- Reaction score
- 39
ΟΧΙ ΟΧΙ για κοίτα καλύτερα!!!unforgiven said:Ρε γμτ! Στα newsgroups από τα καλά λείπουν parts... Θα βολευτώ με κανένα 300ρι... :?
Ο ίδιος poster έχει βάλει πιο κάτω και τα Pars!!!!!
Εγώ κατέβασα το 720άρη

ΟΧΙ ΟΧΙ για κοίτα καλύτερα!!!unforgiven said:Ρε γμτ! Στα newsgroups από τα καλά λείπουν parts... Θα βολευτώ με κανένα 300ρι... :?
Έχεις καλό upload se γραμμή γιατί σε κόβουν αν δεν δίνεις?ngourni said:Μήπως υπάρχει η δυνατότητα για invite στο HDBits για να απολαύσουμε και εμείς την μαγεία του HD;![]()
Έχω μία 2048/256 την οποία κάθε βράδυ την αφήνω για seed σε άλλα torrents που θέλουν και αυτά ratio (greek-tracker.com). Αλλά αν είναι για HD θα φάνε γείωση οι υπόλοιποιnewlynx said:Έχεις καλό upload se γραμμή γιατί σε κόβουν αν δεν δίνεις?ngourni said:Μήπως υπάρχει η δυνατότητα για invite στο HDBits για να απολαύσουμε και εμείς την μαγεία του HD;![]()
Αν πχ κατεβάσεις 10GB σε μια εβδομάδα και έχεις δώσει κάτω από 5, έχεις κόψιμο torrent και μετά από 2 εβδομάδες κόψιμο λογαριασμού.
Το λέω γιατί συνήθως δίνουμε invite , κατεβάζουν για 2-3 εβδομάδες, δεν δίνουν τίποτα και μετά κλείνει ο λογαριασμός οπότε ψάχνουν για καινούριο invite.
Την "Αφροδύτη" δεν ξέρω αν την έγραψες σωστά,την .... ανάδυσή της πάντως την κακομεταχειρίστηκες... ;-)dream_GR said:μόλις γύρισα και να σκεφτείτε το δίλημμα ήταν κατευθείαν ΛΟΣΤ ή avsite Πρώτα/...???
Τελικά υπερίσχυσε το avsite και το ΛΟΣΤ σε καμμιά ώρα!!!
Εχω φάει πολύ και είμαι σκασμένος, ας διαβάσω καμμιά π@π@ρι@ εδώ να ξυπνήσω, ήδη διάβασα για μια αναδυώμενη "Αφροδύτη" (rdoherty σωστά την έγραψα έτσι την "κυρία" μας!!!)![]()
![]()
![]()