- Reaction score
- 60
Episode 4.09 - The Shape of Things to Come
AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ 9ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ 9ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Τα έλεγα εγώ για τις ημερομηνίες στον Jimdamian, αλλά...Εχετε παρατηρησει καθολου στο 7ο επεισοδιο την ημερομηνια που γραφει στον ταφο; Εκει που ειναι ο Ντεσμοντ τωρα ειναι 12ος μηνας.
Δεν ξερουμε ποιος ειναι στο κοφιν(ι);Λες να μας καταπληξει; Μπαααα.......ή αυτος ή αυτη τους ξερουμε ηδη ποιοι μπορει να ειναι.Συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες στα επομενα 5 επεισοδια θα πληροφορηθουμε για τα παρακατω μυστηρια :
1) We will learn "exactly" what happened to Michael between leaving the island and him getting to NYC.
2) Michael is a "pivotal" part of the end of the season and he will have an "impact" on many of the characters, including Sayid.
3) We will see how the Oceanic 6 "escaped the island" and what happens to those that don't leave.
4) The Team Locke v Team Jack debate about who is right will "amplify"
5) We will learn who is in the coffin
6) More about the freighter people
7) We will also find out who "seemingly killed" Karl and Rousseau
Ποια μπορει να ειναι εχω στο μυαλο μου οπως και ποιος συγκεκριμενα.Αν δεν ειναι ενας απο τους δυο ναι θα εκπλαγω.Θες να σου ποιος θα ειναι;Καλα περιμενε να δεις πρωτα !!!
Αν εκπλαγεις για το ποιος η ποια ειναι μεσα στο φερετρο μην πεις οτι δεν στα λεγα !!!!!
Συντομα περισσοτερα νεα !!!!!
24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ1 μήνα διακοπή ... τώρα στις 19 Απριλίου ξανά ...
μπορεί να είπα για άλλη σειρά ημερομηνία ... παρακολουθώ πολλές !24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
Ψιλοάσχετο, αλλά μια και έχουμε 23 μέρες ρεπό...Και μου φαινόταν γνωστή φυσιογνωμία ο Μάικλ... Εχθές είδα πάλι το Μάτριξ 2. Και τσουπ! ο Μάικλ στο πιλοτήριο του σκάφους του Μορφέα, στο ρόλο του Λινκ. Εντελώς διαφορετικό παίξιμο, ήταν, περίπου, ο κωμικός χαρακτήρας της ταινίας. Είναι φάτσα, ο μπαγάσας.