LOST SEASON 4

Reaction score
2
Απάντηση: LOST SEASON 4

Τα έλεγα εγώ στον Λάμπρο αλλά δεν με άκουγε :121:
Kαλα εσυ εχεις πεσει σε πολλα μεσα σε αυτα που γραφεις για το lost.Μπορει να φταιει οτι σκεφτεσαι πιο απλα ενω οι περισοτεροι απο εμας πεφτουμε στην παγιδα και σκεφτομαστε περιπλοκα ακολουθοντας τα ηδη μπερδεμενα της σειρας.....και την παταμε:137:.

Reaction score
60
SEASON FINALE

:106:Nα μην διαβαστει απο τον ΒΑΣΙΛΑΚΗ :137::137::137:

Well it's going to be hard to top Kate and Jack off island. But it's big. Really big."

Reaction score
2
Απάντηση: Re: LOST SEASON 4

SAEASON FINALE

:106:Nα μην διαβαστει απο τον ΒΑΣΙΛΑΚΗ :137::137::137:

Well it's going to be hard to top Kate and Jack off island. But it's big. Really big."
Aγορι μου και μονο που το σκεφτεσαι κανεις λαθος τις λεξεις , φαντασου να δεις κατι τετοιο .......:114: Θα σε χασουμε για καμια βδομαδα απ το τρεμουλο που θα παθεις....:405:Στο πα:205:

Μην ξαναγραψεις τετοια για το κοριτσι ρε....ειναι απο σπιτι , δεν κανει τετοια on καμερα , αντε απο κει pink thinker......

Reaction score
60
ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ !!!!

ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΜΝΟΤΑΤΟ !!

ΔΕΣ ΕΔΩ ΕΝΑ ΣΕΜΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ !!

Reaction score
2

ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ !!!!

ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΜΝΟΤΑΤΟ !!

ΔΕΣ ΕΔΩ ΕΝΑ ΣΕΜΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ !!

Και να ηταν μονο βλεμμα μια σεμνοτητα ειναι ολο .... πα πα πα πα , κανω την παπια τωρα.:137::137::137::137:

Reaction score
2

Κι επειδη ειμαι καλος ανθρωπος εγω παρε ενα wallpaper μην παθεις κανενα στερητικο συνδρομο και σε τρεχουμε σε κανενα ΠΑΝΓΗ !!!

http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/celebs/evangelinelilly/evangeline_lilly_5.jpg

Θα το συνεχιζα ρε ποντικομαμη αλλα ολες αυτες τις φωτο που βαζεις τις εχω....αμα συνεχισω θα κανεις το θεμα του lost > KATE'S place , κατσε ψαχνε φωτο και αμα βρεις καμια που δεν εχω την ποσταρεις...:126::136::136:

Reaction score
60
Ειναι και μορφωμενη η κοπελλα και πρωην ιεραποστολος !!!!!!!!!

Εβάντζελιν Λίλι

Η Εβάντζελιν Λίλι (Evangeline Lilly) κατάγεται από τον Καναδά και εργάζεται ως ηθοποιός και ως μοντέλο.

Προσωπικά στοιχεία

Ημερομηνία γέννησης: 3 Αυγούστου 1979
Καταγωγή: Fort Saskatchewan, Alberta, Καναδάς
Πλήρες όνομα: Nicole Evangeline Lilly
Παρατσούκλι: Evi
Σημαντικότερη συμμετοχή: Ο ρόλος της Katherine "Kate" Austen στην σειρά Οι Αγνοούμενοι (Lost)

Παρελθόν

Την Evangeline Lilly ανακάλυψε η εταιρία modelling Ford στην πόλη Kelowna.

Τελικά συνεργάστηκε με την Ford και ακολούθησε το modelling έτσι ώστε να μπορεί να πληρώνει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου British Columbia όπου φοιτούσε αλλά και τα προσωπικά της έξοδα.

Παλαιότερα είχε παίξει σε κάποιες διαφημίσεις, οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή Late Show του David Letterman, όταν την είχε καλεσμένη.

Άλλες πληροφορίες

Η Lilly υπηρέτησε ως ξένη ιεραπόστολος και ταξίδεψε σε 14 χώρες. Επίσης για κάποιο διάστημα έζησε σε μία αγροτική καλύβα στις Φιλιππίνες.

Τον καιρό που σπούδαζε διεθνείς σχέσεις στο πανεπιστήμιο British Columbia, ίδρυσε και διαχειριζόταν μία επιτροπή για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Έχει πάρει μέρος ως εθελόντρια σε πολλά παιδικά προγράμματα από τα 14 της.

Παλαιότερα είχε παρακολουθήσει μαθήματα πτήσης.

Η Lilly κατέχει πολύ καλά την γαλλική γλώσσα.

Κατέλαβε την δεύτερη θέση στη λίστα του περιοδικού Maxim για τις 100 πιο hot γυναίκες του 2005.

Αυτή την περίοδο έχει σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο Lost, Dominic Monaghan.

Reaction score
51

Αυτή την περίοδο έχει σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο Lost, Dominic Monaghan.

Ρε τον Τσάρλυυυυυ..........
Ανατροπή του σκορ στις καθυστερήσεις :116: :137: :138:

Reaction score
2

Ρε τον Τσάρλυυυυυ..........
Ανατροπή του σκορ στις καθυστερήσεις :116: :137: :138:
ΝΑι ρε συ John ειδες τον ασκημουλι;Φαινεται οτι δεν εχει γουστο η κοπελα,αυτο απο την αλλη ειναι καλο για εμας τους ασχημους:135:.

Reaction score
51

Κάτι τέτοια βλέπω και διαβάζω και σκέφτομαι.....
Τελικά έχω κι εγώ ελπίδες για την Monica..... :116: :138: :142: :142:

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Απάντηση: LOST SEASON 4

ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΦΙΛΤΑΤΕ !!!! :143::143::143:
Ου να μου χαθειτε μεγαλοι ανθρωποι να σαλιαριζουν για ηθοποιους και τραγουδιστες , σα δε ντρεπεστε μου θελετε και την Μονικα.................που εκτος των αλλων εβγαλε και βιβλιο με την πικαντικη και γεματη τρελες σεξουαλικη ζωη της (το πρασινο ανθρωπακι πατηστε να δειτε).:116:

Reaction score
60

Episode 4.12 - There's No Place Like Home Part 1 - 3 Sneak Peeks

[youtube]tY8oG_ODTcM[/youtube][youtube]wQsO9KzuU80[/youtube]

[youtube]8CeY-zeXs7k[/youtube]

Reaction score
2

Tα χεις παιξει και συ σαν και μας ε;
Βαζουμε επαναληψεις στα sneak peaks τωρα;:136:
Το χω δει ισαμε 3 φορες το ιδιο ποσταρισμενο....

Μου κανει εντυπωση που δεν βαζεις σποιλερ και νομιζω οτι ολοι το ιδιο σκεφτονται , εχεις κατι;
Να σου στειλω ενα γιατρο ,μια νοσοκομα;
Μια μασερ , μια χορευτρια;
Κατι ρε παιδι μου, να σε βοηθησω ,just name it..:142::142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.197
Members
38.540
Νεότερο μέλος
jabe