Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Oντως στα τελευταια 5 λεπτα λες :shock: :shock: W.T.F?vadergr said:Στο s02 e20 γινεται Ο ΧΑΜΟΣ !!! Απο τα καλυτερα επεισοδια...
Άκη έχεις βρει το 220 σε 700αρι στα usenet??? Γιατί εγώ μόνο το μικρό βρήκα και το χω έτοιμο για προβολή με καίειak1s said:dream_gr, αν προλάβω, θα σου γράψω το 20ο επεισόδιο μαζί με τα άλλα. Σε HD παρακαλώ, με 5.1 ήχο!!
Σωστός!vadergr said:Δικιο εχεις!Ξεχαστηκα!Το ψιλοδιορθωσα... (ελπιζω να μην το ειδαν πολλοι...)
Καλά η ΝΕΤ είναι ικανή να βάλει και κανένα σποιλερ season 2 ετσι στο ξεκρέμαστο και ξαφνικά να δείς τον John Locke ορίζόντιο στο πάτωμα να βλέπει ίδολα!!!Μπρούτζος Θεμιστοκλής said:Για να δειτε παντως τι τραβανε οσοι δεν εχουν DSL ή... τα DVD της σειρας, η NET εχθες εδειξε το s01e09 ενω την προηγουμενη ειχε δειξει το e10 και πριν απο αυτο το e08...
Βασίλη αν κατέβαζες τα 360άρια divx θα είχες σχεδόν το μισό season 1 or 2!!!unforgiven said:Πάντως κατέβασα ένα επεισόδειο... .ts 4.2GB.
Να το έπαιζε και το #@#! το Kiss...
Εγώ τα κατεβάζω απο τα usenet, και γω πάντα το 700αρι κατεβάζω αλλά τελευταία αργεί να πέσει και πάει για Παρασκευή, πάντως τσεκαρέ το γιατί συνήθως Πέμπτη βράδυ έχουν κατέβει και τα βλέπουμεak1s said:Σορρυ τώρα το είδα. Τα 700άρια δεν τα βρίσκω στο usenet, αλλά στο μουλάρι. Έχω ADSL 1024, οπότε μέσα σε λίγες ώρες έχουν κατέβει, ακόμα και αν είνια λίγοι uploaders. Απλά παίρνει συνήθως μέχρι Παρασκευή απόγευμα για να τα βάλουν. Ενώ τα SD τα έχουν από την Πέμπτη.