LOST! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

GTX

Reaction score
39
Λοιπόν ανοίγω αυτό το thread για να συζητάμε τις εξελίξεις και τα νέα του Lost όσο η σειρά προχωράει.

ΟΣΟΙ δεν βλέπετε τα επισόδεια με το που βγαίνουν, μη συνεχίσετε να διαβάζετε αν δε θέλετε να μάθετε εξελίξεις της σειράς πριν τις δείτε!!!

Λοιπόν πως σας φάνηκε το πρώτο επισόδειο????
Μεγάλη απογοήτευση θα έλεγα!!!! Αναμενόμενο να μη μας πούνε πολλά αλλά αυτή τη φορά το κουράσανε :?
Εκτός απο τα 2-3 πρώτα λεπτά που μας κουφάνανε με τους others δε μας δείξανε τ ι π ο τ α ενδιαφέρον. Χ@στήκαμε για τον Jack και τον πατέρα του κοινώς! Οι τύποι δε μας δείξανε τί έγινε με το Locke, με τους τύπους στα χιόνια, με το τηλεφώνημα στην έτσι του Desmond, με το Michael που έχει φύγει με τη βάρκα, ούτε καν ένα flashback των others :? :?

Αν ξεκινάει έτσι η season το πάμε για ποοοοοοοολύ τράβηγμα!!!!
Στο πρώτο επισόδειο της δεύτερης season είχε γίνει πανικός!!!! Καμία σχέση αυτή τη φορά...κρίμα.

GTX

Reaction score
39
Καλά τί έγινε απλά το κατεβάσατε??? Δε το είδε κανείς???? :shock:

Reaction score
0
Εγω το ειδα, αν και ειχα καποια μικρο-προβληματακια με τον ηχο. :D :wink:
Ειναι οπως τα λες, ενω ξεκινησε και λες "ωχ! κοιτα να δεις :shock: ", μετα τελειως αδιαφορο. Κριμα, γιατι ηταν και το πρωτο επεισοδιο, το περιμεναμε τοσο καιρο.
Δεν πειραζει τα επομενα θα ειναι καλυτερα...ελπιζω!

Reaction score
6
Συμφωνώ μαζι σας παιδιά.
Πολύ αραιό σε ενδιαφερον σε σύγκριση με το πρωτο επεισόδιο του δευτερου κυκλου.
Ευελπιστώ πως στο δευτερο δεν θα υπάρξει η ιδια φλυαρία.
Παντως είναι χαλια να βλέπεις ένα επεισόδιο που δεν σου πολυάρεσε και μετα να περιμένεις άλλη μια βδομαδα μέχρι το επομενο.
Τουλάχιστον μεχρι τωρα που τα έβλεπα μαζεμενα αν έπεφτα σε μετριο επεισόδιο εβαζα αμέσως το επομενο και στανιαρα.

Reaction score
14
το παιχνίδι είναι αργοοοοοο απελπιστικάαααα αργόοοοοο.... απογοήτευση ...

Καλύτερο ήταν το S03E00 που ήταν περίληψη όλων των κύκλων

Reaction score
0
Είδα το πρώτο επεισόδιο και δεν απογοητεύτηκα. Το Lost, κατά τη γνώμη μου, είναι μια σειρά περιπέτειας (και επιστημονικής φαντασίας) που έχει βάθος. Τα flash back δεν είναι μόνο για να γνωρίσουμε τι έγινε στο παρελθόν, αλλά για να γνωρίσουμε διαφορετικούς χαρακτήρες και το πως συγκεκριμένες πράξεις διαμορφώνουν προσωπικότητες. Σε πολλές ιστορίες είδα κομμάτια γεγονότων που τα βλέπουμε γύρω μας ή ακόμα και έχουν πρωταγωνιστές εμάς.
Φυσικό είναι να θέλουμε όλοι να μάθουμε τι έχει συμβεί και τι κρύβεται πίσω από όλα, αλλά εκτός από το τέλος υπάρχει και η διαδρομή. Όμως κάθε θεατής έχει διαφορετικά όρια αντοχής για να ζήσει τη πορεία της διαδρομής. Άλλος θέλει η σειρά να τελειώσει φέτος, άλλοι -οπως και εγώ σε 4 σεζόν- και άλλοι αντέχουν 5 και παραπάνω. Λογικό είναι να υπάρχουν διαφωνίες, αλλιώς δεν θα υπήρχε και λόγος να κάνουμε αυτή τη συζήτηση.
Θέλω να ελπίζω πως η παραγωγή έχει βρει τομή μεταξύ εμπορικότητας-ποιότητας ώστε να καρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μας.

Reaction score
3
"Θέλω να ελπίζω πως η παραγωγή έχει βρει τομή μεταξύ εμπορικότητας-ποιότητας ώστε να καρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μας."

Αυτό πιστεύω πως θα το κάνει ΜΟΝΟ αν αρχίσουν και πέφτουν τα νούμερα της τηλεθέασης.
Κάτι το οποίο δεν βλέπω να γίνεται σύντομα,καθώς έχει δημιουργηθεί μια κάποια υστερία με το "Lost".
Είναι τα απότοκα μιας επιτυχημένης σειράς,χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα. :?
Κατά τα λοιπά,όλοι μας δοκιμάζουμε τις αντοχές μας...

btw η "μπετατζού" με φορεματάκι πώς σας φάνηκε?
Ο Καφάος την είδε,ή ακόμα? 8)

Reaction score
6
Βρε μην την λετε μπετατζου.
Μια χαρα στιριμπίμ τσιριμπόμ είναι η κοπέλα .
Δηλαδή η ψευτικη η ξανθια καλύτερη ηταν ( ευτηχως την στειλαν).

Reaction score
0
και εμενα δε μου πολυαρεσε, περιμενα πειρσσοτερα. Τουλαχιστον στο τελος μου αρεσε ο υπαινιγμος οτι του ελεγε παραμυθια η αλλη για τον πατερα του και τη νεκροψια, και απλα ειχε μαθει βασικες πληροφοριες απο τον αρχηγο που ηξερε απο τοτε που τον ειχαν πιασει...

BTW απο ολους εσας που κατεβαζετε τις σειρες με το που βγει νεο επεισοδιο, εχετε καμια αλλη πηγη για 720p εκτος απο newsgroups? Δηλαδη τιποτα δωρεαν που να μπορω να βρω 720p version....γιατι τωρα κατεβασα xvid+ac3 μορφη 700mb , τουλαχιστον να εχουμε καλο ηχο.....αλλα θα ηθελα το κατι παραπανω και για την εικονα ενοψει και του προβολεα...

(Αν δε μπορειτε να το γραψετε εδω για ευνοητους λογους, στειλτε ενα PM plz)

Reaction score
3
Cinemusic - Ανδρεας said:
Υπάρχει ολόκληρο thread σχετικά.... http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=11008.0 ;-)

B said:
και εμενα δε μου πολυαρεσε, περιμενα πειρσσοτερα. Τουλαχιστον στο τελος μου αρεσε ο υπαινιγμος οτι του ελεγε παραμυθια η αλλη για τον πατερα του και τη νεκροψια, και απλα ειχε μαθει βασικες πληροφοριες απο τον αρχηγο που ηξερε απο τοτε που τον ειχαν πιασει...

BTW απο ολους εσας που κατεβαζετε τις σειρες με το που βγει νεο επεισοδιο, εχετε καμια αλλη πηγη για 720p εκτος απο newsgroups? Δηλαδη τιποτα δωρεαν που να μπορω να βρω 720p version....γιατι τωρα κατεβασα xvid+ac3 μορφη 700mb , τουλαχιστον να εχουμε καλο ηχο.....αλλα θα ηθελα το κατι παραπανω και για την εικονα ενοψει και του προβολεα...

Τα έχουμε αναφέρει και αλλού,οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα...

http://hdbits.org
http://www.bit-hdtv.com

Αν υπάρχει κάτι άλλο σε HD και είναι free,ας το τοποθετήσει εδώ.

Reaction score
6
doctor-x said:
Υπάρχει ολόκληρο thread σχετικά.... http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=11008.0 ;-)
Λες να μην το εχω δει; :wink:

Reaction score
7
Το είδα κι εγώ χθες και θα συμφωνήσω με τον newlynx για τη σημασία του flashback.

Σίγουρα η μεγάλη αναμονή μας έκανε πιο απαιτητικούς για το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν, αλλά κατά τη γνώμη μου ήταν ένα τυπικό επεισόδιο Lost, με την πρώτη σκηνή μάλιστα να είναι περισσότερο αποκαλυπτική από πολλά επεισόδια των 2 πρώτων σεζόν.

Εχω γράψει και στο παρελθόν ότι η φύση και η τροπή που έχει πάρει το Lost το κάνουν πολύ διαφορετικό από σειρές καταιγιστικής δράσης και συνεχών ανατροπών, όπως το 24. Η δύναμή του πιστεύω πως δε βρίσκεται στην περιπέτεια, αλλά στους χαρακτήρες.

GTX

Reaction score
39
Παιδιά κανένας δεν είπε οτι τα Flashbacks είναι περιττά, απλά όταν στο τελευταίο επισόδειο αφήσαν τόσα "μέτωπα" ανοιχτά περιμένεις να πάρεις και καμιά απάντηση οπως ας πούμε είχε γίνει στην αρχή του δεύτερου κύκλου. Όχι τίποτα αλλά για να σε πορώσουν και περισσότερο για να συνεχίσεις να βλέπεις μετά απο τόση αναμονή.

Δε συγκρίνονται οι 2 πρεμιέρες!!! Την προηγούμενη φορά είδαμε τί ήταν μέσα στο hatch ο Desmond κτλ. είχε χαθεί η μπάλα!!! Θυμάμαι είχα μείνει χαζός, ε αυτή τη φορά καμία σχέση :wink:

Reaction score
0
doctor-x said:

B said:

Τα έχουμε αναφέρει και αλλού,οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα...

http://hdbits.org
http://www.bit-hdtv.com

Αν υπάρχει κάτι άλλο σε HD και είναι free,ας το τοποθετήσει εδώ.
Στο μεν πρωτο δε με αφηνει να γραφτω, ζηταει invite, στο δε δευτερο γραφτηκα με επιτυχια αλλα 2-3 που δοκιμασα να κατεβασω, αν και ειχαν seeders σερνοντουσαν και δεν καταλαβαινω γιατι...

Ευχαριστω για τη βοηθεια anyway, θα το ψαξω για το bit-hdtv μηπως εφταιγαν αυτα που δοκιμασα να κατεβασω και τα αλλα πανε κανονικα...

Reaction score
14
http://www.binsearch.info/?q=lost+hdtv&max=25&adv_age=7&server=

βάλε αυτό για να σου κάνει αυτόματο search (lost hdtv)

μάρκαρε το αρχείο που θές και κάνε create nzb.

αυτό θα σου ανοίξει το grabit

και αρχίζει το download.

required: grabit software (www.shemes.com)
www.binsearch.com (για ψάξιμο σε archives usenet) ενναλακτικό www.bincrawler.com
συνδρομή σε news-provider (www.newshosting.com) 14$/month unlimited downloads
quickpar software (για να φερεις σε τάξη Incomplete downloads) (www.quickpar.org.uk)

Reaction score
0
οπα, αμα ειναι με 14$ το μηνα να εχει unlimited download, τοτε δεν εχω προβλημα να τα δωσω....Το εχεις δοκιμασει, αξιζει απο ποικιλια?

Reaction score
14
blinky ναι είναι αξιόλογο (κανένα πρόβλημα εδώ και 10 μήνες)

Ομως ας γυρίσουμε όπως λέει ο Ανδρέας στο θέμα μας πληηζ

Ανδρέα σόρρυ αλλά αν δεν τα κατεβάσουμε δεν θα μπορούμε να σχολιάζουμε...!! :p

Reaction score
786
Βρε λετε τελικα οι others να ειναι οντως οι good guys, οπως λεει ο αρχηγος τους?

*SPOILER*

Τι εχετε να πειτε για τα δυο-τρια πρωτα λεπτα του επεισοδιου? Για μενα αυτη η νεα αποκαλυψη ειναι ολα τα λεφτα του τριτου κυκλου, αλλα δεν ξερω τι να υποθεσω σχετικα με το πως βρεθηκαν εκει και πως εστησαν αυτην κλασικη Αμερικανικη κωμοπολη στην μεση του πουθενα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv