας έχουν παραμυθιάσει όσο δεν πάει, έχουν αναλωθεί σε διαμάχες μεταξύ των νησιωτών χωρίς σημασία, ενώ θα μπορούσε να παιχτεί το όλο θέμα σε μια ταινία 2-3 ωρών.
Σιγά την ιστορία πάντως. Δεν έγραψαν δα και το Lord of the Rings...

Reaction score
6
Απάντηση: Lost! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

Δεν το διαβάζω , δεν το διαβάζω.
Προτιμώ να μου ερθουν οι αποκαλύψεις σαν φλας κατά την διάρκεια των επομένων επεισοδίων.
Φαντάζομαι πως αυτό θα γίνει , και δεν θα χρειαστεί να τα δω στο διαδίκτυο

GTX

Reaction score
39
Ανδρέα μπές στο πρώτο link που έβαλα και δες το video. Το video είναι official και είναι μέρος της όλης φάσης, οι παραγωγοί μάλιστα είχαν πει σε κάποιο podcast οτι θα αποκάλυπταν μέσω internet το νόημα των αριθμών. Για να καταλάβεις το video κυκλοφόρησε μέσω κάποιου site απο αυτά που έχουν στηθεί απο τους ίδιους για το lost experience. Στο video είναι ο ίδιος ο Hanso και εξηγεί πολλά πράγματα...

Δε ξέρω πότε θα τα πούνε στη σειρά αλλά αργά ή γρήγορα θα γίνει. Πάντως το link δεν είναι κάποιο spoiler που λέει, θα γίνει αυτό και αυτό, είναι μέρος της ιστορίας :)

GTX

Reaction score
39
Λοιπόν σας έχω και μια εξήγηση για τον Μαύρο Καπνό, δεν είναι δικιά μου αλλά βγαίνει από ένα mp3 κρυμμένο κάπου στα site του lost experience.

Επιλέχτε για να διαβάσετε.

******Spoiler******
Μιλάμε λοιπόν για νανοτεχνολογία, ο καπνός αποτελείτε από nanites τα οποία σκέφτονται μόνα τους και κινούνται με τη βοήθεια του μαγνητικού πεδίου στο νησί.
******/Spoiler******

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Εμ, πως θα μας τα σπ@σουν?!
Εμείς φταίμε που δεν περιμέναμε να τελειώσει η σεζόν να τα δούμε όλα μαζεμένα...
Τι με έπιασε κι εμένα φέτος? Lost, Heroes, Prison Break βλέπω κάθε βδομάδα τα νέα επεισόδια μόλις προβάλλονται στο US και με έχουν σκάσει - με αποκορύφωμα τη μεγάλη διακοπή γύρω από τα Χριστούγεννα..Δεν είμαι εγώ για τέτοια.

Reaction score
5
Lost writers in talks over ending

Producers of the cult television series Lost say they are discussing the end of the series with US network ABC.

Although the castaway drama is not set to finish in the near future, producers say they want an end date to help plan future episodes.

"Once we figure out when that will be, a lot of the questions will go away," said executive producer Carlton Cuse.

The third series of Lost, being shown on Sky in the UK, has seen viewing figures drop by more than a million.

In the US viewing figures have also fallen by around 14%, but the show's creators say the drop-off is deceptive because the programme was a "sensation" in its first two series.

However, they admit that they to finish on top, citing The X-Files as a comparable series which outstayed its welcome.

"That was a great show that probably ran two seasons too long," Cuse said. "That is a cautionary tale for us."

Lost has been a critical and commercial success on both sides of the Atlantic.

Set on a remote desert island, the show looks at how the survivors of a plane crash deal with their hostile and mysterious new surroundings.

Story from BBC NEWS:
http://news.bbc.co.uk/go/pr/fr/-/2/hi/entertainment/6262245.stm
Published: 2007/01/15 08:33:18 GMT

Reaction score
6

Οι παραγωγοί και σεναριογράφοι του Lost συζητούν με το δίκτυο ABC την πιθανή ημερομηνία λήξης της σειράς.

Αν και τα μυστήρια με τους ναυαγούς δεν δείχνουν να φτάνουν συντομα στο τελος οι παραγωγοί θελουν μια ημερομηνία ώστε να μπορέσουν να προγραμματίσουν καλύτερα τα μελλοντικά επεισόδια.

Πάντως ανεξάρτητα από αυτό που λένε η σειρά όπως γράφει παραπάνω ο Άκης έχει πτώση στην θεαματικότητα της τάξεως του 14% στην Αμερική αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Reaction score
0
Είδα το καινούριο επεισόδιο αλλά δεν προχώρησε η ιστορία πολύ :(
Μάθαμε κάποια πράγματα αλλά όχι κάτι συγκλονιστικό. Ελπίζω να προχωρήσουν λίγο πιο γρήγορα στα επόμενα επεισόδια......

Reaction score
6

Εχεις δικιο.
Και μαλιστα τα φλασμπακ απο την αχωνευτη δεν με ενθουσιασαν

GTX

Reaction score
39
Μια απο τα ίδια και δω. Μου φαίνεται οτι σε αυτό τον τρίτο κύκλο δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως.... ακόμα περιμένουμε να πάρουμε καμιά απάντηση για το τελευταίο επισόδειο του δεύτερου κύκλου αλλά αυτοί εκεί..τίποτα.

Και βάζω στοίχημα τον πιτσιρικά με τον πατέρα του θα τους ξαναδούμε στο τελευταίο επισόδειο - τελευταία σκηνή.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Δε με ενθουσίασε το νέο lost...Καθόλου θα έλεγα..Πλέον έχει πέσει στην τρίτη θέση των επιλογών μου (μετά από τα Heroes και Prison Break). Αφού σκέφτομαι να ξεκινήσω το Rome!

GTX, ποιόν πιτσιρικά λες?Έχω κολλήσει. :crazy_1:

Reaction score
0
Επεισόδιο 3.07.
Επιτέλους ένα καλό επεισόδιο μετά από πολύ καιρό!!!! Μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Και αν κρίνω από το trailer του επόμενου επεισόδιου θα έχουμε εξελίξεις γρήγορα.

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Lost! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

GTX, ποιόν πιτσιρικά λες?Έχω κολλήσει. :crazy_1:
Τον Michael με το γιο του λέω ρε συ που έχουν φύγει :cool_4:

Επισόδειο 308 πραγματικά πανικός!!!! Επιτέλους :bravo::bravo:

Στο trailer λέει οτι 3 από τα μεγαλύτερα μυστήρια του Lost θα αποκαλυφθούν στο επόμενο επισόδειο!!!

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Lost! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

Τον Michael με το γιο του λέω ρε συ που έχουν φύγει :cool_4:
Αααα!Sorry, γεράματα! :happy_9:
Σπαστικός τύπος ο Michael...

Πάω να τσιμπήσω τίποτις και θα κάτσω να δω το 3.08, με πείσατε!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.982
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas