LOST - Season 1/2

GTX

Reaction score
39
Re: LOST - ΛΟΣΤ (εντυπώσεις - σχολια - κρίσεις κλπ κλπ)

MAJOR SPOILER για όσους δεν είναι στο 220!

Τί σας έχω???

Trailer για το 221 (αύριο βγαίνει κουράγιο :lol:)
και trailer για τις επόμενες 3 εβδομάδες!

http://www.dharmasecrets.com/forum/index.php?topic=3347.0

Reaction score
0

Κόλλησα... Είμαι στο season1 #8 πίσω και από τη ΝΕΤ δηλ. αλλά θα την προσπεράσω χαλαρά...

Όσο για το Battlestar Galactica, τελείωσα και το season 2 και περιμένουμε το 3... μόνο το trailer έχω δει...

Reaction score
14

kaizen said:
Κόλλησα... Είμαι στο season1 #8 πίσω και από τη ΝΕΤ δηλ. αλλά θα την προσπεράσω χαλαρά...

Όσο για το Battlestar Galactica, τελείωσα και το season 2 και περιμένουμε το 3... μόνο το trailer έχω δει...
καιζεν γερά... με τσαμπουκά!!!!

Reaction score
0

χτες ο Nova είχε ένα Σπέσιαλ Επεισόδιο με τα πρώτα 25 επεισόδια σε περίληψη 45 λεπτών

GTX

Reaction score
39

Λοιπόν site με πολλά πιθανά spoilers edit: όχι μόνο πιθανά αλλά MAJOR spoilers!
Ακόμα και για αυτούς που είναι στα τελευταία επισόδεια!!!

http://themisfitishere.blogspot.com/

Reaction score
5

Πάντως αν γράψουν κανα τέλος του στυλ 'το νησί είναι σε άλλο πλανήτη', 'το νησί είναι στο κέντρο της γης' και λοιπά κουφά, θα είναι πολύ μάπα. Αυτά είναι εύκολα σενάρια. Προτιμώ κάτι σε πιο ψυχολογικοεπιστημονικό.

Reaction score
14

ak1s said:
Πάντως αν γράψουν κανα τέλος του στυλ 'το νησί είναι σε άλλο πλανήτη', 'το νησί είναι στο κέντρο της γης' και λοιπά κουφά, θα είναι πολύ μάπα. Αυτά είναι εύκολα σενάρια. Προτιμώ κάτι σε πιο ψυχολογικοεπιστημονικό.
Ακούω κάτι για τρίγωνα βερμούδων και ότι εκέι είναι το κέντρο της Hanso Foundation και άλλες παπαριές!

GTX

Reaction score
39

Μπα για κέντρο της γής και τέτοια δε το βλέπω θα ξενερώσουν οι πάντες.

Με τα site πάντως που έχουν κυκλοφορήσει (απο το ίδιο το abc οχι fansites) λόγω του "Lost Experience" που τρέχει σε Αμερική, Αγγλία και Αυστραλία βλέπε http://www.thehansofoundation.org/ παίζουν καμιά 10αριά στο σύνολο, είναι σίγουρο οτι μιλάμε για πειράματα του Hanso Foundation στο νησί. Αρκεί να δείτε τα active projects στο site αυτό. Στο http://www.bigspaceship.com/archive/hanso/lep.html που μάλλον είναι και καλά το site του foundation πριν το incident (αυτές τις μέρες δε δουλεύει αυτό το Link για κάποιο λόγο και άμα πας στο root του url το site που βγαίνει δεν έχει σχέση με αυτό που λέω αλλά μάλλον κάτι άλλαξε λόγω του lost experience) είχε άλλα αντίστοιχα projects που μάλλον τροποποιήθηκαν μετά το incident.

Εμένα το ενδιαφέρον μου έχει κινήσει η θεωρία για παράλληλα timelines που στηρίζεται και με φωτογραφίες στο spoiler site που έβαλα στο προηγούμενο post μου!!!

Reaction score
59

Lost
Η θαυμάσια σειρά 'Lost' κάνει πάταγο σε Ευρώπη και Αμερική και όπως κάθε πράγμα που γίνεται μόδα δημιουργεί ένα μύθο γύρω του. Δεκάδες θεωρίες για το τι πραγματικά γίνεται στο νησί των ναυαγών, ακόμα περισσότερες ιστοσελίδες με θεωρίες συνωμοσίας. Η wikipedia μοιάζει να το έχει ψάξει καλά το θέμα ενώ έχει και αρκετά link για περαιτέρω ψάξιμο

http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_(TV_series)

Reaction score
14

πάει και το επεισόδιο 21 του δευτερου κύκλου.

Ας είναι καλά οι τζιμάνιδες εδώ μεσα που μου εντωπισαν τα 720άρια divx και ετσι η θέαση περαν της αγωνίας και της πλοκής που σε κρατάει σε αγωνία εχουν και την οπτική απόλαυση του HD.

Το 21ο επεισόδειο ήταν καλό το πράγμα δείχνει να μπλέκει αντι να ξεμπλέκει οπότε το σίγουρο είναι ο 3 και ίσως και ο 4ος κυκλος.

Καλό αυτό και ακόμα καλίτερο ότι το ABC θα τα βγάζει και επίσημα στο web.

Πάντως κάθε Παρασκευή πρωί είμαστε ετοιμοι για το νεο επεισόδιο.

Καλές θεάσεις

Reaction score
5

Lost mystery sponsored by soda

By Colin Mahan, tv.com
Published: May 12, 2006

Hanso Foundation ad sends viewers to soft drink Web site.

The mystery of Lost has been solved: It's all about branding.

For the past two weeks, a mysterious commercial for a fake organization called The Hanso Foundation has aired during the show. It is part of the giant global game called The Lost Experience, which features online, mobile, print, and televised components that give clues to the mystery of the Lost island.

Some sharp-eyed "Losties" have noticed something about the commercial--corporate sponsorship. Small text that briefly flashes onscreen indicates that while the ad may be a part of the game, it is "Sponsored by Sprite."

At the end of the commercial a message tells the viewer to "Go to www.subLYMONal.com for more information." (Lymon, as in "Sprite has the taste of lymon.")

Once on the site, the word "Obey"--as in "Obey Your Thirst with Sprite"--is surrounded by glowing blue TV screens that the user must turn into glowing green TV screens to unlock a message. The message has nothing to do with Sprite (so it seems).

The Lost Experience fits neatly into the viral marketing world that networks and companies envision to outfox TiVo.
-------------------------------

Και νομίζατε ότι χάθηκαν ε;;; Αμ πώς...Χάσιμο sponsored by Sprite :D

Reaction score
0

Για χαρά παιδιά. Αuτο έιναι το πρώτο μου post αν και έχω καιρό που γράφτηκα.
Το Lost και το Battlestar Galactica είναι οι μόνες σειρές που βλέπω και πιστεύω ότι αξίζουν (στο 24 έχω μεινει στην 1η season) και ειδικά με το Lost έχω κολλήσει. Ελπίζω μόνο να μην το ζορίσουν σε πολλές σεζλον και το καταστρέψουν. Άκουσα τώρα και για επεισόδια στα κινητά και στάλθηκα.
Και εγώ προτείνω να κατεβάζεται τα HD επεισόδια που είναι πολύ καλύτερα. Άντε να παιχτεί το s02e22 απόψε στην Αμερική γιατί με έχει φάει η αγωνία.

Reaction score
14

newlynx said:
Για χαρά παιδιά. Αuτο έιναι το πρώτο μου post αν και έχω καιρό που γράφτηκα.
Το Lost και το Battlestar Galactica είναι οι μόνες σειρές που βλέπω και πιστεύω ότι αξίζουν (στο 24 έχω μεινει στην 1η season) και ειδικά με το Lost έχω κολλήσει. Ελπίζω μόνο να μην το ζορίσουν σε πολλές σεζλον και το καταστρέψουν. Άκουσα τώρα και για επεισόδια στα κινητά και στάλθηκα. 
Και εγώ προτείνω να κατεβάζεται τα HD επεισόδια που είναι πολύ καλύτερα. Άντε να παιχτεί το s02e22 απόψε στην Αμερική γιατί με έχει φάει η αγωνία. 
φίλε newlynx καλώς όρισες και καλώς μας βρηκες. Σου ευχομαι πολλά και όμορφα posts.

Αυριο πρωί θα πάρουμε την "δόση" μας, και όντως με εχει φαει και εμένα η αγωνία.

Είναι μια σειρά που πράγματι κολλάς το LOST και να δούμε 2-3 επεισόδια εμειναν για να κλεισει ο δευτερος κυκλος. Ο 3ος θα αρχίσει απο Σεπτέμβριο, και φήμες λένε ότι ίσως πάνε και σε 4ο.

Reaction score
0

Εχωντας δει και το 22 επεισοδιο διαβασα ενα μεγαλο κειμενο με spoiler των 2 τελευταιων επεισοδιων (μαζι παιζονται την αλλη βδομαδα)...
Ενα εχω να πω
OMFG...OMFG.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Περιμενω πως και πως την Πεμπτη.....

Reaction score
0

Kαι ηρθε η Πεμπτη.......
και ποιος περιμενει τωρα την επομενη season με τα ερωτηματα που αφησε......
Τελικα οι σεναριογραφοι συνεχως μας εκπλησουν!!!!!

Reaction score
14

Κωστας Κολιουσης said:
Εχωντας δει και το 22 επεισοδιο διαβασα ενα μεγαλο κειμενο με spoiler των 2 τελευταιων επεισοδιων (μαζι παιζονται την αλλη βδομαδα)...
Ενα εχω να πω
OMFG...OMFG.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Περιμενω πως και πως την Πεμπτη.....
Οντως τα κατέβασα και το βράδυ εχουμε επίσημη προβολή όλη η οικογένεια μας!!!!

διπλό επεισόδιο 23 Part 1 & part 2 και τέλος του Season 2.

Απο τον Σεπτέμβριο πάλι θα δούμε την φακιδομου(ρ)ίτσα και τα μπετά της!!

Θα σας πώ εντυπώσεις αυριο μετά την σημερινή Seance..!!

GTX

Reaction score
39

ΠΑΛΙ χάθηκε η μπάλα!!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:

Μας βγάζουν την ψυχή κάθε φορά για να μας δώσουν κάτι πάντως!

Reaction score
0

Απίστευτο το τελευταίο διπλό επεισόδιο. Κινήθηκε στο υψηλό επίπεδο που μας έχει συνηθίσει η σειρά. Μακάρι και ο νέος κύκλος να είναι το ίδιο ενδιαφέρον.

Reaction score
164

newlynx said:
Απίστευτο το τελευταίο διπλό επεισόδιο. Κινήθηκε στο υψηλό επίπεδο που μας έχει συνηθίσει η σειρά. Μακάρι και ο νέος κύκλος να είναι το ίδιο ενδιαφέρον.
...και βέβαια να τελειώσει του χρόνου. Γιατί διαφορετικά θα εξελιχθεί σε μούφα.

Reaction score
3

Βάζοντας στη μυθοπλασία και κόσμο "απ'όξω",το πάει όσο μακριά θέλει.
Από το πόσο καλά θα πάει,θα εξαρτηθεί και η διάρκειά του.
Πάντως έχω ακούσει για seasons 3 + 4 κλεισμένες ήδη :shock:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv