LOST - Season 1/2

Reaction score
14
Re: LOST - ΛΟΣΤ (εντυπώσεις - σχολια - κρίσεις κλπ κλπ)

Αρχίζω και εφαρμόζω πάντως αττάκες απο το σενάριο του LOST στην καθημερινή μου ζωή!!!

Με ρωτάει η γυναίκα μου που είναι ο λογαριασμός της ΔΕΗ, και της απαντάω ... αμάν τον πήραν οι OTHERS.

Παω στην τουαλέττα και μετά απο "αγώνα δρόμου" όταν βγαίνω πάει να μπεί μεσα η γυναίκα μου και της λέω ... Μη... μπείς απομακρύνσου μεχρι να φύγουν οι "OTHERS"

το LOST μου θύμισε ένα ανέκδοτο:

ενας τυπάκος είναι στην έρημο και σερνεται 10 μέρες και ξαφνικά όπου λίγο πρίν φτάσει σε μια Οαση βλέπει 10 καβαλάρηδες με νερά και χατζάρια. Τον πιάνει ο τύπος ο καβαλάρης απο το έδαφος και του λεει:΅

Σκουλήκι... εσυ με ποιούς είσαι με ΕΜΑΣ ή με τους ΑΛΛΟΥΣ???

Με σας... με σας είμαι!!!!!

Σκουλήκι σε καθάρισα εμείς είμαστε οι ΑΛΛΟΙ!!!!!! και χλατς το κεφάλι πάει!!!!!

Ετσι ειναι το LOST δεν ξέρεις πλεον τι είναι τι ακι απο που ήρθε πως εφυγε και αν θα ξαναρθει.

Τελικά μέχρι το season1 ήταν σουπερ εκπληκτικό το series 2 το σκίσανε στην αλχημεία και στο γελίο. Καπως λίγο υπερφυσικό, κάπως λίγο παραφυσικό, λίγο κισμετ (destiny), λίγο Dharma, λίγο πειραματοζωα, λίγο απο ότι μπορεί να σκαρφηστεί το μυαλό γιαν να γράψουν επεισόδεια.

Reaction score
0

unforgiven said:
Είδα χτες το καινούριο επεισόδειο. Πάλι έγινε χαμός.
Αν υπάρξει κάποια "λογική"(*) εξήγηση για όλα αυτά, εμένα να με %$@#! :)
* "Λογική" εξήγηση: Κάτι που να μην είναι του στυλ "όλα τα έκαναν εξωγήινοι", "ήταν όλοι φαντάσματα", "είχαν πλακώσει όλοι τις Παναγίτσες με το "πράμα" και λίγα ήταν αυτά που έβλεπαν"
Yποθετω πως ειδες το 19 επισοδειο που παιχτηκε στην Αμερικη στις 12/4...το 20 θα παιχτει στις 3/5 ....

Reaction score
164

Όχι, πολύ πιο πίσω. Είδα το 15 "Αδεια Μητρότητας" στο Filmnet1

GTX

Reaction score
39

Κωστας Κολιουσης said:
unforgiven said:
Αν υπάρξει κάποια "λογική"(*) εξήγηση για όλα αυτά, εμένα να με %$@#! :)
* "Λογική" εξήγηση: Κάτι που να μην είναι του στυλ "όλα τα έκαναν εξωγήινοι", "ήταν όλοι φαντάσματα", "είχαν πλακώσει όλοι τις Παναγίτσες με το "πράμα" και λίγα ήταν αυτά που έβλεπαν"
Yποθετω πως ειδες το 19 επισοδειο που παιχτηκε στην Αμερικη στις 12/4...το 20 θα παιχτει στις 3/5 ....
Και ψάρωσα, λέω γαμώτο βγήκε και δε το΄βαλα να κατεβαίνει να το δω το βράδυ... :D :D

Reaction score
14

GTXTC said:
Κωστας Κολιουσης said:
unforgiven said:
Αν υπάρξει κάποια "λογική"(*) εξήγηση για όλα αυτά, εμένα να με %$@#!  :)
Και ψάρωσα, λέω γαμώτο βγήκε και δε το΄βαλα να κατεβαίνει να το δω το βράδυ... :D :D
Μια απο τα ίδια. Το 20 θα βγεί και επίσημα απο το website του ABC. Θα μπορούμε να το κατεβάσουμε και απο εκεί.

Reaction score
5

Πάντως να αναφέρω για αυτούς που το κατεβάζουν τώρα, ότι υπάρχουν όλα τα επεισόδια και σε HD στο internet, και τα αρχεία είναι κάπου 700ΜΒ το καθένα. Παρ'ότι είναι συμπιεσμένα, είναι η νύχτα με την ημέρα σε σχέση με τα 370ΜΒ που είναι τα απλά SD. Ψάχτε με HDTV στον τίτλο...

Reaction score
14

ak1s said:
Πάντως να αναφέρω για αυτούς που το κατεβάζουν τώρα, ότι υπάρχουν όλα τα επεισόδια και σε HD στο internet, και τα αρχεία είναι κάπου 700ΜΒ το καθένα. Παρ'ότι είναι συμπιεσμένα, είναι η νύχτα με την ημέρα σε σχέση με τα 370ΜΒ που είναι τα απλά SD. Ψάχτε με HDTV στον τίτλο...
αχχχχχχχχ βρε Ακη τώρα το λές!!!

Αλήθεια εχεις κατεβάσει μερικά σε HD και ποιά?

Reaction score
5

Εχμ...όλα.... :shock: ;) Συζητάμε για ανάλυση πολύ κοντά στο 720p από 'ABC HD', που είναι μια χαρά για τον projector μου.

