Lost . Πως θα τελειώσει;

Reaction score
6
Προς θεού δεν ρωτάω να μάθω το τέλος και μην τυχόν γράψει κανείς τίποτα από αυτά του δεύτερου κύκλου που ακόμα δεν έχω δει. :twisted:
Βλέποντας όμως , η καλύτερα καταβροχθίζοντας τον πρωτο κύκλο επεισοδίων και έχοντας συμβεί πολλά παράξενα , αναρωτιέμαι πως τελικά θα καταλήξει.
Θα έλεγα καλύτερα , πως πιο πολύ φοβάμαι για το πώς θα καταλήξει.
Και αυτό γιατί μεν καλα όλα αυτά τα περίεργα παράξενα και αναπάντητα που συμβαίνουν αλλα στο τέλος δεν πρέπει να μπουν όλα σε κάποια τάξη;

Εσείς φοβάστε πως τελικά θα σας απογοητεύσει;
Και πως θα θέλατε να είναι το τέλος του;

Reaction score
164
Και εγώ το ίδιο φοβάμαι. Ότι ή δεν θα αντέξω μέχρι το τέλος και θα βαρεθώ ή το τέλος θα είναι τόσο μάπα που θα απογοητευτώ.
Έχοντας δει το δεύτερο κύκλο, φοβάμαι προς τα εκεί οδηγούμαστε: Όλο νέα ερωτήματα εμφανίζονται, όλο μπερδεμένες σχέσεις, χωρίς καμία απάντηση. Ή καλύτερα, υπάρχουν μικρές απαντήσεις που δημιουργούν δεκάδες νέα ερωτήματα...
Αν συνεχιστεί όπως λένε για πολλές ακόμα σεζόν, το καρπούζι θα βγει μάπα. Άλλωστε οι δημιουργοί της μας έχουν προϊδεάσει λέγοντας ότι ο προορισμός δεν έχει σημασία όσο το ταξίδι...

Reaction score
7
Ρες παιδιά τελικά αυτή η σειρά είναι καλή? Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα μαζί της και ένας φίλος είναι να μου δώσει τις 2 πρώτες σεζόν..

GTX

Reaction score
39
Ανδρέα αυτά που γίνονται στον δεύτερο κύκλο, ειδικά στο τέλος είναι τόσο κουφά, που το τέλος που μπορεί να φανταστεί κάποιος που έχει δει και τους 2 κύκλους δεν θα έχει μάλλον καμία σχέση με αυτό που μπορεί να σκεφτεί κάποιος που έχει δεί μόνο τον πρώτο (....ούφ το'πα :D :D)

Μάριε η σειρά είναι πολύ καλή! Πάρ'τα απ'τον φίλο σου, φρόντισε να έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο για καμιά εβδομάδα γιατί θα κολήσεις σίγουρα και θα τα δείς όλα το ένα πίσω απο το άλλο. Είναι και καλή εποχή να το αρχίσεις γιατί 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ SEASON 3 οπότε δε θα περιμένεις και πολύ να δείς τί γίνεται!!!
Αν αρχίσεις να τα βλέπεις θα κολλήσεις να το ξέρεις! Δε ξέρω κανέναν που να τη γλίτωσε :D :D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.567
Από τη στιγμή που το Lost θα είναι πέντε σεζόν δεν πιστεύω να έχουν φανταστεί ούτε οι σεναριογράφοι του πως θα είναι το τέλος...
Μην ξεχνάμε ότι ο "σχεδιασμός" των επόμενων επεισοδίων έχει να κάνει με τη θεαματικότητα και τα σχόλια που είχαν τα προηγούμενα. Προσπαθούν δηλαδή οι δημιουργοί να είναι πιο κοντά στα καλά επεισόδια και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο στην πράξη. Και τα καλά για τους πολλούς δε σημαίνει καλά για όλους. Άρα και το τέλος σηκώνει κουβέντα.

Reaction score
59
οπως ειχα γραψει σε παλιοτερο post οι παραγωγοι προσανατολιζονται σε 5 season για το lost ενω για το finale υπαρχει μια σκεψη για μια κινηματογραφικη ταινια οπου θα ληθει το μυστηριο !!! :D

GTX

Reaction score
39
Σε κάποιες συζητήσεις που είχα διαβάσει σε κάποιο forum λέγανε οτι σε κάποιο απο τα podcasts που βγάζουν κάθε εβδομάδα οι συντελεστές της σειράς λέγανε οτι αν σταματήσει να έχει την θεαματικότητα που έχει η σειρά έχουν κάποιο σενάριο "if all goes wrong" που και καλά θα τα εξηγεί όλα και θα τελειώνει η σειρά εκεί.

Έτσι οπως το καταλαβαίνω εγώ πάντως αυτό το σενάριο θα είναι πολύ μούφα :?

Reaction score
5
Cinemusic - Ανδρεας said:
Ε μην αρχισουμε τα σποϊλερ...
giafto to eipa etsi, giati mporeis na fantasteis polla alla kai tipota an to diavaseis xoris na to deis, alla an to exeis dei... katalaveneis...
den itan spoiler da!

Reaction score
0
Η πατουσα σιγουρα ανηκε στον Κολοσο της Ροδου που ειχε μετακομισει στην Αυστραλια.

Reaction score
49
To κέρατό μου το βερνικωμένο........
Με φάγατε όλοι.......
Μου καταστρέψατε τη ζωή.........
Μου ρουφήξατε το αίμα.....

Είδαμε Σάββατο σερί από 3 το μεσημέρι μέχρι και τις 3 το βράδυ (με μικρή στάση για φαγητό) τα 3 πρώτα δισκάκια του Lost!!
Dhl. 3 X 5 = 15 επισόδεια
15 Χ 40 = 600 λεπτά = 10 ώρες σερί.......
Not Bad......

Και βεβαίως την Κυριακή είδαμε και τα άλλα δύο δισκάκια (επισ. 4 & 5) της πρώτης σεζόν!!!!!!!!!!
Ουουουφφφφφ.....................

Και τώρα περιμένουμε με αγωνία την 2η σεζόν που λογικά θα έρθει τις πρώτες (?) μέρες του Σεπτεμβρίου...
Στο περίμενε τώρα............. :(

Reaction score
0
Μολις τελειωσα και εγω με το 1ο season. Πω πω πολυ κολημα ρε παιδια. ΚΑι μολις το ειδα το προτυνα και στον αδερφο μου και καθησαμε και το ξαναειδαμε μαζι μονο και μονο για να βλεπω την φατσα του σε καποιες καλες σκηνες. Πολυ γελιο μιλαμε. χα χα

Reaction score
7
Η γνώμη μου για το Lost, έχοντας δει τις 2 πρώτες σεζόν:

Είναι μια σειρά όπου οι χαρακτήρες της παίζουν το σημαντικότερο ρόλο, πιο σημαντικό από αυτόν της υπόθεσης. Και έχουν αναπτυχθεί σε τέτοιο βάθος και πλάτος που η αγωνία δεν πηγάζει τόσο από το "τι θα γίνει μετά" όσο από το "τι θα κάνει τώρα ο Τζακ, ο Λοκ, η Κέιτ".

Η ίδια η υπόθεση όπως διαμορφώνεται στα πρώτα επεισόδια και εννοώ [σπόιλερ]από τη στιγμή που εμφανίζεται η πολική αρκούδα[/σπόιλερ] θα μπορούσε από μόνη της να συντηρήσει άπειρες σεζόν, γεγονός που έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές συνέπειες. Από τη μία ο θεατής έχει αποδεχθεί ότι όλα είναι πιθανόν να συμβούν και τίποτα δε μπορεί να τον φέρει προ εκπλήξεως, από τη άλλη και με δεδομένο ότι η φαντασία είναι εξ ορισμού απεριόριστη, πάντα συμβαίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που περιμένουμε.
Βέβαια η δυνατότητα αυτή που έχουν οι σεναριογράφοι να πλατιάζουν κάνει το Lost σε κάποια σημεία κάπως αργό έως και βαρετό μπορούμε να πούμε, χωρίς την ταχύτητα και το σασπένς του 24 το οποίο πάλι εξ ορισμού οφείλει και είναι ταχύτατο.

Η παράλληλη αφήγηση τής, πριν από το ατύχημα, ζωής των χαρακτήρων είναι κλειδί για τη σωστή ανάπτυξη
και εμβάθυνση στον καθένα από αυτούς. Εντυπωσιακές είναι και οι ανατροπές στην άποψη που σχηματίζει ο θεατής για τον κάθε χαρακτήρα, ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης αλλά και με το τι μαθαίνουμε για τον καθένα.

(θέλω να γράψω κι άλλα, αλλά καθώς είμαι στη δουλειά, πρέπει να διακόψω και να συνεχίσω αργότερα)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7