Lost . Πως θα τελειώσει;

GTX

Reaction score
39
unforgiven said:
Ρε γμτ! Στα newsgroups από τα καλά λείπουν parts... Θα βολευτώ με κανένα 300ρι... :?
ΟΧΙ ΟΧΙ για κοίτα καλύτερα!!!
Ο ίδιος poster έχει βάλει πιο κάτω και τα Pars!!!!!

Εγώ κατέβασα το 720άρη :wink:

Reaction score
0
ngourni said:
Μήπως υπάρχει η δυνατότητα για invite στο HDBits για να απολαύσουμε και εμείς την μαγεία του HD; :D
Έχεις καλό upload se γραμμή γιατί σε κόβουν αν δεν δίνεις?
Αν πχ κατεβάσεις 10GB σε μια εβδομάδα και έχεις δώσει κάτω από 5, έχεις κόψιμο torrent και μετά από 2 εβδομάδες κόψιμο λογαριασμού.
Το λέω γιατί συνήθως δίνουμε invite , κατεβάζουν για 2-3 εβδομάδες, δεν δίνουν τίποτα και μετά κλείνει ο λογαριασμός οπότε ψάχνουν για καινούριο invite.

Reaction score
0
newlynx said:
ngourni said:
Μήπως υπάρχει η δυνατότητα για invite στο HDBits για να απολαύσουμε και εμείς την μαγεία του HD; :D
Έχεις καλό upload se γραμμή γιατί σε κόβουν αν δεν δίνεις?
Αν πχ κατεβάσεις 10GB σε μια εβδομάδα και έχεις δώσει κάτω από 5, έχεις κόψιμο torrent και μετά από 2 εβδομάδες κόψιμο λογαριασμού.
Το λέω γιατί συνήθως δίνουμε invite , κατεβάζουν για 2-3 εβδομάδες, δεν δίνουν τίποτα και μετά κλείνει ο λογαριασμός οπότε ψάχνουν για καινούριο invite.
Έχω μία 2048/256 την οποία κάθε βράδυ την αφήνω για seed σε άλλα torrents που θέλουν και αυτά ratio (greek-tracker.com). Αλλά αν είναι για HD θα φάνε γείωση οι υπόλοιποι :wink:

Reaction score
0
Re: Lost . Πως θα τελειώσει;

Κάνοντας ένα πρόχειρο review από το 2ο season και περιμένοντας να κατέβει το .TS του s03e01 (3.69Gb) είδα κάτι που δεν το είχα προσέξει αρχικά και το οποίο νομίζω είναι άξιο σχολιασμού  :o

Δείτε προσεκτικά την ουρά του καρχαρία...
(Η εικόνα είναι επεξεργασμένη για να φανεί η λεπτομέρεια...)

GTX

Reaction score
39
Το είδα!!!! :D :D :D :D

Δε λέω τίποτα μη σας το χαλάσω :wink:
Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι στα 2-3 πρώτα λεπτά θα χάσετε μπάλες!!!!

Reaction score
14
μόλις γύρισα και να σκεφτείτε το δίλημμα ήταν κατευθείαν ΛΟΣΤ ή avsite Πρώτα/...???

Τελικά υπερίσχυσε το avsite και το ΛΟΣΤ σε καμμιά ώρα!!!

Εχω φάει πολύ και είμαι σκασμένος, ας διαβάσω καμμιά π@π@ρι@ εδώ να ξυπνήσω, ήδη διάβασα για μια αναδυώμενη "Αφροδύτη" (rdoherty σωστά την έγραψα έτσι την "κυρία" μας!!!) :p :p :p

Reaction score
3
dream_GR said:
μόλις γύρισα και να σκεφτείτε το δίλημμα ήταν κατευθείαν ΛΟΣΤ ή avsite Πρώτα/...???

Τελικά υπερίσχυσε το avsite και το ΛΟΣΤ σε καμμιά ώρα!!!

Εχω φάει πολύ και είμαι σκασμένος, ας διαβάσω καμμιά π@π@ρι@ εδώ να ξυπνήσω, ήδη διάβασα για μια αναδυώμενη "Αφροδύτη" (rdoherty σωστά την έγραψα έτσι την "κυρία" μας!!!) :p :p :p
Την "Αφροδύτη" δεν ξέρω αν την έγραψες σωστά,την .... ανάδυσή της πάντως την κακομεταχειρίστηκες... ;-)

Reaction score
0
Πολύ καλό επισόδειο , νέος κύκλος ερωτηματικών , ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ , οποιος δεν μπορεί ας μην ακολουθήσει ...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7