Reaction score
2

Πάντως εγώ έχω ξενερώσει. Η σειρά θα έπρεπε να είναι 2 άντε με το ζόρι 3 seasons και επειδή έχει επιτυχία αποφάσισαν να την πάνε μέχρι 6. Την τραβάνε απο τα μαλλιά την ιστορία και δεν νομίζω οτι θα μπορέσουν να την κλείσουν ικανοποιητικά. :roll:

υγ. έχω δει μέχρι το 13 της δεύτερης αλλά έχω σταματήσει να βλέπω εδώ και αρκετό καιρο. Μάλλον θα περιμένω να τελειώσει η δεύτερη season για να δω τα υπόλοιπα μαζεμένα.

Reaction score
14

ak1s said:
Εχμ...όλα.... :shock: ;) Συζητάμε για ανάλυση πολύ κοντά στο 720p από 'ABC HD', που είναι μια χαρά για τον projector μου.
Μμμ σε ποιά περιοχή εισαι??? Συζητάς κοπιάρισμα σε DVD ή σε βάζω σε μεγάλο κόπο?

Reaction score
0

To μονο κακο με την HD  version ειναι οτι δεν υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι συγχρονισμενοι .Παντως κυκλοφορρει στο διαδικτυο και εκδοση 720p .......... :D
Oποιος θελει link με τετοια σελιδα ας στειλει  p.m

Reaction score
5

Αναλόγως. Για μένα που δεν μπορώ τους ελληνικούς υπότιτλους γιατί με τσαντίζουν που οι μεταφράσεις είναι άσχετες πολλές φορές, είναι ευλογία!

Dream_GR στέλνω PM...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ρε σεις εχω ξεμεινει απο επεισοδια :(
Για την Ιταλιδα κορη του ασθενη που ηθελε εγχειρηση δεν ακουσα κανενα σχολιο... :oops:

Reaction score
14

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Ρε σεις εχω ξεμεινει απο επεισοδια :(
Για την Ιταλιδα κορη του ασθενη που ηθελε εγχειρηση δεν ακουσα κανενα σχολιο... :oops:
Εχτές το βράδυ την είδα και το ξέρεις ότι μου ήρθες στο μυαλό Ανδρέα~~~~!!!!!!!

Ειμουν σίγουρος ότι δεν εχεις φτάσει στο επεισόδειο αυτό γιατί περίμενα το σχόλιο σου!!!!

Χαίρομαι γιατί τα γούστα μας είναι επιπέδου!!!!

Η γνώμη μου για την φουκαριάρα, χάνει τον padrino της και εχει στο μυαλό της το SEX, καλό κοριτσάκι εεε?? Και αν ο παντρίνος της είναι και κανένας νονούλης τότε το Τζακ χτύπησε ΤΖΑΚποτ!!!!

Κα παιδί και Light!!

Reaction score
786

Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει αν η ΝΕΤ εδειξε τελικα επεισοδιο την Μεγαλη Πεμπτη? Ή απλα πηγαν απο το 8ο στο 10ο?

Παντως απο εχθες εχω στα χερια μου την R2 εκδοση (32 λιρες απο Play) που αξιζει με το παραπανω τα λεφτα της! Προβλεπεται μαραθωνιος το Σ/Κ...

Reaction score
0

Εγω περιμενω πως και πως να παω σπιτι για να δω το καινουργιο επεισοδιο (20),τα σχολια απο αυτους που το εχουν δει ειναι πολυ καλα :D

GTX

Reaction score
39

ΛΟΙΠΟΝ!

Σας παραθέτω πολύ ενδιαφέρον link το οποίο είναι original και οταν λέω είναι original εννοώ οτι ανήκει στο abc και δεν είναι fansite.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ SEASON 2 ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ!!!
Το πιο πιθανό είναι οτι δε θα καταλάβετε τίποτα και είναι και spoiler!!!

http://www.bigspaceship.com/archive/hanso/dharma.html

Να ψάξετε καλά το site και να κάνετε click παντού έχει κρυμένα πράγματα!
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ίδια η διεύθυνση του site.

******Μικρό spoiler********

Ενδιαφέρον έχουν και κάποια πράγματα στο wikipedia που έχει για το Lost, κατι φωτογραφίες ειδικά απο χάρτες και κάτι ιερογλυφικά :wink: και η μετάφραση τους!!!
Αυτό δείτε το σίγουρα μόνο αν είστε στα τελευταία του δεύτερου season.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Dharma_Initiative

Περιμένω εντυπώσεις???

Reaction score
14

gtxtc είσαι σουπερ!!!!!!!!

Οντως αν δεν εχεις δεί όλο το season 2 σου το χαλάει.

Γιώργο απο που κατέβασες το 20ό επεισόδιο? Γιατί εχω πάθει στερητικο συνδρομο. Θέλω Locke!!

GTX

Reaction score
39

ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ OFFICIAL

Αυτό μάλιστα λέγεται οτι είναι φτιαγμένο για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Θα έχει και αυτό κρυμένους γρίφους και θα έχει κάτι σαν αποστολή η οποία θα έχει άμεση σχέση με κάποιο απο τα επόμενα επισόδεια (στο official site του lost έχει Podcasts απο τους δημιουργούς, εκεί τα λένε αυτά).

Αμα ψάξετε καλά το άλλο official που έδωσα και googlaρετε κάποια πράγματα απο κει σας βγαίνει αυτό :wink: :wink: :wink: Πάντως ψάξτε το καλά το άλλο, έχει 2-3 πραγματάκια.

ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ SEASON 2 ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΤΕ

http://www.thehansofoundation.org/

Εχετε κουφαθεί ε????

GTX

Reaction score
39

Όλα τα λεφτά πάντως είναι το τελευταίο link 8) 8) 8)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.927
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv