- Reaction score
- 2
Απάντηση: LOST SEASON 4
Τελικα μεσα στους 6 δεν ειχαμε βαλει το μικρο στους υπολογισμους ε;Χμ.....
Τελικα μεσα στους 6 δεν ειχαμε βαλει το μικρο στους υπολογισμους ε;Χμ.....
Τα έλεγα εγώ στον Λάμπρο αλλά δεν με άκουγε :121:Τελικα μεσα στους 6 δεν ειχαμε βαλει το μικρο στους υπολογισμους ε;Χμ.....
Kαλα εσυ εχεις πεσει σε πολλα μεσα σε αυτα που γραφεις για το lost.Μπορει να φταιει οτι σκεφτεσαι πιο απλα ενω οι περισοτεροι απο εμας πεφτουμε στην παγιδα και σκεφτομαστε περιπλοκα ακολουθοντας τα ηδη μπερδεμενα της σειρας.....και την παταμε:137:.Τα έλεγα εγώ στον Λάμπρο αλλά δεν με άκουγε :121:
Aγορι μου και μονο που το σκεφτεσαι κανεις λαθος τις λεξεις , φαντασου να δεις κατι τετοιο .......:114: Θα σε χασουμε για καμια βδομαδα απ το τρεμουλο που θα παθεις....:405:Στο πα:205:SAEASON FINALE
:106:Nα μην διαβαστει απο τον ΒΑΣΙΛΑΚΗ :137::137::137:
Well it's going to be hard to top Kate and Jack off island. But it's big. Really big."
Και να ηταν μονο βλεμμα μια σεμνοτητα ειναι ολο .... πα πα πα πα , κανω την παπια τωρα.:137::137::137::137:ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ !!!!
ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΜΝΟΤΑΤΟ !!
ΔΕΣ ΕΔΩ ΕΝΑ ΣΕΜΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ !!
![]()
Θα το συνεχιζα ρε ποντικομαμη αλλα ολες αυτες τις φωτο που βαζεις τις εχω....αμα συνεχισω θα κανεις το θεμα του lost > KATE'S place , κατσε ψαχνε φωτο και αμα βρεις καμια που δεν εχω την ποσταρεις...:126::136::136:
Κι επειδη ειμαι καλος ανθρωπος εγω παρε ενα wallpaper μην παθεις κανενα στερητικο συνδρομο και σε τρεχουμε σε κανενα ΠΑΝΓΗ !!!
![]()
http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/celebs/evangelinelilly/evangeline_lilly_5.jpg
Αυτή την περίοδο έχει σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο Lost, Dominic Monaghan.
Θα το συνεχιζα ρε ποντικομαμη
ΝΑι ρε συ John ειδες τον ασκημουλι;Φαινεται οτι δεν εχει γουστο η κοπελα,αυτο απο την αλλη ειναι καλο για εμας τους ασχημους:135:.Ρε τον Τσάρλυυυυυ..........
Ανατροπή του σκορ στις καθυστερήσεις :116: :137: :138:
Κάτι τέτοια βλέπω και διαβάζω και σκέφτομαι.....
Τελικά έχω κι εγώ ελπίδες για την Monica..... :116: :138: :142: :142:
Ου να μου χαθειτε μεγαλοι ανθρωποι να σαλιαριζουν για ηθοποιους και τραγουδιστες , σα δε ντρεπεστε μου θελετε και την Μονικα.................που εκτος των αλλων εβγαλε και βιβλιο με την πικαντικη και γεματη τρελες σεξουαλικη ζωη της (το πρασινο ανθρωπακι πατηστε να δειτε).:116:ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΦΙΛΤΑΤΕ !!!! :143::143::143: