LOST! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

GTX

Reaction score
39
Λοιπόν άντε να σας πορώσω λίγο πριν το καινούριο επισόδειο!!! :D :D :D

Πάμε http://www.thehansofoundation.org/

Όσοι είχατε ασχοληθεί θα δείτε οτι το site έχει πλέον κλείσει και έχει απλά ένα γράμμα απο τον ίδιο τον Hanso!

Διαβάζουμε το γράμμα και βλέπουμε αυτά που λέει για την κόρη του! Αν επιλέξουμε να δούμε τον κώδικα της σελίδας θα δούμε οτι περιέχει ένα link που δε φαίνεται στο site και είναι αυτό http://www.rachelblake.com/

Πληροφορίες για αυτήν εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Rachel_Blake

και τα βιντεάκια στα οποία αναφέρετε το wiki εδώ http://www.youtube.com/watch?v=oMS-S0wms6c&mode=related&search=

Α και το καλύτερο! στο site του foundation δεξί click πάνω στο γράμμα του Hanso και play!!! Θέλει ήχο :wink:

Για να ακούσω σχόλια :D :D

Reaction score
3
Τελικά φαίνεται ότι οι τύποι έχουν κάνει δουλειά...
Δεν τα πιστεύει όμως κανείς αυτά......έτσι?
Αυτό που θέλει η σειρά,είναι να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.
Άντε να δούμε μέχρι πού είναι ικανοί να το φτάσουν

GTX

Reaction score
39
Μόλις είδα το 302 :D :D :D

Πολύ καλύτερο απο το 301!!!!!!!!

***ψιλοspoiler****
αν και έχουμε πει αν δε δείς μη μπείς :wink:

Υπομονή και θα ανταμοιφθείτε!!! Στο τέλος γίνεται της πουτ@ν@ς :D :D :D :D :D :D

Reaction score
5
Να προσθέσω ότι άκουσα μια συνέντευξη της executive producer στο BBC radio εχθές, που έλεγε ότι γενικά στην αρχή την ιστορία την έφτιαχναν επεισόδιο με επεισόδιο, δεν είχαν καταλήξει κάπου, επειδή στην αρχή (υποτίθεται) η υπόθεση προχωρούσε γρήγορα! (Τώρα που προχωράει αργά) πιστεύει η ίδια (!) ότι οι συγγραφείς έχουν ψιλοκαταλήξει κάπου, και ξέρουν πού πάνε.
Επίσης όλη η σειρά γυρίζεται στην Hawaii, ακόμα και οι σκηνές (που έμοιαζαν) με το tube στο Λονδίνο, με ολίγην βοήθεια από visual effects. π.χ. τα τυχαία ιστιοπλοϊκά στον ορίζοντα της θάλασσας κλπ, τα βγάζουν στο postprocessing.

Πάντως είναι λίγο κουλό αυτό που γίνεται, δεν μου αρέσει που δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι που θα πάνε την ιστορία...

Reaction score
5
μπα, οι ελληνάρες θα είχαν φάει τα λεφτά του στούντιο με τίποτα χαβαγιανές...ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κ.... μας...

GTX

Reaction score
39
Πάντως σε παλιό podcast είχαν πεί οτι υπάρχει σενάριο "if all goes wrong" και καλά άμα πέσει η θεαματικότητα που θα δίνει απαντήσεις και θα το λήγει. (νομίζω κάπου το έχω ξαναγράψει αυτό?)

Reaction score
59
:shock: exoune na doune polla ta matia mas sfti ti season :shock:

eida to 2o episodio to opoio ginete o xamos .

polla nea stoixeia kai neei grifoi dimiourgountai !!!!

Reaction score
0
ak1s said:
μπα, οι ελληνάρες θα είχαν φάει τα λεφτά του στούντιο με τίποτα χαβαγιανές...ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κ.... μας...
:lol: :lol: :lol:

aloha μάναμ!

Reaction score
5
Είδα και εγώ τα 2 νέα επεισόδια σε HD. Τελικά αρχίζει να γίνεται ρόμπα η κατάσταση κατ'εμέ. Τόσο καιρό δεν βλέπαμε τους Others. Τώρα τους είδαμε και στο σπίτι τους. Πριν μεταμφιεζόντουσαν, τώρα είναι όλα ανοικτά. Νέοι χαρακτήρες μπήκαν (η ξανθιά 'βασανίστρια') για να γεμίσουν την ιστορία. Θυμάται κανείς τις σκιές και τα τέρατα των πρώτων επεισοδίων; Που κουνούσαν ολόκληρα δέντρα; Έχουν χαθεί. Πού'ναι όλοι οι άλλοι που έπεσαν με το αεροπλάνο; Μόνο τις ιστορίες 2-3 ανθρώπων βλέπουμε τόσο καιρό. Πώς ανέβηκαν πάνω στο ιστιοπλοϊκό χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι από τα 20 μέτρα και χωρίς άλλο σκάφος;
Πολλά βλέπω να γίνονται 'εύκολα', conveniently, για να προχωρήσουν τα επεισόδια, αλλά με 'τρύπες'. Έχει πέσει ο ρυθμός σαφώς. Να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω πόσο ακόμα θα το βλέπω.

Reaction score
5
Θα συμφωνησω με τον ak1s.Η μαγεια της πρωτης season και λιγοτερο της δευτερης δεν υπαρχει τουλαχιστον για μενα πια.
Μαλλον θα τα μαζευω και θα τα βλεπω ολα μαζι.Το ιδιο κανω και με το Prison Break που τουλαχιστον αυτο ειναι και "ψυχοβγαλτικο" αν και το δευτερο season και κλαιει και γελαει για να δουμε

Reaction score
0
Κρίμα, γιατί εγώ το θεωρώ ως το καλύτερο σενάριο που βγήκε ποτέ σε τηλεόραση , περιέχει όλα τα συναισθήματα και κυρίως περιέχει πολλούς διαφορετικούς κόσμους τους οποίους προσπαθεί να δείξει μέσα απο στιγμιότυπα. Ούτε action , ούτε θρίλερ ούτε κομωδία , και όμως είναι ολα αυτά μαζί .

Τo prison break δεν το είδα ακόμα

Reaction score
0
συγνώμη για το off topic
αλλα θέλω βοήθεια..
εχω "βρει" τα avi και έχω κατεβάσει και τους υπότιτλους απο το γνωστό site.
ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ ΜΕ ELLHNIKOYS YPOTITLOUS?
εχω σκάσει
:|

ευχαριστώ και συγνώμη

GTX

Reaction score
39
voulgeor said:
εχω "βρει" τα avi και έχω κατεβάσει και τους υπότιτλους απο το γνωστό site.
ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ ΜΕ ELLHNIKOYS YPOTITLOUS?
Κατεβάζεις αν δε το έχεις και το bsplayer και απλά κάνεις το avi και τους υπότιτλους drag n drop μέσα και τα παίζει όλα οπως πρέπει μόνο του.

Reaction score
0
Ο πιο εύκολος τρόπος είναι το αρχείο των υπότιτλων να έχει το ίδιο όνομα με το avi. Έτσι οι υπότιτλοι παίζονται αυτόματα. Αν δεν έχεις player δοκίμασε το Media Player Classic. Εγγυημένο!

Reaction score
6
ak1s said:
Είδα και εγώ τα 2 νέα επεισόδια σε HD. Τελικά αρχίζει να γίνεται ρόμπα η κατάσταση κατ'εμέ. Τόσο καιρό δεν βλέπαμε τους Others. Τώρα τους είδαμε και στο σπίτι τους. Πριν μεταμφιεζόντουσαν, τώρα είναι όλα ανοικτά. Νέοι χαρακτήρες μπήκαν (η ξανθιά 'βασανίστρια') για να γεμίσουν την ιστορία. Θυμάται κανείς τις σκιές και τα τέρατα των πρώτων επεισοδίων; Που κουνούσαν ολόκληρα δέντρα; Έχουν χαθεί. Πού'ναι όλοι οι άλλοι που έπεσαν με το αεροπλάνο; Μόνο τις ιστορίες 2-3 ανθρώπων βλέπουμε τόσο καιρό. Πώς ανέβηκαν πάνω στο ιστιοπλοϊκό χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι από τα 20 μέτρα και χωρίς άλλο σκάφος;
Πολλά βλέπω να γίνονται 'εύκολα', conveniently, για να προχωρήσουν τα επεισόδια, αλλά με 'τρύπες'. Έχει πέσει ο ρυθμός σαφώς. Να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω πόσο ακόμα θα το βλέπω.
Αμαν βρε γκρινιάρη μολις τα πες άρχισαν να τα ξαναθυμούνται.
Ψιλό ανατρίχιασα . :shock:
Τετοια σύμπτωση. :shock: :shock:

Το τριτο του τρίτου ήδη κυκλοφορεί 8)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.925
Members