- Reaction score
- 60

:137::137::137::137::137:

:137::137::137::137::137:

Αφού ο θαμένος υποτίθεται πέθανε με την πτώση του αεροπλάνου;Εχετε παρατηρησει καθολου στο 7ο επεισοδιο την ημερομηνια που γραφει στον ταφο; Εκει που ειναι ο Ντεσμοντ τωρα ειναι 12ος μηνας.
Ο θαμενος ειναι ο Τζιν.Το περιεργο ειναι οτι το 12ο μηνα ειναι ζωντανος και η πλακα γραφει 9ο, ξερουμε οτι εχουν φυγει 6 απο εκει , ο Τζιν εφυγε πεθαμενος;Ας πουμε ναι για να πιασω λιγο το σκεπτικο σου...Αφού ο θαμένος υποτίθεται πέθανε με την πτώση του αεροπλάνου;
Που το περιέργο στην ημερομηνία του τάφου;
Εγώ σκέφτηκα ότι ναι μεν η ημερομηνία του τάφου του Τζίν είναι σύμφωνα με την πτώση του αεροπλάνου (άλλωστε αν θυμάμαι καλά είχε δύο ημερομηνίες η ταφόπλακα άρα υποτίθεται ότι έχει πεθάνει και η Σαν) αλλά τελικά πέθανε στο νησί και η Σάν δεν μπόρεσε να τον φέρει πίσω στην Κορέα, και τον έθαψαν εκεί. Και απλά ο ψεύτικος αυτός τάφος είναι ένα σημείο αναφοράς και επαφής με τον Τζίν για την Σάν.Ο θαμενος ειναι ο Τζιν.Το περιεργο ειναι οτι το 12ο μηνα ειναι ζωντανος και η πλακα γραφει 9ο, ξερουμε οτι εχουν φυγει 6 απο εκει , ο Τζιν εφυγε πεθαμενος;Ας πουμε ναι για να πιασω λιγο το σκεπτικο σου...
Αν εφυγαν μετα τον 12ο , τι; , ειπαν οτι ειναι πεθαμενος απο την πτωση τον κρατησαν αθαφτο και τον μεταφερουν 3 μηνες μετα , τον θαβουν και του βαζουν ημερομηνια θανατου την ημερα της πτωσης;
Δε σου φαινεται τπτ περιεργο;
Λοιπον με μια προταση να τι εχει γινει φιλτατε !!! :137::137:Δεν ειχα κανει την επανάληψη μου καποια πράγματα τα ειχα ξεχασει και κάπου στην μεση του επεισοδίου επαθα νεα ψιλο βραχυκύκλωμα.
Παντως αυτές οι μεγαλες διακοπές δεν κανουν καλο στην σειρα….
σωστη !!!!!! :137::137::137::126:Συγνώμη για το off topic αλλά αστό Δημήτρη μου θύμησε ένα παλιό τραγούδι του Κηλαηδώνη "τα έφτιαξε ο Μάκης με την Ζέτα που τα είχε πιο παλιά με την Γωγώ..." κλπ :139: (δεν το θυμάμαι πολύ καλά τώρα :120![]()
Το γνωρίζαμε , το ίδιο ίσχυε και για την 4η σεζόν ...Tο ΑΒC ανακοινωσε οτι η season 5 και η season 6 θα αρχισουν να μεταδιδονται στο τελος Ιανουαριου 2009 και 2010 αντιστοιχα !!