LOST - Season 5

Reaction score
59

LOST - Season 5

Με αυτο το thread θα ενημερωνομαστε για οτι νεο κυκλοφορει στο διαδυκτιο σχετικα με την 5η season της αγαπημενης μας σειρας, η οποια θα αρχισει την τελευταια βδομαδα του Ιανουαριου 2009.

Δειτε για αρχη ενα trailer της 5ης season φτιαγμενο απο funs !!

[YOUTUBE]qWM3Af-BKyI[/YOUTUBE]

Aκομα δειτε ενα ενδιαφερον mix - scenes video με τον lock να αναφερεται στο νησι !

[YOUTUBE]DJlowv_sxOs[/YOUTUBE]

Aλλα το καλο ειναι στο επομενο video !!!

Δειτε τα πρωτα spoilers για το τι θα γινει στην 5η season !!

[YOUTUBE]kklWsrmhlIY[/YOUTUBE]

Reaction score
0
[offtopic]Έχει διαρρεύσει ο "πιλότος" του Fringe, της νέας σειράς του δημιουργού του Lost JJ Abrams. Δεν έχω προλάβει να το δω λόγω Euro αλλά φαντάζομαι ότι θα ενδιαφέρει αρκετούς fans του Lost γι' αυτό και το αναφέρω εδώ. [/offtopic]

Reaction score
59

Τα γυρισματα ξεκινουν τον Αυγουστο οποτε θα εχουμε μπολικα νεα !!

Σε συνεντευξη του παραγωγου σε ιαπωνικο καναλι στην ερωτηση αν πεθανε ο Lock απαντησε : υπαρχει ενα ιστορικο παραδειγμα με καποιον που τον ελεγαν ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ και αυτος στο τελος αναστηθηκε !!! :111::111:

Reaction score
59

Ολα οσα εγιναν στις 4 seasons σε 8.15 λεπτα !!

Super review !!!!

[youtube]ohRV92sUcNA[/youtube]

Reaction score
59

LOST: In Preparation For Season 5.

Episode 1: CONNECTIONS

[youtube]PSmd8LfGHfE[/youtube]

Episode 2: REDEMPTION

[youtube]R8S5TWNPpeY[/youtube]

Reaction score
59

H τύχη τους ΔΕΝ αγνοείται!

Oι πιο διάσημοι «Αγνοούμενοι» δήλωσαν ηχηρό «παρών» στο φετινό Comic Con. Δεν κατέβασαν βέβαια σύσσωμη την ομάδα τους όπως οι Heroes- συγκέντρωσαν όμως πάνω τους χιλιάδες βλέμματα φανατικών που θα έδιναν τα πάντα για να μάθουν τι πρόκειται να γίνει στο μυστηριώδες νησί των «Lost» στο πέμπτο κύκλο της σειράς!

Οι υπεύθυνοι της σειράς έδωσαν πολλές απαντήσεις και μας αποκάλυψαν -στη σωστή πάντα δόση- μέρος αυτών που θα δούμε στην 5η season !

Πιο συγκεκριμένα:

- Ο μυστηριώδης γιατρός από τα φιλμ θα επανέλθει στο προσκήνιο και θα μας συστηθεί ως Dr. Marvin Candle.

Τη θέση των παλιών, μεταχειρισμένων πομπίνων με τα φιλμ θα καταλάβει η ψηφιακή τους μορφή και αυτή τη φορά ο γιατρός θα μας πει την αλήθεια...

Θα παραδεχθεί δηλαδή ότι το όνομά του είναι Pierre Chang και θα αποκαλύψει τι τελικά κρύβεται πίσω από τη Dharma. Το μήνυμά του είναι απλό και περιεκτικό και αναφέρει: «Είναι επιτακτικό να ανασυνταχθεί η Dharma Initiative».

- Οχι, οχι το νησί δεν κουνήθηκε όταν ο ουρανός έγινε μωβ...

- Θα δούμε και πάλι τον Τζιν σε κάποια «ανθρώπινη» υπόσταση, καθώς δεν ξέρουμε ποιος είναι ζωντανός και ποιος όχι. Ο θάνατος στο νησί είναι ένας όρος τελείως σχετικός.

- Φέτος επιτέλους θα μάθουμε την ιστορία της Ρουσό.

- Και στον πέμπτο κύκλο θα υπάρχουν flashbacks, απλώς δεν θα γνωρίζουμε τον ακριβή χώρο και χρόνο.

- Θα μάθουμε πόσων ετών είναι ο Richard Alpert και πόσα δάχτυλα ποδιών έχει. Είναι αρκετά ηλικιωμένος και πάλι θα τον ακολουθεί μία μυστήρια αύρα και ναι... θα τον δούμε ξυπόλητο.

- Η Κέιτ θα ξαναδεί τον Σόγιερ!

- Ο Vincent, ο συμπαθής λαμπραντοράκος θα την βγάλει καθαρή μέχρι το τέλος του κύκλου!

Reaction score
14
αμα σας πώ οτι εχω όλο το 4ο κύκλο κατεβασμένο και δεν εχω δεί ουτε ένα απο αυτά? Οτι ξενέρωσα αρκετά με τα πήγαινε έλα και προτιμώ (αν και πρώην φανατικός Λοστάκιας) να δώ 1 ταινία αντί για 2 λοστάκια?

Δεν ξέρω αλλά το κούρασαν με το τράβα τόσο και το παραξεχείλωσαν

Reaction score
5
TV's Lost audience 'will be lost'

Viewers of the fifth series of Lost will not know where or when the action is set, the show's producers have said.

Talking at arts and comic book convention Comic-Con, they revealed they would play around with the show's flash-back and flash-forward formula.

Executive producer Carlton Cuse said: "We have something new this year. We're going to mix it up."

Lost, which centres on a group of plane crash survivors, won a Golden Globe for best drama series in 2006.

Executive producer Damon Lindelof said "the flash-forwards were a bit limiting" during the last series of the programme, as they could only show a group of six survivors who the audience already knew had escaped the crash site.

"We could only focus on the Oceanic Six because we didn't want to reveal certain things - like Desmond getting off the island," he said.

"When season five starts, you won't know when or where you are. And the way we tell stories will be different too."

"Also we have the guy who makes the whooshing sound for us and we would not want to put him out of work."

US network ABC has allowed the producers to set an expiration date for the show, which will draw to a close after the sixth series.

Cuse said: "For us it was a huge advantage to get an end date to the show and that really allowed us to turn a corner.

"We knew exactly how much story we had left. It really invigorated series four and it's been very exciting as we plan series five now."

Lindelof told the 6,500 assembled fans: "You will be rewarded for hanging on all the way to end of series six. We think that we have a lot of cool stuff from here on out."

Lost has just been nominated for an Emmy for outstanding drama series, ahead of the award show in 21 September.

It is broadcast by Sky One in the UK.

Story from BBC NEWS:
http://news.bbc.co.uk/go/pr/fr/-/2/hi/entertainment/7529356.stm

Published: 2008/07/28 16:36:29 GMT

Reaction score
59
αμα σας πώ οτι εχω όλο το 4ο κύκλο κατεβασμένο και δεν εχω δεί ουτε ένα απο αυτά? Οτι ξενέρωσα αρκετά με τα πήγαινε έλα και προτιμώ (αν και πρώην φανατικός Λοστάκιας) να δώ 1 ταινία αντί για 2 λοστάκια?

Δεν ξέρω αλλά το κούρασαν με το τράβα τόσο και το παραξεχείλωσαν
Γιαννη χανεις !!! Ο 4ος κυκλος ειναι super !!!!:137:

Reaction score
0
Εγώ βασικά δε βλέπω αμερικανιές,εγώ είμαι κουλτουριάρης(Σότο,μη με μαρτυρήσεις πως είδα και τα 4 seasons σε 3 εβδομάδες ε; σσσσσσσσσσσσσσ).
Εγώ που λέτε δε θα καταδεχόμουν ποτέ να δω τέτοιες βλακείες(Σότο πότε είπαμε αρχίζει ο 5ος κύκλος;;;;;;;;;)
Σα δε ντρέπεστε που ασχολείστε με το LOST(Σότο όπως είπαμε άμα πεθάνω πριν μάθω το τέλος θα έρχεσαι στον τάφο μου να μου λες τι γίνεται έτσι;;;;)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.613
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds