- Reaction score
- 3
...και αυτό το underwater prison? :?
ak1s said:μπα, οι ελληνάρες θα είχαν φάει τα λεφτά του στούντιο με τίποτα χαβαγιανές...ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κ.... μας...
Κατεβάζεις αν δε το έχεις και το bsplayer και απλά κάνεις το avi και τους υπότιτλους drag n drop μέσα και τα παίζει όλα οπως πρέπει μόνο του.voulgeor said:εχω "βρει" τα avi και έχω κατεβάσει και τους υπότιτλους απο το γνωστό site.
ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ ΜΕ ELLHNIKOYS YPOTITLOUS?
Αμαν βρε γκρινιάρη μολις τα πες άρχισαν να τα ξαναθυμούνται.ak1s said:Είδα και εγώ τα 2 νέα επεισόδια σε HD. Τελικά αρχίζει να γίνεται ρόμπα η κατάσταση κατ'εμέ. Τόσο καιρό δεν βλέπαμε τους Others. Τώρα τους είδαμε και στο σπίτι τους. Πριν μεταμφιεζόντουσαν, τώρα είναι όλα ανοικτά. Νέοι χαρακτήρες μπήκαν (η ξανθιά 'βασανίστρια') για να γεμίσουν την ιστορία. Θυμάται κανείς τις σκιές και τα τέρατα των πρώτων επεισοδίων; Που κουνούσαν ολόκληρα δέντρα; Έχουν χαθεί. Πού'ναι όλοι οι άλλοι που έπεσαν με το αεροπλάνο; Μόνο τις ιστορίες 2-3 ανθρώπων βλέπουμε τόσο καιρό. Πώς ανέβηκαν πάνω στο ιστιοπλοϊκό χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι από τα 20 μέτρα και χωρίς άλλο σκάφος;
Πολλά βλέπω να γίνονται 'εύκολα', conveniently, για να προχωρήσουν τα επεισόδια, αλλά με 'τρύπες'. Έχει πέσει ο ρυθμός σαφώς. Να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω πόσο ακόμα θα το βλέπω.