Lost . Πως θα τελειώσει;

Reaction score
14
λοιπόν ερώτηση?

Θα το κατεβάσετε σε 360άρι ή 720άρι (Mbytes)?

Για να το δείτε γρηγορότερα εστω και σε χειρότερη εικόνα??

Εγώ θα το κατεβάσω σε 720άρι, να το απολάυσω

Reaction score
164
720ρι... Έχουμε και το Prison Break στη μέση (άσε που μου φαίνεται και καλύτερο από το Lost), και στα 4mbit δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε 360 και 720 :)

GTX

Reaction score
39
Το 720αρη φυσικά!!!
Το θέμα δεν είναι πόση ώρα θέλει να κατέβει, το θέμα είναι οτι συνήθως το 720αρη το βάζουν την επόμενη μέρα :wink: :?

Ε οχι και καλύτερο το Prison Break ρε Βασίλη :shock: :shock:
Μέχρι που το'χεις δεί το prison?

Reaction score
164
GTXTC said:
Ε οχι και καλύτερο το Prison Break ρε Βασίλη :shock: :shock:
Μέχρι που το'χεις δεί το prison?
Μέχρι το 8ο επεισόδιο. Το θεωρώ καλύτερο, γιατί δεν γίνονται ανεξήγητα πράγματα από το πουθενά, γιατί η ιστορία πηγαίνει προς κάποια κατεύθυνση, γιατί υπάρχει μία εξέλιξη.

GTX

Reaction score
39
Κοίτα το οτι γίνονται ανεξήγητα στο Lost είναι όλα τα λεφτά, εκεί είναι η μαγεία του, αρκεί τελικά να δωθεί στο τέλος μια λογική εξήγηση. Ελπίζω έτσι, γιατί μπορεί να βγούν στο τέλος και να μας πούνε κανένα κουλό οτι είναι όλα ένα όνειρο ή κανένα τέτοιο και να μας μαμήσουν τελείως.

Όσο για το Prison Break μέχρι εκεί που έχεις δει και γω ήμουν ενθουσιασμένος :wink:
Δε μπορώ να σου πω για ποιούς λόγους δε μου αρέσει πια γιατί παίζουν spoilers 8)
Γούστα είναι αυτά βέβαια :D

Reaction score
164
Φοβάμαι ότι έτσι όπως το έκαναν στο Lost η πιο λογική εξήγηση είναι ότι βλέπουν όνειρο :?
Άσε που επειδή θα πάει 4-5 σεζόν πολλά ερωτήματα θα ξεχαστούν και θα μείνουν αναπάντητα...

Reaction score
786
Σε οποιον δεν αρεσει το Lost, ας βλεπει Παπακαλιατη που (ξαν)αρχισε εχθες και λογικα σημερα θα εχει διαρρευσει στο net σε 1080p

:D :D :D

GTX

Reaction score
39
Μπρούτζος Θεμιστοκλής said:
Σε οποιον δεν αρεσει το Lost, ας βλεπει Παπακαλιατη που (ξαν)αρχισε εχθες και λογικα σημερα θα εχει διαρρευσει στο net σε 1080p

:D :D :D

Το έχω ήδη όποιος ενδιαφέρεται pm για δάνειο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
164
Αλήθεια; Από πού το κατεβάσατε; Βρήκα μόνο 720p αλλά δεν ήθελα να το χαραμίσω άδικα... :lol:
(11ο επεισόδιο PB και δεν ξενέρωσα ακόμα :) )

GTX

Reaction score
39
Σας θέλω σε ετοιμότητα ε!!!!!!
Ετοιμάστε τα modems και τα routers σας ήρθε η μεγάλη μέρα :D :D :D

Reaction score
0
Πέρυσι κατέβαζα τα 720άρια αλλά φέτος βλέπω να κατεβάζω τα 1,1ή 1,4GB από hdbits.org
θα αποφύγω τα ts των 4-5GB γιατί δεν υπάρχει χώρος στο σκληρό........

Reaction score
0
Είναι στο σκλήρό μου και με περιμένει.....
Άρχιζα να κατεβάζω το ts μεγέθους 3,71 GB αλλά με 1 seeder και 150 leechers είμαι ακόμα στο 76% (θέλει 3 ώρες ακόμα), οπότε κατέβασα την x264 έκδοση του 1,08GB.
Θέλω να φύγω από τη δουλειά τώρα!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
newlynx said:
Πέρυσι κατέβαζα τα 720άρια αλλά φέτος βλέπω να κατεβάζω τα 1,1ή 1,4GB από hdbits.org
θα αποφύγω τα ts των 4-5GB γιατί δεν υπάρχει χώρος στο σκληρό........
Μήπως υπάρχει η δυνατότητα για invite στο HDBits για να απολαύσουμε και εμείς την μαγεία του HD; :D

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7